ראיתי שיש פה חבר'ה שמשתמשים בספרייטים של פלאטינום ואני אשמח לדעת מאיפה מצאתם אותם. תודה :)
Printable View
ראיתי שיש פה חבר'ה שמשתמשים בספרייטים של פלאטינום ואני אשמח לדעת מאיפה מצאתם אותם. תודה :)
יש את האתר פוקימון אליט שאפשר למצוא בו תמונות מהמשחקים.
יש כאלה שמצלמים בעצמם ועורכים כמו שצריך.
בפוקימון אליט 2000 אני משתמש המון אבל אין שם עדיין ספרייטים של פלאטינה, ולערוך בעצמי אני לא יכול. אף אחד לא מכיר איזה מקור לספרייטים של פלאטינה?
בסרביי ובולפדיה
בסרבי אי אפשר להעתיק תמונות, אבל בולבפדיה זה אחלה, תודה (אפילו שקיוויתי למקור מרוכז אבל זה יספיק עד שהספרייטים יגיעו לפוקימון-אליט-2000), באמת יש בבולבפדיה ספרייטים של פלאטינום?
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Oct 26 2008, 08:10 PM
[b] בסרבי אי אפשר להעתיק תמונות, אבל בולבפדיה זה אחלה, תודה (אפילו שקיוויתי למקור מרוכז אבל זה יספיק עד שהספרייטים יגיעו לפוקימון-אליט-2000), באמת יש בבולבפדיה ספרייטים של פלאטינום? [/b][/quote]
אם יש לך פיירפוקס אתה יכול להעתיק מסרביי... ויש בבולפדיה את הספרייטים רק תקליד את שם הפוקימון
אפשר מאיזה אתר משהו שניגמר עם 2000 יש שם..
כן, האתר "פוקימון אליט 2000", אבל כמו שאמרתי, יש שם ספרייטים של DP אבל עדיין אין שם של פלטינום
[quote][i]Originally posted by Electrified[/i]@Oct 26 2008, 08:12 PM
[b] אם יש לך פיירפוקס אתה יכול להעתיק מסרביי... ויש בבולפדיה את הספרייטים רק תקליד את שם הפוקימון [/b][/quote]
שטויות.
אתה לא חייב פיירפוקס.
אתה נכנס לעמוד של סרבי שממנו אתה רוצה להעתיק.
ובדפדפן:
קובץ>לערוך עם מייקרוסופט וורד.
וזהו
[url=http://www.serebii.net/platinum/pokemon/001-m.png]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/001-m.png[/url] שנו את המספר בצד בהתאם למספר הפוקימון :
אם הוא יכול להיות בשתי המינין כתבו לאחר הקו שליד המספר m זכר או f נקבה
אם הוא חסר מין או שיש לו מין קבוע כתבו רק את המספר
וואו המון תודה חבר'ה
[quote][i]Originally posted by Pupdater[/i]@Oct 27 2008, 10:07 PM
[b] שטויות.
אתה לא חייב פיירפוקס.
אתה נכנס לעמוד של סרבי שממנו אתה רוצה להעתיק.
ובדפדפן:
קובץ>לערוך עם מייקרוסופט וורד.
וזהו [/b][/quote]
השיטה עובדת! תודה!
תקרא את החוקים, אסור לעשות דאבל פוסט (2 הודעות ברצף).
בנוסף קיבלת תשובה, ננעל.