-
סיקור|Mirai Nikki
[B][SIZE="4"][COLOR="Red"]זהירות אנימה שלא יודעת מיודעת לילדים קטנים.הצפיה על אחריוכתכם[/COLOR][/SIZE][/B]
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/anime/13/33465.jpg[/IMG]
[B][COLOR="Red"]סוג:אנימה
שם האנימה: מיראי ניקי-יומן העתיד
מס' פרקים :26
תאריך יציאה: 26.10.2011
ז'אנר: אקשן, פסיכולוגיה,מסתורין,על טבעי
אורך פרק: בערך 23 דקות
מומלץ לצפייה מגיל 16 ומעלה[/COLOR][/B]
[B][U][CENTER][SIZE="3"][COLOR="DarkOrange"]תקציר[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]דאוס אל הזמן והמרחב מתחיל לחפש יורש שירש את כס המלכות ויהפוך לאל המרחב והזמן החדש.הא מחליט לערוף משחק הישרדות ,כדי לקבוע מי היה היורש שלו.הוא מביא ל12 בני אדם פאלאפונים מיוחדים שיכולים להראות להם את העתיד. רק האחרון שירוד יפוך ליורש הבא של דאוס וכך 12 בני האדם מתחילים לשחק את משחק הישרדות.הם מנסים להרוג את שאר האנשים כדי לנצח במשחק.מי ינצח במשחק ויהפוך ליורש הבא של דאוס? תצטרכו לגלות זאת לבד.[/COLOR][/B]
[B]
[B][U][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Purple"]דמויות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[COLOR="Purple"]אמאנו יוקיטארו,יוקי
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/13/134331.jpg[/IMG]
[SPOILER] יוקי הוא הדמות הראשית באנימה.יוקי הוא נער לא ממש חברותי ,בלי חברים.הוא נוהג לתעד את כל מה שקורה סביבו ביומן שבפאלאפון שלו.יום אחד מופיע מולו דאוס.יוקי חושב שדאוס זה החבר הדמיוני שלו אבל מאוחר יותר הוא מגלה שדאוס הוא אמיתי לגמרי.דאוס מכניס את יוקי למשחק הישרדות שלו.
יוקי בכלל לא רוצה להשתתף במשחק של דאוס אבל אין לו ברירה הוא צריך לשרוד כי שאר המשתתפים במשק רוצים להרוג אותו ראשון.רק בעזרת יונו הוא מצליח לשרוד במשחק ולהישאר חי.
[/SPOILER]
יונו גאסי
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/7/135921.jpg[/IMG]
[SPOILER]יונו היא אחת מבעלי היומנים שדאוס נתן.כשהיא פוגשת את יוקי בבית הספר היא מתאבת בו לראשונה.היא מבינה שיוקי גם ממשתף במשחק הישרדות של דאוס ולכן היא מתחילה להגן עליו שלא ימות.היא תעשה הכול כדי להגן על אהוב ליבה מפני האויבים שלו ,גם אם זה אומר להשתמש בנשק חם או להרוג אותם.
ליונו יש את יומן האהבה שמראה מה קורה לאהוב ליבה שזה יוקי.
נראה שיונו מקשיבה רק למה שיוקי אומר לה ולדברים אחרים היא לא מקשיבה.[/SPOILER][/COLOR][/B]
[URL="http://www.nwanime.com/2493/mirai-nikki"]צפיה ישירה[/URL]
[B][U][CENTER][SIZE="3"][COLOR="MediumTurquoise"]דעה אישית[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]קודם כל אני חייב לומר שהדירוג הגבוה לאנימה הזאת נובע מקצת עירום שלא מופיע בכל פרק,מהדם שיש פה,מהקללות שיש פה,וכריית איברים.אז ילדים קטנים אל תצפו באנימה הזאת.האנימה הזאת אני ממש אוהב אותה היא מזכירה לי שילוב של 2אנימות שמאוד אהבתי :מחברת המות ודדמן ורדלנד.כל מי שמחפש אנימה מותחן,אימה אז כדי לו לצפות באנימה הזאת.אנימה מאוד מסקרנת ומפתיעה לפעמיים.[/COLOR][/B]
-
זה מזכיר את דדמן וורלנד?
אם כן,אני מתכנן לראות את זה
וגם בדדמן וורנלד יש כריית איברים [ההוא שיש לו חרבות דם והעין שלו],קצת אצ'י,קללות ודם
למה זה 16+?
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1287246]זה מזכיר את דדמן וורלנד?
אם כן,אני מתכנן לראות את זה
וגם בדדמן וורנלד יש כריית איברים [ההוא שיש לו חרבות דם והעין שלו],קצת אצ'י,קללות ודם
למה זה 16+?[/QUOTE]
לי אישית זה מזכיר דדמן ורדלנד גם מהסיבות שאמרת
גם פה ובדדמן ורדלנד נלחמים כדי לשרוד ולהישאר בחיים
1+ זה הגבלת גיל,מולץ לצפיה מגיל 16 ומעלה
זה בגלל האצ'י,קללות,הדם שיש פה,כריית איברים
-
אני רואה את האנימה ונהנה מכל רגע..
סיקור טוב..
-
אנימה טובה D:
גמרתי אותה לפני כמה ימים.
יונו כ''כ פסיכית ומפחידה! Xd
-
[QUOTE=May Chan;1287609]אנימה טובה D:
גמרתי אותה לפני כמה ימים.
יונו כ''כ פסיכית ומפחידה! Xd[/QUOTE]
כע את צודקת
כשסימת את מתכונת שראית את כל הפרקים שיצאו עד עכשיו? כי האנימה עוד לא נגמרה נותרו איזה 6פרקים נראה לי עד סופה
-
זה נשמע קצת כמו משחקי הרעב... משחק הישרדות שצריך להרוג אחד את השני?
-
[QUOTE=YoDude;1288026]זה נשמע קצת כמו משחקי הרעב... משחק הישרדות שצריך להרוג אחד את השני?[/QUOTE]
כע זה דומה למשחק הישרדות
למשחקי הרעב לא יודע לא קראתי,לא יודע מה זה
-
נשמע נחמד..
תודה על הסיקור.
-
[QUOTE=Son Gokū;1288025]כע את צודקת
כשסימת את מתכונת שראית את כל הפרקים שיצאו עד עכשיו? כי האנימה עוד לא נגמרה נותרו איזה 6פרקים נראה לי עד סופה[/QUOTE]
לא, יש 24 פרקים. לא ? O:
בכל מקרה, ראיתי רק עד ה20+, אני לא יודעת עם יש עוד ^^'
ו-YoDude, לא זה לא ממש משחקי הרעב. זה משחק השרדות, אבל לא בטבע.
-
[QUOTE=May Chan;1288104]לא, יש 24 פרקים. לא ? O:
בכל מקרה, ראיתי רק עד ה20+, אני לא יודעת עם יש עוד ^^'
ו-YoDude, לא זה לא ממש משחקי הרעב. זה משחק השרדות, אבל לא בטבע.[/QUOTE]
יש לזה 26 פרקים
ובינתים יצאו רק 20 פרקים.כל שבוע ביום ראשון יוצא פרק חדש