סיפו חדש: אלים יוונים ורומים בישראל!!!
הקדמה.
"השבועה... היא הפרה אותה!" לחש בתדהמה כירון, בתוך מחנה החצויים שבלונג איילנד, אמריקה. פתאום רעידת אדמה ענקית טלטלה את האדמה, וכל הבניינים, האנשים, הסאטירים וכל השאר זזו במהירות עצומה. "כירון, מה קורה כאן????!!!!" צרחה נערה מתוך אחד הביתנים, ביתן שהיה עליו את הספרה 8. "אנבת', תקראי לכל המדריכים מיד!" צעק אליה כירון. "אנחנו חייבים לדבר לפני התזוזה!" הוסיף.אחרי כמה דקות כל המדריכים מכל הביתנים: אתנה, דמטר, אפרודיטה, הפייסטוס וכל השאר כבר היו בפנים.
"ידידיי, הגיעה השעה להיפרד." אמר בצער כירון. "למה אתה מתכוון, כירון?" שאלה המדריכה של ביתן ארס, בחורה בשם קלאריס. "אתה לא מתכוון ל...?" הוסיפה בחשש. "כן, עלמתי, והפעם למקום שלא ידענו שאפשרי להגיע. אם תסתכלו על הצד החיובי, המפלצות יפסיקו לרדוף אחריכן."
כולם שתקו חוץ מאנבת' ששאלה כל הזמן "לאן הפעם? האלים היו בהרבה ארצות, איזה עכשיו?" שאלה בחשש. "אנבת', אני לא יכול לומר לך..." אמר כירון בצער. פתאום נשמעה נהמה. זו הייתה זאבה. הזאבה לופה. "היא צודקת." אמר נער שיצא מביתן מספר 1. היה זה ג'ייסון, בן יופיטר. "אין לנו הרבה זמן עד התזוזה" הוסיף. פתאום כירון, לופה, הביתנים והסאטירים התחילו לזהור בלבן. "היו שלום ידידיי, לעולם לא אשכח אתכם" אמר כירון. לופה נהמה בהסכמה, והכל נעלם..........
15 שנה אחר כך......
פרק 1: אני מגלה את האמת.
רינגגגגגג רינגגגגגג "אני קם..." אמרתי בלחש וכיביתי את השעון המעורר. קוראים לי אביעד ברגר. אני בן 14, נער נורמאלי כמו כול הנערים. למרות שתמיד ידעתי שיגיע היום שלי להיות גיבור, אני חייב להשלים עם העובדה שאני נורמאלי. חוץ מכמה מקרים... כמו למשל כשראיתי אריה ענק, וכל חבריי אמרו שהם ראו טנק בצבע זהב.וגם כשראיתי חבורה של אנשים עם עין אחת, חבריי אמרו שלא ראו את זה! בדרך לבית ספר ראיתי חבורה של סוסים עם אנשים עליהם. לא. אילו סוסים וגם אנשים! חצי-חצי. אבא שלי אמר לי פעם שאני צאצא של שתי שושלות חשובות מאוד, שאני מיוחד... אבל אני לא מרגיש מיוחד... תמיד שאלתי את אבי על אמי, אבל הוא תמיד אמר שאני אגלה כשאגדל... השעה שמונה, הלימודים מתחילים. אני תלמיד ממוצע, לא טוב מדי ולא רע מדי. המנהל של הבית ספר שלי תמיד מסתכל עלי במבט משונה, אני לא יודע אם זה מראה חיבה או אימה. באמצע שיעור היסטוריה, כשלמדנו על יוון ורומי, המנהל נכנס לכתה ואמר לי לבוא לחדרו... נכנסתי לחדר, והמנהל התחיל לזהור...
מקווה שאהבתם!!!!!!!
פרק הבא ביום שני!