אני משחק בפלטינה ותפסתי את הפוקמון חשמל הזה shinx ובסרבי כתוב שהוא לומד את המתקפה bite בשלב 13 אבל הוא למד spark שזה מתקפת חשמל :( והשאלה האם הוא כן ילמד bite מתישהוא ? תודה לעוזרים
Printable View
אני משחק בפלטינה ותפסתי את הפוקמון חשמל הזה shinx ובסרבי כתוב שהוא לומד את המתקפה bite בשלב 13 אבל הוא למד spark שזה מתקפת חשמל :( והשאלה האם הוא כן ילמד bite מתישהוא ? תודה לעוזרים
1. מה הבעיה בספארק? זה פי שתיים טוב מbite כי זה סטאב לshinx.
2.הבנתי מה העיה אתה הזתכלת על מתקפות עליות הרמה של diamond and pearl ששם shinx לומד bite ברמה 13 וspark ברמה 17(לדעתי זה טיפשי).
אבל אם תסתכל על מתקפות עליית רמה של platinum and soul silver and heart gold אתה תראה שהוא לומד ברמה 13 spark ורמה 17 bite(הכי הגיוני).
תודה באמת צודק עכשיו שמתי לב ואני צריך bite כי זו מתקפת אופל הכי נורמלית שיש שתהיה טובה נגד על חושי ורוח
[quote=elibugi13;1258129]תודה באמת צודק עכשיו שמתי לב ואני צריך bite כי זו מתקפת אופל הכי נורמלית שיש שתהיה טובה נגד על חושי ורוח[/quote]
יש מתקפות הרבה יותר טובות מ-bite.
וחוץ מזה שינקס לא חייב מתקפה סופר אפקטיבית נגד הסוגים האלה.
בכל מקרה מתוך [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=4919"]חוקי פורום פלטינה:[/URL]
[QUOTE]
10. יש לפתוח נושאים עם כותרות ענייניות, שקשורות לתוכן הנושא.
דוגמאות לנושאים עם כותרת לא עניינית : "עזרה!" "יש לי שאלה", "צריך עזרה דחוף", "משו יכול לענות לי?" וכדומה.
דוגמאות לכותרות ענייניות : "איך משיגים את כל 150 הפוקימונים?", "איך עוברים את המערה?", "המשחק לא עובד לי", "צריך עזרה במכון השביעי" וכדומה.
עובר על סעיף זה-הנושא שלו ינעל גם אם לא יענו לו.
[/QUOTE]
תשים לב שלכל תת פורום חוקים משלו.
מכיוון שכבר הסתדרת אני נועל.