היי, אני מחפש Bagon להחלפה בSoul Silver, אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את העזרה, אם יש פוקימון ספציפי שתרצו בתמורה תודיעו ואני אראה אם זה בר השגה, תודה. (:
Printable View
היי, אני מחפש Bagon להחלפה בSoul Silver, אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את העזרה, אם יש פוקימון ספציפי שתרצו בתמורה תודיעו ואני אראה אם זה בר השגה, תודה. (:
לי יש :)
אני לא מחפשת משו ספציפי...מה יש לך?
באת בזמן מצויין. לאחרונה עבדתי על באגונים עבור חבר וכעת יש לי כמה שאריות של באגונים בטבע אדמנט ברמה 1, שבאים עם ההתקפות Dragon Rush, Dragon Dance, Dragon Claw. נוסף לאלה גם יש להם מקסימום Iv של התקפה פיסית - יעני יהיו קילרים כשיגדלו.
אני מחפש את [b][u]חפץ המאובן [/u][/b]של [b]קרנידוס[/b], וגם [b]life Orb, Leftovers, Shell Bell.[/b]
סבבה, יש לי צ׳ארמנדר זכר ונקבה שניהם רמה 1, ויש לי גם את הTyphlosion שלי שהוא רמה 51 Naughty nature ויודע:
Flamethrower
Quick Attack
Fire Blast
Lava Plume
ולתגובה השנייה יש לי רק את הLeftovers לצערי, למרות שאעדיף להחליף את אחד מהפוקימונים למעלה.
אומ...תכתוב בוא בבקשה את הסטאטוסים של הטייפוליז'אן
סליחה הוא רמה 52,
Attack 128
Defense 102
Sp. Atttack 142
Sp. Defense 93
Speed 143
ויש לו Ability Blaze לא ניראה לי שיש אפשרות למשהו אחר בכל אופן. xD
[quote=Felian;1277302]סבבה, יש לי צ׳ארמנדר זכר ונקבה שניהם רמה 1, ויש לי גם את הTyphlosion שלי שהוא רמה 51 Naughty nature ויודע:
Flamethrower
Quick Attack
Fire Blast
Lava Plume
ולתגובה השנייה יש לי רק את הLeftovers לצערי, למרות שאעדיף להחליף את אחד מהפוקימונים למעלה.[/quote]
על אלה לא שווה לי לתת לך באגון כזה משודרג. אם אתה מעוניין שלח לי ה"פ ונחליף אח"כ. אוכל לבצע ההחלפה בערב
טוב סבבה אתן לך על הטייפוליז'אן
אחלה, זה הFriend Code שלי:
1256 0887 3998
מתי את יכולה להתחבר?