באיזה ספורט אתם עוסקים?איזה ספורט אתם הכי אוהבים?
כדורגל?כדורסל?טניס?שחיה?וכל דבר שרק אפשר(למתחכמים-פיפא זה לא ספורט)
Printable View
באיזה ספורט אתם עוסקים?איזה ספורט אתם הכי אוהבים?
כדורגל?כדורסל?טניס?שחיה?וכל דבר שרק אפשר(למתחכמים-פיפא זה לא ספורט)
אני אוהב מאוד לרוץ תוך שמיעת מוזיקה, אני גם אוהב לשחות ולשחק פינגפונג.
בקיץ-שחייה
אחר הצהריים כדורסל עם החברים [אני לא בחוג או בקבוצה,סתם בשביל הכיף] לפעמים גם כדורגל
אני ג'ודוקא מקצועי (מתאמן ג'ודו) אני סגן אלוף מחוז (ומחוז!!! באים גם ממחוזות אחרים כמה) ירושלים לילדים ב' עד 34 קילו, אלוף המועדון שלי לכיתות ו' עד ח' עד 34 קילו, שפטתי בשתי תחרויות מועדון, ועוד דברים :)
אני גם רוכב על סוסים מגיל שלוש בערך, אני יודע לעלות עם הסוס לקאנטר (כשהסוס דוהר, לא הליכה מהירה ולא כלום. דוהר.) מגיל 7, אם הייתי ממשיך בחוג שלי עוד 3 שנים הייתי לומד גם לעלות לגאלו (הדהירה הכי מהירה ומטורפת של הסוסים). זכיתי מקום שלישי בתחרות היחידה שהשתתפתי בה, היתי צריך לקפוץ מעל מכשול נמוך, להוליך את הסוס במסלול מסוים,ללכת אחורה, הצידה קאנטר ועוד דברים... זכיתי מקום שלישי גילאים12-18 (זה היה לפני שנה בערך) ואם הייתי נולד חודש וחצי מאוחר יותר, הייתי מתחרה בגילאים 8-12.
אני התחלתי לשחק בזמן האחרון כדוריד,בינתיים אני מת על המשחק,שבוע שעבר היה לנו משחק מול ערד,בערד :um_face:
אני גם שיחקתי טניס 3 שנים.
אני רץ הרבה יחסית(פעמיים בשבוע),בקיץ גם שוחה.
ופה ושם משחק כדורגל בשכונה.
שחייה גם בקיץ וגם בחורף (לא הקור לא מפריע לי)
רכיבה על סוסים
הוקי רולר
הוקי קרח
שח מט
טניס כבר כמה שנים טובות (חחחחח לא תשמעו עליי בעתיד בתחום הזה, בתור תחביב לא מקצוע)
לפני זה היית בכדורגל שנה ובג'ודו כמה שנים..
ואני אוהב כמעט כל ספורט (אלא אם זה כדורעף בשיעורי ספורט, מורה #%^#@!)
Mma. זה הד'בר הכי טוב שיש :)
[QUOTE=Machine X;1263619]Mma. זה הד'בר הכי טוב שיש :)[/QUOTE]
מה זה??
[QUOTE=Amitlv;1263621]מה זה??[/QUOTE]
עזוב...
כדורעף
הייתי בעבר בנבחרת השחייה של היישוב שלי, אבל פרשתי בעיקר מחוסר זמן.
הייתי בכמה וכמה חוגי טיולים-סיירות. אני יודע לנווט די טוב, ויכול לשרוד בתנאי שטח לא פשוטים.
מדי פעם גם יוצא לי לשחק כדורסל או כדורעף, אבל לא יותר מדי.
רוב הספורט שלי אני עושה בשיעורי ספורט, וברדיפה אחרי אוטובוסים :wink:
טניס ושחמט.
כדור רשת כמובן אני מתה על זה!