-
top 5 character
פה תכתבו את 5 הדמויות הכי אהובות עליכם לא משנה אם זה אנימה,מנגה, או מצוירים
רצוי להוסיף את שם הסדרה כדי שידעו לאיזה דמות התכונת כי יכול להיות כמה דמויות אם אותו שם בכמה סדרת.
רצוי גם להוסיף משפט למה בחרתם בדמות
[B][U]MY TOP 5 character
[/U][/B]
1 Eustass Kid ׁ(וואן פיס) - בעיקרון אני אוהב על פי האישיות המגניבה לו ועיצוב הדמות המגניב של, הוא נראה לי כמו פיראט פסכיפות למרות שהוא נראה לי שהוא כזה.
2 זורו( וואן פיס) פשוט חזק ,בגלל מיומנות החרבות שלו אני אוהב אותו
3 גין(גינטאמה)-אני אוהב תדמות כי הוא מאוד מצחיק,יש לו אחלה בדיחות והיוצר הרבה פעמיים מתעלל בגוף שלו בעיר ב***** שלו.
4סון גוקו (דרגון בול) . גדללתי עליו בילדות שלי.הוא היה אחד מגיבורי הילדות שלי.פשוט מגעי לוח את המקום(מגיע לו מקום 1 אצלי)
לופי-וואן פיס -הוא סתם דמות דפוקה מאוד אבל הװא דמות נפלאה בוואן פיס
-
הערה: הסידור הוא לפי ההעדפה שלי אותם, 1 זה הכי גבוה, 5 זה הכי נמוך. (בשונה מהסדר המתמטי הטבעי)
1. Charles Zi Britannia מקוד גיאס, כי האידיאלוגיה שלו של דרוויניזם חברתי הפכה לחלק מהותי ממני ואני שמתי אותה על דגלי. הייתה לו תכנית אדירה להרוג את האלים, וחבל שלא יצאה לפועל.
2. שיקאמארו מנארוטו, הבן אדם גאון עם יותר מ-200 IQ. הוא תמיד כמעט כל הזמן מנצח אבל אז נגמרת לו הצ'אקרה. שזה כמו פשוט לשים כלי בשחמט...
3. וואטארי מ Death Note, הוא תמיד נמצא מאחורי הקלעים וכל הזמן מועיל, אף על פי שאין לו השפעה אחת מכריעה. הוא עושה תמיד דברים קטנים שמשפיעים.
4. ג'יראיה מנארוטו, הוא דמות מעוררת השראה, וגם הGive up on me giving up תפס מקום בסיפור שלי... ואולי אפילו אמרתי את זה לחייזר ממייפל סטורי באחד החלומות שלי.... ם.ם
5. ג'רמיה גוטוולד, הבן אדם נהיה מטורלל לגמרי לאחר שהפך לסייבורג. שיא הטרלול שלו בא לידי ביטוי בקטע שבו הוא מקריב את Sigfried, תוקף עם הנייטמר, מקריב את הנייטמר, יוצא בעצמו לתקוף, ואז לפתע מבין שהיא מושפעת מהגיאס של צ'ארלס ומחליט לבטל אותו בזמן שהוא כמה קילומטרים מעל האדמה באמצע שדה קרב.... ואז אחר כך כשללוש משתלט על העולם הוא מתחיל לצעוק ALL HAIL BRITANNIA. הבן אדם פסיכופט כמו שצריך.
טוב, יש לי עוד דמויות להוסיף אבל לצערי אין לי מקום. בכל מקרה איפשהו מתחתיהם נמצאים פיקולו, וג'יידן או סרטוריוס מיוגיהו GX... עדיין לא החלטתי מי מהם יותר מלך.
-
1. סון גוקו (דרגון בול)- גדלתי עליו, האנימה הראשונה שראיתי בחיים, וגם האהובה עליי. בנוסף, הרגע ראיתי את הפרק הראשון של דרגון בול בכל הזמנים
2. אש (אני לא חושב שצריך להגיד -_-) - אולי הוא סופר מגה נוב אבל גדלתי עליו.
