השומר האחרון סאגה א' נגמרה סאגת ב' תיפתח עוד מעט
[SIZE="4"]השומר האחרון[/SIZE]
פרק 1-היום בו הכול השתנה חלק א
זה היה לילה סוער, היא ראתה יצור חמוד וקטן בצבע אפור אשר נראה כמו יונה עם כנפיים של פיה, הכנפיים היו בצבע שני עדין, הן היו דקות כמשי ונמתחו על כל גוף היצור.
לפתע הופיע בן-אדם בעל שיער חום-שחור עם קצוות לבנים מזדקרים ,גלימה אדומה ומסכה שחורה על חצי מפניו ,על החצי השני הופיע חיוך זדוני והאיש אמר: "טריו יהיה שלי, כמו כל השאר", הוא צעק בטירוף וצעק ''מוות צא!'' !פתאום היונה המוזרה ששמה ככל הנראה הוא טריו, זהרה באור סגול והשתנתה לדמות מלאכית עם אלפי זנבות שבעצם היו נחשים מזן לא מוכר , היה לה שיער ירוק גולש עד הכתפיים, כנפי שני בוערות וחרב ברזל ענקית, היא התקרבה במהירות רבה אל הנערה שניסתה להוציא מכשיר משונה מכיסה, שככל הנראה היה יכול להציל אותה אבל זה לא עזר...
[i]חמש שנים אחר כך[/i]
"היי ג'ייק, תפוס" אמר תלמיד בעל שיער שחור קצר ובגדי ספורט כחולים ששמו הוא מייק הנער השני היה בעל נעלי ספורט כחולות, חולצת טי שרט כתומה וג'קט כחול, שיער חום ועיינים צהובות כתומות. שמו היה ג'ייק, ג'ייק אמר:"ניסיון יפה אח שלו"! אחר כך בכיתה... המורה הייתה בעלת עיינים כחולות בוהקות שיער שחור אסוף בקוקו חיוך וחליפה כמו של אנשי עסקים, היא אמרה:ג'ייק דאימון! ג'ייק אמר:"נוכח" בלי הרבה התלהבות, "מייק איצ'ירו!!" מייק ענה:"נוכח" אחרי עוד הרבה שמות היא אמרה: "אני גברת מיטצוקי המורה החדשה אז לאחר שכולנו הכרנו זה את זה בוא נתחיל ללמוד", "בשנת 1956 אנשים חשבו שראו חייזרים אבל כמובן זה לא נכון "החייזר" ההוא היה יונה עם שתי נוצות רופפות לא כנפי פיה מטופשות" הפעמון צלצל וההפסקה התחילה ג'ייק חשב שראה נוצה מהיצור שהמורה דיברה עליו וצפה בו עד סוף היום. אחר כך הביא אותה לבדיקה אצל סבו ומצא שם מכשיר משונה (בדיוק כמו של הנערה בהתחלה) למכשיר יש צורה של טמגוצ'י תכלת עם מסך קטן ובתוכו ביצה המכשיר הבהב ככל שג'ייק קירב אותו אל הנוצה והוא שם לב שמתחתיה יש ספר ישן וחום שעליו כתוב "המדריך לשומר"ג'ייק הבין שהוא שומר מה שזה לא אומר אחר כך כשהוא יצא הוא ראה בנאדם עם שיער חום ושחור וקצוות לבנים (אותו אחד מההתחלה) האיש אמר:"שמי הוא קאיטו סאסוקה ואני חיפשתי אותך כבר המון זמן".
[i]המשך יבוא...[/i]