-
מהי הקדשה?
הקדשה, היא נושא ספאם שמקבל הספאמר הממוצע כל 1000 הודעות, כל 1000 הודעות יכול משתמש לקנות את האפשרות המפגרת לפתוח נושא שלא קשור לכלום באמצע פורום אקטואליה...
בנושא הזה הוא כותב דברים אדיוטיים לרוב, חבריו אומרים לו מזל טוב על זה שהוא ספאמר חסר חיים...
בקיצור הקדשה זו לא מוקדשת לאף אחד כי כל מי שיגיב פה הוא ספאמר וספאמרים לא רצויים בנושאים שלי, במיוחד לא בנושאי הספאם שלי... אז לא לכתוב:
ראשון
מזל טוב
עד 120k
ספאמר שכמוך
תודה
לא תודה
אמן תמות כי לא הקדשת לי
כד'
וכדומה
-
שני P:
[COLOR="White"]מזל טוב עד 120K ספאמר שכמוך![/COLOR]
תדגישו
אם אתה פותח הקדשה ואסור לכתוב את מה שרושמים בהקדשות, אז מה זה? הודעה סתמית שהיא ספאם רק כדי להעלות את המונה?
-
[QUOTE=nairo908;1258592]שני P:
[COLOR="White"]מזל טוב עד 120K ספאמר שכמוך![/COLOR]
תדגישו
אם אתה פותח הקדשה ואסור לכתוב את מה שרושמים בהקדשות, אז מה זה? הודעה סתמית שהיא ספאם רק כדי להעלות את המונה?[/QUOTE]
אמרתי שאסור להגיבבהקשה שלי חתיכת זבלון קטן! יא חתיכת !#$@! #$%^^ ואמן ש !@$ #$%^&^ 45&% ואמא שלך !@$#!!!!
וחות מזה הרווחתי את הנושא הזה בכבוד עשיתי 12001 הודעות ספאם
-
ראשון
מזל טוב עד 120k ספאמר שכמוך
תודה
לא תודה
אמן תמות כי לא הקדשת לי
כד'
וכדומה
-
-
-
[QUOTE=גרסררה;1258597]ראשון
מזל טוב עד 120k ספאמר שכמוך
תודה
לא תודה
אמן תמות כי לא הקדשת לי
כד'
וכדומה[/QUOTE]
אתה ממש הומו אתה יודע
-
[QUOTE=Conscript;1258603]אתה ממש הומו אתה יודע[/QUOTE]
תודה (?)
-
"הקדשה"- נושא מיותר ביותר אשר הומצא על ידי אנשים חסריי חיים שלא היה להם מה לעשות ולאחר שקיבלו אזהרה חירטטו את ההנהלה השבורה שעוד שנייה קורסת סופית.
הלוואי שתתנו לי באן על זה.
-
[quote=Conscript;1258591]הקדשה, היא נושא ספאם שמקבל הספאמר הממוצע כל 1000 הודעות, כל 1000 הודעות יכול משתמש לקנות את האפשרות המפגרת לפתוח נושא שלא קשור לכלום באמצע פורום אקטואליה...
בנושא הזה הוא כותב דברים אדיוטיים לרוב, חבריו אומרים לו מזל טוב על זה שהוא ספאמר חסר חיים...
בקיצור הקדשה זו לא מוקדשת לאף אחד כי כל מי שיגיב פה הוא ספאמר וספאמרים לא רצויים בנושאים שלי, במיוחד לא בנושאי הספאם שלי... אז לא לכתוב:
ראשון
מזל טוב
עד 120k
ספאמר שכמוך
תודה
לא תודה
אמן תמות כי לא הקדשת לי
כד'
וכדומה[/quote]
[quote=מה קורה איתי?;1258610]"הקדשה"- נושא מיותר ביותר אשר הומצא על ידי אנשים חסריי חיים שלא היה להם מה לעשות ולאחר שקיבלו אזהרה חירטטו את ההנהלה השבורה שעוד שנייה קורסת סופית.
הלוואי שתתנו לי באן על זה.[/quote]
באמת שתנוחו ותלכו. מה הקטע שלכם? רוצים לשחק אותה חשים-פה-על-כולם? קונסקריפט - אתה יוצא כאן נגד אנשים שמספימים, מגיבים בנו"דים, וכל שאר הדברים שאתה מגנה, כשאתה בעצמך מגיב פה, עם מספר לא מבוטל של 12K הודעות, אז יש לי שאלה עלייך - מה תרצה? לא טוב לך, אתה מוזמן ללכת. תגובות כאלה של רוע טהור בצרורות לא מוסיפות שום דבר לפורום, בין אם המצב שלו טוב או רע.
ניר - אתה יפה מאוד מנסה ליזום פרוייקטים בפורום חת"מ וכאלה, אז מה הקטע שלך עכשיו? אתה לא מרוצה מהדרך בה מנוהל הפורום, תציע פתרונות, או שפשוט תקבל את המצב כמו שהוא, או שפשוט תלך, באמת.
שוב התגובות האלה 'אנינות הטעם' עאלק.
-
טוב.
אז אני רק כותב לך ברכות על ההקדשה.