היי אז אני כבר המון זמן מנסה לתפוס את קרסליה ואני מצליח בקושי, הצלחתי להוריד אותה לאדום אבל אני עדיין לא מצליח ללכוד אותה. למישהו יש טיפים איך ללכוד אותה? נגיד באיזה זמן או באיזה פוקדור או עם אילו פוקימונים? תודה!
Printable View
היי אז אני כבר המון זמן מנסה לתפוס את קרסליה ואני מצליח בקושי, הצלחתי להוריד אותה לאדום אבל אני עדיין לא מצליח ללכוד אותה. למישהו יש טיפים איך ללכוד אותה? נגיד באיזה זמן או באיזה פוקדור או עם אילו פוקימונים? תודה!
תביא פוקימון עם Mean Look. כדאי שהוא יהיה מהיר.
אני הייתי ממליץ לך על קרובאט.. אבל רק אם הוא חזק, כי מתקפות על חושי כמו של קרסליה חזקות עליו.
בכל מקרה, תנסה לתפוס אותה בזמן לילה (19:00-24:00 אם אני לא טועה) ותנסה לתפוס אותה אז עם Dusk Ball.
תודה!
תודה! והאנטר טוב? כי אין לי קרובאט רק האנטר...
א' עשית דאבל שזה אסור לפי החוקים,אבל בגלל שאתה חדש בוודאות יוותרו לך.
ב' אם להאנטר יש מיין איי זה טוב
כן אני יודע על הדאבל פוסט בטעות יצא לי.... ומזה מיין איי? דרך אגב לכדתי הרגע גולבאט כי האנטר הי איטי מידי וגולבאט (רמה 54!) היה אפילו יותר איטי....
הוא התכוון לmean Lock,מתקפה שהוא לומד יחסית ברמה נמוכה.
[quote=mr. krabs;1269051]תודה! והאנטר טוב? כי אין לי קרובאט רק האנטר...[/quote]
גם האנטר טוב, כן. הוא גם כן פוקימון מהיר [פחות מקרובאט, אבל אל תשכח שהוא לא צורה אחרונה]. אתה יכול גם לפתח אותו בעזרת מישהו והוא יהיה עוד יותר מהיר, או לאמן אותו EV של מהירות [אותו כנ"ל לגבי גולבאט - החלטה שלך]. באיזו רמה הוא?
אני ממליץ לך גם אחרי שלכדת אותה בקרב עם MEAN LOOK לשתק אותה עם פוקימון אחר ואז להתחיל במלאכת זריקת הפוכדורים [עם עדיפות לדאסק בלילה..]
גולבאט- רמה 53
האנטר- רמה 45
האנטר יותר מהיר.... ושניהם לא מספיק מהירים כדי להשתמש במין לוק ולהשאיר אותה בקרב....
[quote=mr. krabs;1269104]גולבאט- רמה 53
האנטר- רמה 45
האנטר יותר מהיר.... ושניהם לא מספיק מהירים כדי להשתמש במין לוק ולהשאיר אותה בקרב....[/quote]
לא נשמע לי הגיוני: גם כי קריסיליה לא כ"כ מהירה, וגם כי נדמה לי שמול פוקימונים שבורחים התור הראשון הוא בטוח שלך - לא משנה מי יותר מהיר [גם אם תבוא עם פוקימון ברמה נמוכה מאוד]. אם זה אכן ככה, תאמן את האנטר עוד קצת, כי הוא מהיר יותר מגולבאט [או כמו שאמרתי, תתרכז באימון EV של מהירות. אם אתה לא יודע למה אני מתכוון, דבר איתי בה"פ ואסביר לך]
אם הוא יישתמש ב-mean look ויחליף לפוקימון אחר, ההשפעה של המבט מרושע תעבור... את כל האגדיים הנודדים שלב זהב (וחבר שלי בפנינה) לכדתי בעזרת גנגר רמה 45, שיודע מבט מרושע והיפנוזה. אחר כך העברתי לחבר שלי את גנגר, ובעזרתו הוא לכד את מספריט, קרסליה, ואני חושב שיש עוד אגדי נודד בפנינה...
[quote=PizzaBlaster;1269194][B]אם הוא יישתמש ב-mean look ויחליף לפוקימון אחר, ההשפעה של המבט מרושע תעבור...[/B] את כל האגדיים הנודדים שלב זהב (וחבר שלי בפנינה) לכדתי בעזרת גנגר רמה 45, שיודע מבט מרושע והיפנוזה. אחר כך העברתי לחבר שלי את גנגר, ובעזרתו הוא לכד את מספריט, קרסליה, ואני חושב שיש עוד אגדי נודד בפנינה...[/quote]
נכון! איזה ניגוד אינטרסים... "^^ סלח לי!
אם יש לך למשל איווי שהתפתח ברמה גבוהה לאמבריאון [אחרי שלמד BATON PASS ב36], הוא יכול ללמוד ב57 MEAN LOOK, ואז תוכל גם ללכוד את הפוקימון בקרב, וגם ליהנות משירותיו של פוקימון אחר [כל עוד הפוקימון שהוחלף אחרי הBATON PASS לא ימות, אחרת ההשפעה של ההתקפה תיעלם] זה קצת יותר מסובך אבל זה נותן לך אפשרות גם לפגוע לקריסיליה למשל בסטטוס עם THUNDER WAVE. כמובן שהדרך של זיו הרבה יותר קצרה ונגישה עם ההאנטר, אבל זו סתם עוד אלטרנטיבה.
או-קיי תודה וכדאי לפתח את האנטר?
[QUOTE=mr. krabs;1269412]או-קיי תודה וכדאי לפתח את האנטר?[/QUOTE]
כן, גנגר הרבה יותר מהיר.
נכון, אפשר גם עם אמבריאון, אבל, כמו שאמרת, זה הרבה יותר מסובך.
ד"א, להאנטר שלך יש מבט מרושע? אם לא, תשיג הארט סקייל, תלך למחזיר המתקפות ותחזיר לו את זה. לי היה 2, וראיתי שלשלי אין היפנוזה, אז כם אותה החזרתי לו.
כן החזרתי לו גם מין לוק וגם היפנוזה....