-
לי ולאופק- דרגון בול
שם משתמש (לא יודע למה זה נחוץ):
שם במשחק:
מראה:
נשקים:
רקע:
גזע:
מתקפות+רמות(תמשיך לערוך אחרי שתלמד עוד):
עוצמה אנרגטית (~מתעדכן~):
הערות/הארות/שניצל דג:
שלי-
שם משתמש: ♣Trunks♣
שם במשחק: כרגיל; ג'ייקוב מילטון
מראה: גבוה, 1.25. משקל ממוצע; 15 ק"ג. שיער חום כהה בצורה של השיער של ברולי הרגיל. חולצה כחולה שמתאימה ללחימה. זנב.
אופי: מתלהב בקלות, חסר פחד, כמו גוקו בדרגון בול המקורי.
נשקים: מקל שיכול להפוך למקל ארוך יותר, נונצ'קה, חרב, סכין, כוכבי נינג'ה ואקדח שקיבל מאביו: נאפה (או... כן!).
רקע: ג'ייקוב נולד בכדוה"א, כאשר נאפה הדריך את וג'יטה. בכדוה"א נאפה התאהב באישה מדהימה ביופיה שנקראה גרטל. נאפה כל כך אהב אותה עד שהוא הסתיר את זהותה כסאייני ועשה איתה @ק@.
אך, הוא שכח לקחת ק*נ*ו*י* (!) ונולד להם ילד. למרות שהוא רק חצי סאייני, היה לילד זנב! גרטל המופתעת לא הבינה: איך זה שלילדה המתוק יש זנב?! נאפה המיואס החליט לספר לה את האמת. אכן, גרטל גילתה ממנו את זהותו, אך, עדיין, אם הילד הוא רק [B]חצי[/B], למה יש לו זנב? הם רק החלו לחשוב, ונאפה כבר היה צריך לחזור לכוכב וג'יטה. בכוכב וג'יטה הוא חפר בכל הספרים עד שמצא משהו: האגדה על החצי סאיין האגדי; הוא חזק 2X מהסופר סאיין האגדי, יש לו גם מאפיינים של חצי סאיין, וגם של סאיין מלא.
אך כוחו הוא אדיר. נאפה מיד הבין: בנו הוא החצי סאיין האגדי. הוא לא סיפר על כך לאף אחד.
הוא לא ראה מאז את בנו או את גרטל, אבל הוא שלח לבנו מקל שיכול להשתנות למקל ארוך יותר, נונצ'קה, חרב, סכין, כוכבי נינג'ה ואקדח.
גזע: חצי סאיין אגדי
מתקפות+רמות(תמשיך לערוך אחרי שתלמד עוד): X
עוצמה אנרגטית (~מתעדכן~): 1500
הערות/הארות/שניצל דג: השניצל דג בנהר :nose_pick:
-
שם משתמש:Percy Jackcon
שם במשחק:ג'ייק
מראה:גבוה 1.10 במשקל 20 קילו שיער שחור בתסרוקת של גוקו עם חולצה ומכנסיים נוחים ללחימה
אופי:אמיץ, עקשן עוזר לחבר בעת צרה פוחד מאביו ואימו
נשקים:מקל שיכול להפוך למקל ארוך יותר,חרב (במתנה מאביו)
רקע:ג'ייק נולד בכדה"א. בן לצ'יצ'י וגוקו אחיהם של גוהן וגוטן. 15 שנים אחריי שגוטן נולד ג'ייק נולד,כשג'ייק היה קטן אהב לשחק עם אביו ופחד מאימו בעיקר שצעקה עליו, ג'ייק התברר כילד חזק מאד אימו דאגה בגלל עוצמתו שהייתה חזקה מעצמתו של חצי סאיין תינוק. ג'ייק גדל והתחיל לצאת ליער שליד ביתו, עד שמפלצת ענקית אותו מצאה והתחילה לרדוף אחריו, ג'ייק רץ לביתו והסתתר בחדרו עד שהסכנה חלפה, אביו החליט לתת לו חרב כדי שיוכל להגן על עצמו
גזע:חצי סאיין
מתקפות+רמות:X
עוצמה אנרגטית :1000
הערות/הארות/שניצל דג:אתה מתחיל
-
כשאמרתי שהוא חזק פי 2 מlssj התכוונתי בצורת הlhssj...
