מזה הדבר הזה שקיבלתי קללה כי אמרתי ח*א?
צינזרתי שלא תביא אזהרה או משו
פשוט התעצבנתי שככה פועלים פה בפורום הזה יענו שמחליטים לנעול למישו נו''ד שזה פעם ראשונה שלו
אז סליחה על מה שהיה אפשר לבטל את האזהרה? זה לא יקרה שוב,מבטיח..
Printable View
מזה הדבר הזה שקיבלתי קללה כי אמרתי ח*א?
פשוט התעצבנתי שככה פועלים פה בפורום הזה יענו שמחליטים לנעול למישו נו''ד שזה פעם ראשונה שלו
אז סליחה על מה שהיה אפשר לבטל את האזהרה? זה לא יקרה שוב,מבטיח..
טוב אז ההסבר לכך שנעלו לך הוא שהניחו לך לפתוח מיני נו"ד.
מה זה מיני נו"ד?
זה סוג של נו"ד שהוחלט בהנהלה לפתוח בזמן שנו"ד קודם נסגר והמשתמש הבא שצריך לפתוח לפי הרשימה הנעוצה בפורום דיבורים צריך לפתוח.אז סוג זה של נו"ד נפתח כדי לתת לנו המשתמשים לדבר בחופשיות בנו"ד ולא לחכות עד שהמשתמש שצריך לפתוח נו"ד לפי הרשימה,יפתח זאת.
לכן,זהו מן זמן השהייה בין שני הנו"דים האלו,הנו"ד הנסגר והנו"ד שצריך להפתח.
כשפתחת את הנו"ד שלך,הפכו אותו למיני נו"ד שהוסבר קודם לכן מה זה.מיני נו"ד נסגר כשהמשתמש ברשימה הנעוצה שהגיע תורו פותח את הנו"ד ונו"ד חדש נולד לאור.
מה שפתחת לא היה באמת נו"ד אלא סוג של נו"ד (מיני נו"ד).
מה זה הרשימה הזו בכלל?
זוהי רשימה הנקראת רשימת פותחי נו"דים והיא מכילה את האנשים שפותחים נו"דים לפי תורות.כשנו"ד של משתמש מגיע לעמוד 100,נו"ד זה נסגר והמשתמש הבא ברשימה צריך לפתוח נו"ד משלו.ככה זה עובד.
את הרשימה אתה יכול למצוא בנעוץ בפורום דיבורים או [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=3848]כאן-לחץ כאן.[/url]
למה זה ככה?
ככה הוחלט.
יש עוד שאלות?
טוב תודה
אפשר לבטל ת'אזהרה? כי לא התכוונתי לקלל
[quote][i]Originally posted by Gil_Gil[/i]@Oct 24 2008, 06:26 PM
[b] מזה הדבר הזה שקיבלתי קללה כי אמרתי ח[b]*[/b]א?
[b]צינזרתי[/b] שלא תביא אזהרה או משו [/b][/quote]
אלכס, לא אמרת לגבי האזהרה על הקללה, שאפילו צונזרה, אני חושב שאתה צריך להוריד לו ת'אזהרה כי קללות שצונזרו צההתחלה לא נחשבות לקללה וזו אזהרה לא מוצדקת.
לגבי האזהרה,רותם נתן אותה ולא אני,רותם הוא מעליי ולכן אני לא יכול סתם להוריד אזהרה מבלי להתייעץ איתו...
גיל דבר עם רותם על כך או בקש על ההורדה בפורום הזה בנושא הנעוץ להורדת אזהרות.
קיבלת תשובה אז ננעל.
[quote][i]Originally posted by Gil_Gil[/i]@Oct 24 2008, 08:26 PM
[b] מזה הדבר הזה שקיבלתי קללה כי אמרתי ח*א?
אז סליחה על מה שהיה אפשר לבטל את האזהרה? זה לא יקרה שוב,מבטיח.. [/b][/quote]
לפחות אל תשקר , רשמת מילים שאני בתור דתי לא אומר , והוספת "מעצבנים" פשוט ערכת אחר כך.