כבר שני אנשים מהיישוב שאני גר בו התלוננו שהכלב שלי נשך אותם (הוא לא נושך, בכלל). הם נסעו בטוסטוס ליד הבית שלנו והוא נבח עליהם והם אומרים שבזמן שהוא נבח הוא נשך אותם תוך כדי שהם נסעו על הטוסטוס. האם זה הגיוני?
Printable View
כבר שני אנשים מהיישוב שאני גר בו התלוננו שהכלב שלי נשך אותם (הוא לא נושך, בכלל). הם נסעו בטוסטוס ליד הבית שלנו והוא נבח עליהם והם אומרים שבזמן שהוא נבח הוא נשך אותם תוך כדי שהם נסעו על הטוסטוס. האם זה הגיוני?
לא נראה לי שזה הגיוני לנשוך ולנבוח באותו זמן חח
אולי הוא נשך ונהם.. לנבוח ולנשוך בו זמנית? זה חדש.
לא שזכור לי משהו כזה, היה לי 12 כלבים בו זמנית
אולי 4 מהם נתתי, אבל את כולם גידלתי כגורים, ואף אחד מהם בזמן שנבח לא קרה שנשך באותו הזמן
וכל מי שהתלונן שאחד מהם כמעט נשך אותו, בחיים לא הזכיר משהו על נבח
אולי כשהוא נועץ במשהו בשיניים, הוא נוהם, אבל מעבר לזה לא ידוע לי על משהו כזה
אולי התנעוה המהירה גרמה לו לדמות את הטוסטוס למשחק של "תופסת" כלבים.
לא בדיוק.
הוא פשוט נבח ונבח ורץ אחרי הטוסטוס לא בכוונה לנשוך ואז האנשים התלוננו שהוא נשך אותם.
אולי הוא נבח ואז נשך וחשבו שזה תוך כדי..
אולי הם עשו משהו לכלב שגרם לו לנשוך? אולי התגרו בוא
זה לא הגיוני. אבל תדאג שדברים כאלו גם לא יקרו.
[quote=scizor-x;1269967]לא בדיוק.
הוא פשוט נבח ונבח ורץ אחרי האוטובוס, לא בכוונה לנשוך ואז האנשים התלוננו שהוא נשך אותם.[/quote]
בגלל זה דואגים שלא יהיו כלבים משוחררים.
בכל מקרה.. אם אתה יודע את התשובה אז לא הבנתי למה שאלת בכלל חח
אבל אם האנשים היו על באוטובוס, אני לא מאמין שכלכך קל לראות אם הכלב שלך נשך או לא נשך.. הם סתם ממציאים כנראה.
נראלי שהתבלבת בין טוסטוס לאוטובוס Xd בכל מקרה, גנדי (הכלב ש סיזור) לא היה נושך, הוא חמוד מדי...
אני יודע...
זה לא הגיוני...
אבל בכל זאת אולי יכול להיות כשהוא סוגר את הפה בנביחה הוא סוגר את השיניים על הרגל של האיש?
הם סתם מבלבלים תמוח...
תזהר אולי הם מנסים להשיג פיצויים או משהו...
פעם הבאה שהם אומרים לך דבר כזה תגיד להם תראו הוכחה (סימני נשיכה וכדומה...)
זה לא הגיוני משתי סיבות-
איך כלב יכול לנשוך ולנבוח באותו הזמן?
ואיך לעזאזל (סליחה על הביטוי) יכול לנשוך אנשים על טוסטוס כשהוא נוסע? (אני לא שולל אפשרות שהם האטו/עצרו בשביל לגרום זאת לכלב)
בכל מקרה, למה הכלב שלך מסתובב? שמור עליו בבית
alonsiro,
בזמן האחרון היו פעמים שדיברו "כלב לא..",
אבל כלב שלא נושך זה חדש ביותר.
כל כלב נושך, זו ההגנה היחידה שלהם. כמו שבני האדם משתמשים בכלי נשק, או בגופם.. ככה גם הכלב.
אולי הכלב לא משתמש בזה כשאתם רואים, אבל כלב נושך דברים יום יום.. צעצועים, עצמות, אוכל ועוד הרבה.
[quote=scizor-x;1270025]אני יודע...
זה לא הגיוני...
אבל בכל זאת אולי יכול להיות כשהוא סוגר את הפה בנביחה הוא סוגר את השיניים על הרגל של האיש?[/quote]
תנסה לשתף את ההורים שלך.
טכנית לא היינו שם אז אף אחד לא יכול לדעת מה קרה, וכמעט הכל יכול לקרות.
תבקש מהם הוכחות ונגמר העניין..
תבין שזה גם יכול להיגמר בכך שהכלב שלך לא עשה כלום, אל תדאג לשוא :)
לא הגיוני,בטח סתם אנשים שונאים כלבים...
בטח הוא נבח,הם עצרו והציקו לו,ואז הוא אולי נשך אותם...