3. קררו (קפטן קררו)- כי הוא שמעקסי ~.~
4. בן (בן 10)- הוא מלך O.o
5. סטיץ' (לילו וסטיץ')- דווקא מלילו וסטיץ' ולא מ'סטיץ' כי בסטיץ' עשו אותו חלשלוש. בחרתי אותו כי הוא ממש מגניב!
זה כן מסודר לפי הסדר. (1 הכי אהוב, 5 הכי פחות)
-
אני לא ממש יכול לדרג אותם,אז אני שם את כול הדמויות שאני אוהב:
1)טובי מנארוטו-הבן אדם גאון,כמעט כמו שיקאמארו.מסתורי כמו לא יודע מה ומצליח להסתיר את האישיות שלו ע"י הטיפשות הענקית הזאת.מבחינתי זאת גאונות.
2)לביא מדי גריימן-הבדיחות של הבן אדם הזה הורגות אותי..
3)ג'יראיה מנארוטו-רק בגלל שהוא כזה חרמן אני מת עליו,וגם בגלל שהוא המאסטר של מינאטו.
4)מינאטו-בן אדם אציל,מוכן להקריב את החיים שלו ולחיות עם אשתו.גם,הוא יעשה הכול בשביל להגן על הכפר(בזמן שהיה הוקאגה).
5)אסטרל מיוגיהו-מבין דברים מטומטמים על העולם האנושי.נו לא פלא,הוא חי עם יומה הטמבל הזה..
-
1.גוהן! (דרגון בול- הוא תמיד מצחיק ומאגניב ותמיד מפתיע אותי עם הכוחות שלו! [B]גם גוקו איתו במום הראשון מאותה סי[/B]בה!)
2. וג'יטה (דרגון בול-משהו בשחצנות שלו ובגאווה שיש לו גורם לו להיות דמות משעשעת, והוא די חזק..)
3.אש מפוקימון סתם סתם.. נארוטו (נארוטו שיפודן- כן זה ישמע מלוקק מהתחת כי הוא הדמות הראשית, אבל הוא אף פעם לא מוותר ותמיד הוא מפתיע אותי עם הכוחות שלו)
4. אמידמרו (שאמן קינג-המאגניב והחזק.. הוא ו-יו צוות מהסרטים Xd)
5. נאקלס (סוניק- הוא קשוח וחש, מה שאומר שהוא אחלה דמות Xd)
-
יש יותר מ5, אבל אוקיי.
1. [B]אוסאי טאקאומי (Kaichu wa mead-sama!)-[/B] מושלם. שולט. חתיך. *^*
2. [B]אוז בזאוליוס (Pandora Harts)-[/B] הוא כל כך חמוד וחכם ומצחיק, והדמות שלו מעולה.
3 [B]סבסטיאן מיכאליס (Koroshitsuji)- [/B]המושלמות בהתגלמותה.
4.[B] לייט (Dath Note) -[/B] מאוד חכם, והוא בעיקר גרם לי להמשיך לצפות באנימה (הוא, וL השולט). התכניקות שלו
פשוט מדהימות.
5. [B]יוג'י סאקאמוטו ושוקו קירישימה (Baka to test)[/B]- הם זוג כ''כ חמוד והם בין הזוגות שאני הכי אוהבת באנימות.
חבל שאי אפשר עוד, יש לי עוד מלא. XD
(צ'י מצ'וביטס, קפטן קררו, רוי מFMA ♥, אל מFMA ♥, איקוטו משוג'ו קארה, סיאל ♥, כל הדמויות של אנג'ל ביטס, L.הארוהי, האני מהוסט קלאב, טאמאקי מהוסט קלאב, כל מיני דמויות מפיירי טיייל, ועוד הרבה.)