הגריניאדה חוזרת!|הסבר+לוח נקודות
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]ברוכים הבאים לפעילות הנוסטלגית ב[SIZE=5][COLOR=yellowgreen]פורום ירוק[SIZE=3][COLOR=darkgreen]![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#006400][SIZE=5]ה[COLOR=#9acd32][SIZE=7]ג[/SIZE][COLOR=darkgreen][B]ר[/B][COLOR=darkolivegreen][SIZE=7]י[/SIZE][COLOR=yellowgreen][B]נ[/B][/COLOR][SIZE=7][COLOR=darkgreen]י[/COLOR][/SIZE][B]א[/B][SIZE=7][COLOR=yellowgreen]ד[/COLOR][/SIZE][COLOR=darkgreen][B]ה[/B][/COLOR][SIZE=7][COLOR=darkolivegreen]![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]במשך הימים הקרובים יהיו פתוחים אשכולות של פעילויות שונות,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]בכל אשכול יאספו נקודות שיאגרו כאן, באשכול של לוח הנקודות.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[B][U][SIZE=4][COLOR=teal]הקדמה[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=teal]יום אחד בעבר הרחוק חשבתי לעצמי איזו פעילות חדשנית תחייה את פורום ירוק, שם נולדה הגריניאדה לאחר הרבה מאמץ.[/COLOR]
[COLOR=#008080]לאחר הצלחה שהיא באמת גדולה מאוד, עבר זמן ופרשתי מהניהול של ירוק, שזה נהפך לנטוש ויבש.[/COLOR]
[COLOR=#008080]אז קדימה, קומו וצאו להפוך את ירוק לפורום פעיל![/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[B][U][SIZE=5][COLOR=sienna]אשכולות חשובים[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#a0522d]הגריניאדה הקודמת- [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=32523[/URL][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]תזכורת בנוגע לעריכת הודעות- [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=33530[/URL][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#006400]והפרסים.. [SIZE=4][COLOR=yellowgreen]יתגלו בהמשך. :big_wink:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#9acd32][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]*כל חוקי הפורום והחוקים הגלובאלים תקפים גם כאן*[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]*שאלות בה"פ*[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]ש: אני רוצה להשתתף, מה לעשות?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][B]ת: פשוט להשתתף בפעילויות, לא נדרשת הרשמה[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]ש: אני רוצה לעשות פעילות, זה אפשרי?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#006400]ת: בהחלט, אך הפעילות צריכה להיות אחת שלא תדרוש הרשמה, בקשות ניהול פעילויות בה"פ[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=#006400]ש: אני רוצה לעשות פעילות, אני יכול שכבר קיימת?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#006400]ת: עדיף מקוריות שעוד לא נפתחו לגריניאדה הקיימת, אך אם אתם רוצים לנהל קיימת אתם תוכלו[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=#006400]ש: כמה נקודות מקבלים על ניהול פעילות?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#006400]ת: 30 נקודות, אם היא ממש חדשנית ומקורית אז [U]50[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]אז קדימה, בהצלחה [=[/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=red]*מפעילים שכבר דיברו איתי יכולים לפתוח את הפעילויות, אני אפתח בקרוב את שלי*[/COLOR][/U][/B]