-
שאלה לגבי החוקים
חלק [אני לא אומר הרוב אבל חלק] מין המשתמשים החדשים שמגיעים לפה עושים הקפצה או ספאם,או שאלה שלא בנושא שלהם או אפילו דאבל,המנהלים מוותרים להם בגלל היותם חדשים בפורום אבל בכול פורום בחוקי הפורום כתוב "אי ידיעת החוקים אינה פותרת מעונש" אז למה לחדשים מוותרים?
-
[QUOTE=Vepor;1267951]חלק [אני לא אומר הרוב אבל חלק] מין המשתמשים החדשים שמגיעים לפה עושים הקפצה או ספאם,או שאלה שלא בנושא שלהם או אפילו דאבל,המנהלים מוותרים להם בגלל היותם חדשים בפורום אבל בכול פורום בחוקי הפורום כתוב "אי ידיעת החוקים אינה פותרת מעונש" אז למה לחדשים מוותרים?[/QUOTE]
כי שי לנו מנהלים נחמדים...
-
[QUOTE=Machine X;1267968]כי שי לנו מנהלים נחמדים...[/QUOTE]
אבל לכל מי שבאמת תרם ועזר לפורום לא מוותרים בפעם הראשונה...?
-
[QUOTE=sandslash;1267969]אבל לכל מי שבאמת תרם ועזר לפורום לא מוותרים בפעם הראשונה...?[/QUOTE]
כי מהוותיקים מצפים להבין קצת את החוקים ^^
-
[QUOTE=Machine X;1267972]כי מהוותיקים מצפים להבין קצת את החוקים ^^[/QUOTE]
לאו דווקא, יש את עמית לוין, שהוא די וותיק, והוא עשה דאבל פוסט לגמרי בטעות פעם ראשונה ולא וויתרו לו.
-
כי משתמש חדש,בדרך כלל לא קורא חוקים,אחרי שהוא עובר על אחד מהם ואומרים לו לקרוא חוקים,אם הוא ממשיך מזהירים אותו כמו משתמש רגיל
-
אתם סוטים לגמרי מהנושא
אני רוצה תשובה אחת שאי אפשר להתווכח איתה לשאלה למה חדשים מקבלים פטור מענישה בעוד כתוב "אי ידיעת החוקים לא פותרת מעונש"?
-
[quote=אין כינוי;1267976]כי משתמש חדש,בדרך כלל לא קורא חוקים,אחרי שהוא עובר על אחד מהם ואומרים לו לקרוא חוקים,אם הוא ממשיך מזהירים אותו כמו משתמש רגיל[/quote]
לא רק חדשים-אני מודה שמעולם לא קראתי את החוקים ^^
-
תגידו אפשר שלא כול אחד ייתן פה סיפורים על משתמשים או על עצמו?
אני רוצה תשובה לשאלה שלי
-
גם אני ועומר זה בגלל שלחדשים מוותרים לא מצפים מהם שום דבר גם אני הייתי ככה ועכשו הדבר היחיד שיכול לקרות בטעות הוא דאבל
-
תודה שבגלל שיצאתי עליך יותר מדי פעמים Xd סתם סתם
אבל באמת בפורום משחקים זה קורה לרוב
משתמש עושה קפצה או משהו בסגנון ואז Stm בא מצטט מהחוקים ואז אומר
"בגלל שאתה חדש אני מוותר לך" או משהו בסגנון וזה לא הוגן,הרי אומרים "אי ידיעת החוקים אינה פותרת מעונש" אז בואו תנסחו את זה מחדש "משתמשים בעלי פחות חודש וותק פתורים מעונש עד לשלוש עבירות" או משהו בסגנון
-
אבל צריך לדבר איתם בשביל זה ומה סתם?
-
הסיבה היא לדעתי כדי ליצור רושם ראשוני טוב. אם בא מישהו חדש שבמקרה שכח לקרוא את החוקים ועובר עליהם, ואז מיד קופצים עליו "הקפצת נושא, אזהרה", הוא מיד יסתובב לאחור ויעלם מהפורום הזה. אז אם כולנו היינו רובוטים היינו אוכפים את זה וגם פועלים לפי כל החוקים כנגד משתמשים חדשים, אבל לא תמיד בא לנו לעשות את זה.
-
כמו שאמרו מעליי- עשיית רושם ראשוני טוב כלפי המשתמשים החדשים.
אם היו מגיעים אליך מיד בתחילת דרכך כאן בפורום ואומרים לך שקיבלת אזהרה, הרושם הראשוני שתקבל כאן הוא רע ואני מאמין שתוך פחות מחודש תיעלם מהפורום.
עומר, אם שמת לב שstm לא מחלק אזהרות, אז אין לך שום דבר להתלונן עליו שהוא "לא פייר".
גם מכיוון שstm זמן רב בניהול והוא עושה עבודה נפלאה, וגם מכיוון שזה לא שרק לחלק הוא לא נותן אזהרות, אלא לכולם הוא לא נותן (רק אם זה במקרים של דאבל פוסט,ספאם או הקפצה), אני מאמין שאם היה דבר אחר כמו קללות, פרסום אתר מתחרה/לרווח אישי או כל דבר אחר, הוא היה מחלק אזהרה.
בכ"מ, אל תיקח סיכון ואל תעבור על החוקים.
אני נועל את האשכול מכיוון שקיבלת תשובות כבר.
-
כל מנהל לפי שיקול דעתו ולפי מה שהוא רואה לנכון. זה לא שחור ולבן.