אתר megavideo (כולל MEGAUPLOAD) נסגר והבעלים נתבע.
יום אבל לכל הצופים בצפייה ישירה למיניהם.
Printable View
אתר megavideo (כולל MEGAUPLOAD) נסגר והבעלים נתבע.
יום אבל לכל הצופים בצפייה ישירה למיניהם.
אני לא מאמין :(
אני רואה שמה את רוב האנימות שלי
ומוריד שמה את רוב המשחקים שלי
מה?! זה כמעט השרת היחידי שאני יודע להוריד ממנו...
אני לא מאמין שעכשיו זה נסגר...
אכן יום אבל ..
אוקיי,נמאס לי,אני לומד להיות האקר ופורץ לממשל האמריקאי!!!
צריך לעושת מחאה גם בעולם האמיתי,
להפיץ לכל המשתמשים בכל העולם שאם הם ימשיכו נפתח בשביתה כללית גם בבית הספר וגם בעבודה.
איפה ההאקרים הישראלים שפרוצים טוב חח? נכתוב להם את זה באתר.
או נשלח להם את ליברמן חח (הם אומרים שהם לא רוצים לפגוש אותו חח).
אגב לפי הזכיות הכלילות לאדם אם אני לא טועה, אפשר לתבוע אותם בבית משפט, זה מונע את הזכות לחופש פעולה (למדתי את זה באזרחות).
[QUOTE=HapoelImperia;1272984]צריך לעושת מחאה גם בעולם האמיתי,
להפיץ לכל המשתמשים בכל העולם שאם הם ימשיכו נפתח בשביתה כללית גם בבית הספר וגם בעבודה.
איפה ההאקרים הישראלים שפרוצים טוב חח? נכתוב להם את זה באתר.
או נשלח להם את ליברמן חח (הם אומרים שהם לא רוצים לפגוש אותו חח).
אגב לפי הזכיות הכלילות לאדם אם אני לא טועה, אפשר לתבוע אותם בבית משפט, זה מונע את הזכות לחופש פעולה (למדתי את זה באזרחות).[/QUOTE]
צודק. ואני בטוח שההאקרים הישראלים עובדים על משהו,וכנראה גם האקרים בלכ מדינה אחרת.הFBI הולכים ליפול חזק ;)
[URL]http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=859648[/URL]
התגובה הגיעה, ארגון ההאקרים "אנונימוס" הפיל את אתרי משרד המשפטים האמריקני, חברת התקליטים יוניברסל מיוזיק ואת אתר RIAA, איגוד חברות התקליטים האמריקני, ואמר כי זה לא הסוף.
זאת תגובה מהפלת מגהפולד ולא לחוק בינתיים. אגב משרד המשפטים אמר שהם בין הפושעים הגדולים ביותר בתחום הזכויות ביוצרים".
המלחמה ברשת בין אמריקה להאקרים כנראה מתחילה.
[QUOTE=HapoelImperia;1272986][URL]http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=859648[/URL]
התגובה הגיעה, ארגון ההאקרים "אנונימוס" הפיל את אתרי משרד המשפטים האמריקני, חברת התקליטים יוניברסל מיוזיק ואת אתר RIAA, איגוד חברות התקליטים האמריקני, ואמר כי זה לא הסוף.
זאת תגובה מהפלת מגהפולד ולא לחוק בינתיים. אגב משרד המשפטים אמר שהם בין הפושעים הגדולים ביותר בתחום הזכויות ביוצרים".
המלחמה ברשת בין אמריקה להאקרים כנראה מתחילה.[/QUOTE]
והפעם כנראה יהיו הרבה האקרים מכל מקום שיצטרפו אליהם.אמריקה תיפול!
מה הקשר להאקרים?
מגה ווידאו היה האתר המוביל בכל מה שקשור לצפייה ישירה ואולי גם להורדה ישירה (מבחינת נוחות התכנים). הייתה תחושה שהאתר הזה יכול להחזיק לנצח, בעיקר בעקבות התלות הציבורית הרבה שהתפתחה בו. זה היה פחות או יותר האתר היחיד דרכו היה ניתן לראות סרטים או פרקים ארוכים (כמו ד"ר האוס) באורך מלא, ולדעתי גם אלו שסגרו אותו צפו דרכו (או שהם היו מספיק תכונים בשביל לראות כל סרט שהם רוצים בהזמנה אישית).
זה יום אבל לכל מי שלא היה לו כוח ללכת עד לספרית ווידאו בשביל סרטים, או שתיכנן לראות סרט חדש דרך מגה ווידאו כי לא היה לו זמן ללכת לקולנוע. :(
[QUOTE=HeavySnorlax;1272988]מה הקשר להאקרים?
מגה ווידאו היה האתר המוביל בכל מה שקשור לצפייה ישירה ואולי גם להורדה ישירה (מבחינת נוחות התכנים). הייתה תחושה שהאתר הזה יכול להחזיק לנצח, בעיקר בעקבות התלות הציבורית הרבה שהתפתחה בו. זה היה פחות או יותר האתר היחיד דרכו היה ניתן לראות סרטים או פרקים ארוכים (כמו ד"ר האוס) באורך מלא, ולדעתי גם אלו שסגרו אותו צפו דרכו (או שהם היו מספיק תכונים בשביל לראות כל סרט שהם רוצים בהזמנה אישית).
זה יום אבל לכל מי שלא היה לו כוח ללכת עד לספרית ווידאו בשביל סרטים, או שתיכנן לראות סרט חדש דרך מגה ווידאו כי לא היה לו זמן ללכת לקולנוע. :([/QUOTE]
האתר נסגר בגלל הFBI שעצרו את הבעלים. בגלל זה האקרים נכנסים בFBI חזק עכשיו...אנונימוס כבר הגיבו,בטח בכל העולם כבר יקטלו אותם.
[quote=HeavySnorlax;1272988]מה הקשר להאקרים?
זה יום אבל לכל מי שלא היה לו כוח ללכת עד לספרית ווידאו בשביל סרטים, או שתיכנן לראות סרט חדש דרך מגה ווידאו כי לא היה לו זמן ללכת לקולנוע. :([/quote]
זה בדיוק העניין, ההאקרים נוקמים על סגרית האתר, מה שהם עשו לפי מה שהם אומרים (הפלת האתרים שכתבתי), זה לא הסוף ולכן תתחיל כאן מלחמה בעקבות סגירת האתר.
לא! למה את מגהוידאו?! כל סרט שראיתי במחשב ראיתי שמה ]=
זה היום הנוראי בחיי.... איזה אבידה... איפה אני אראה big bang theory !!! טוב ? אתם באים להלוויה ?
[URL]http://tech.walla.co.il/?w=/4/2502104[/URL]
מידע מלא על מה שקרה בזמן הזה,
כולל כתב האישום כנגד מגהאופלד ווידאו.