דיון-משחקי הרעב עורבני חקיין
[SIZE="6"]למי שלא קרא את הספר, שלא יקרה את ההמשך אני אכתוב פה כמה ספויילרים[/SIZE]
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_o1E5VjyoH8NsFpqta_1NSZJlEEwPOXcG6L4ZM0LpNJFvwUlN2g[/IMG]
הרגע סיימתי לקרא את משחקי הרעב- עורבני חקיין, הספר השאיר אותי משותקת במיטה דקות ספורות, לא האמנתי- פריים המתוקה מתה!, דבר שבהתחלה לא הבנתי רק שאמרו זאת במפורש מפני שתיאור המוות שלה היה מעט מטושט, כל האנשים שמתו בגלל קטניס, תיאור הרגשות של קטניס, הספר הזה גרם לי להזיל דמעות, האווקס שהיה איתה בחבורה ומת, העובדה שקטניס הקשיבה לסנואו והרגה את קוין, את העובדה שקטניס ניסתה להתאבד אך הדבר לא התאפשר, העובדה שלקטניס ופיטה יש ילדים, הילדה שבגלל זכרוני הגרוע אינני זוכרת את שמה- זאת שנתנה לקטניס את סיכת עורבני החקיין, מתה בצורה כזאת.
ועוד....
התחלתי לקרא את הספר אתמול, ומאז לא הפסקתי לחשוב עליו ובכל זמני הפנוי קראתי וקראתי, הספר פשוט רדף אותי עד בלי סוף, אני לא חושבת שהסופרת הייתה צריכה לגרום לפריים למות, אבל אהבתי את הקטע שלמרות השנאה ששוררת בין קטניס לנורי, הוא התחיל לשמור עליה בלילות כמו שעשה לפריים, דבר הגרם לי להזיל עוד דמעה או שתיים.
אולי בספר לא היו משחקי רעב, אבל בהחלט היה שם משהו גדול יותר, משחקי רעב של כל המחוזות אפשר לומר, משחק רעב שכולל את כל מדינת פאנם, כולל את הקפיטול, מותו של סנואו הציק לי, הייתי מעדיפה שימות בדרך אחרת ולא כמו שמת בספר, הייתי רוצה שפריים לא תמות, ולא ממש הבנתי את החלק עם זה שקטניס ופיטה הפכו לטציות אש.
לסיכום, הספר המרגש ביותר שקראתי (הסדרה, עם לדייק), גרם לי לדמעות ומתח לא ייאמן.
עכשיו מה אתם חושבים על הספר? פרטו, מה דעתכם על התיאורים, על כמות האנשים שנהרגו בגלל קטניס, על פריים.. וכל בר אחר שתרצו.