איך בידיוק Aporia הוא 3 שלושה אנשים שמתמזגים ליצור אחד?
Printable View
איך בידיוק Aporia הוא 3 שלושה אנשים שמתמזגים ליצור אחד?
מה?
[quote=מאסטר ליאון;1259764]מה?[/quote]
מאז שהגעת לפורום הזה אתה או מספים או משקר אה?
בנוגע לשאלה שלך, אפוריה הוא בעצם ישות כשנוצרת כשפרימו, לאסטר וג'ייקוב(השלושה מיליאסטר) "מתחברים" כביכול
[QUOTE=accelerator;1259789]מאז שהגעת לפורום הזה אתה או מספים או משקר אה?
בנוגע לשאלה שלך, אפוריה הוא בעצם ישות כשנוצרת כשפרימו, לאסטר וג'ייקוב(השלושה מיליאסטר) "מתחברים" כביכול[/QUOTE]
מגניב
אז הוא סוג של רובוט אדם כזה?
הנהלה אני מבקש תמחקו תגובה של "מאסטר ליאון" זאת סתם תגובת ספאם
[QUOTE]בנוגע לשאלה שלך, אפוריה הוא בעצם ישות כשנוצרת כשפרימו, לאסטר וג'ייקוב(השלושה מיליאסטר) "מתחברים" כביכול[/QUOTE]
לא מדויק.
אפוריה הוא אחד מהאנשים שנותרו בעולם לאחר שנחרב ע"י מלחמת המקלורדים בסינכרואים,ביניהם Z-ONE ופרדוקס מהסרט Bonds through times,ולו(לאפוריה) היו 3 רגעים משמעותיים בחיים-
1)הוריו מתו כשהיה ילד.
2)חברתו מתה כששירת בצבא בבגרותו.
3)העולם נחרב וחשב שרק הוא נשאר בעולם כשהיה זקן.
לפני שאפוריה מת, הוא ביקש מZ-ONE שיפצל אותו ל-3 ישויות,על כל רגע משמעותי שקרה לו בחיים.Z-ONE פיצל אותו ללסטר(רגע מס' 1),פרימו(רגע מספר 2) וג'ייקוב (רגע מספר 3) וכשהם משתלבים הם הופכים לאפוריה עצמו.
[QUOTE=Soul Taker;1259839]לא מדויק.
אפוריה הוא אחד מהאנשים שנותרו בעולם לאחר שנחרב ע"י מלחמת המקלורדים בסינכרואים,ביניהם Z-ONE ופרדוקס מהסרט Bonds through times,ולו(לאפוריה) היו 3 רגעים משמעותיים בחיים-
1)הוריו מתו כשהיה ילד.
2)חברתו מתה כששירת בצבא בבגרותו.
3)העולם נחרב וחשב שרק הוא נשאר בעולם כשהיה זקן.
לפני שאפוריה מת, הוא ביקש מZ-ONE שיפצל אותו ל-3 ישויות,על כל רגע משמעותי שקרה לו בחיים.Z-ONE פיצל אותו ללסטר(רגע מס' 1),פרימו(רגע מספר 2) וג'ייקוב (רגע מספר 3) וכשהם משתלבים הם הופכים לאפוריה עצמו.[/QUOTE]
אה הבנתי
אבל מה זה מלחמת המקלרודים בסינכוראים? אני יודע מה זה המקרלודים זה המלצות שאפוריה משתמש בהם
המקלורדים זה יותר מהמפלצת של אפוריה זה סדרת מפלצות שלמה.
ולגבי המלחמה אני לא יודע אבל סתם מניחוש,המקלורדים ניסו להשמיד את הסיכרונים
[QUOTE=Vepor;1259869]המקלורדים זה יותר מהמפלצת של אפוריה זה סדרת מפלצות שלמה.
ולגבי המלחמה אני לא יודע אבל סתם מניחוש,המקלורדים ניסו להשמיד את הסיכרונים[/QUOTE]
המקלורדים לא סתם ניסו, הם נוצרו בשביל להשמיד אותם.
כשהסינכרואים התפשטו ברחבי העולם וכולם רצו לעשות עוד ועוד סינכרואים, זה יצר עומס על האינר D, ויצרו מפלצות שידכאו את הסיכנרואים.הייתה מלחמה שהשמידה את כל העולם כמעט.