~~~~~
"אמא, למה אני לא יכול לצאת מהיער הזה?" שאלתי את גרטל, אמי. "כיוון שכל מה שמחוץ ליער מאוד מסוכן בשבילך!" היא נענתה לי כמו שהיא עונה לי תמיד. "לא אכפת לי! אני ורודני הולכים מפה!" צעקתי ויצאתי מביתי ששוכן באמצע היער. כעסתי על אמי מהרבה סיבות, אבל השתיים הגדולות ביותר היו: היא אף פעם לא הרשתנ לי לצאת מיער העבות שבו גרנו ושהיא אף פעם לא הרשתה לי להסתכל על הירח המלא בזמן שרודני איתי.
הסתכלתי על הירח המלא רק פעם אחת, ומיד נרדמתי. כשהתעוררתי, הייתי עירום ורודני לא היה במקום הרגיל שלו, אבל הוא חזר לאחר שנה אחת.
יצאתי מביתי בטריקת דלת. לאחר כמה מטרים התחלתי לרחף מעל האדמה, זה רגיל אצלי.
עבור ק"מ או שניים של תעופה הגעתי לשלט שעליו כתוב "דרך 439". ראיתי שם בית. ליד הבית היה יער גדול, נכנסתי אליו ושם ראיתי ילד קטן ממני עם שיער צהוב עומד שיורה מידיו מן עמוד אנרגיה כחול.
~~~~
תגדיל קצת את העוצמה האנרגטית שלך, לפחות ל1000, תזכור על מה דיברתי איתך בה"פ על השושלת שלך.
-
נאנחתי משעמום והחלטתי לעוף קצת באוויר הרוח הייתה חזקה מבדרך כלל ״היי ג׳ייק״ צעק לי כל מוכר הסתובבתי לאחור ופאן הייתה שם ״היי פאן רוצה להתאמן?״ שאלתי אותה ״למה לא״ אמרה ומשכה כתפיים ירדנו לעבר היער הלכתי לחפש אבן אחריי כמה מטרים מצאתי אבן בגובה חצי מטר בערך והרמתי אותה על גבי והלכתי לחפש את פאן הלכתי כמה מטרים פניתי לצדדים הייתי רגיל שפאן נעלמת ביער כמה דקות מצאתי אותה בקרחת יער הורדתי את האבן מגבי הכואב ״אוקיי תשתמשי בקמאהמהאה בשביל להשמיד את האבן מוכנה?״ שאלתי אותה ״זרוק אותה אליי דוד קטן״ הרמתי את האבן וזרקתי אותה לעבר פאן״קא... מאה... מהמאה!״ צעקה פאן אור כחול בוהק וארוך נורה מידה והשמיד את האבן לרסיסים ״כל הכבוד פאן מה האתגר שלי להיום?״ שאלתי את פאן היא עמדה להגות את המילים אך ילד כבן חמש בערך הפריע לה ״מי אתה?״ שאלה פאן את הילד
-
[QUOTE=Percy Jackson;1289348]נאנחתי משעמום והחלטתי לעוף קצת באוויר הרוח הייתה חזקה מבדרך כלל "היי ג׳ייק" צעק לי כל מוכר הסתובבתי לאחור ופאן הייתה שם "היי פאן רוצה להתאמן?" שאלתי אותה "למה לא" אמרה ומשכה כתפיים ירדנו לעבר היער הלכתי לחפש אבן אחריי כמה מטרים מצאתי אבן בגובה חצי מטר בערך והרמתי אותה על גבי והלכתי לחפש את פאן הלכתי כמה מטרים פניתי לצדדים הייתי רגיל שפאן נעלמת ביער כמה דקות מצאתי אותה בקרחת יער הורדתי את האבן מגבי הכואב "אוקיי תשתמשי בקמאהמהאה בשביל להשמיד את האבן מוכנה?" שאלתי אותה "זרוק אותה אליי דוד קטן" הרמתי את האבן וזרקתי אותה לעבר פאן "קא... מאה... מהמאה!" צעקה פאן אור כחול בוהק וארוך נורה מידה והשמיד את האבן לרסיסים "כל הכבוד פאן מה האתגר שלי להיום?" שאלתי את פאן היא עמדה להגות את המילים אך ילד כבן חמש בערך הפריע לה "מי אתה?" שאלה פאן את הילד[/QUOTE]
"אני ג'ייקוב, וזה רודני" אמרתי בשמחה והצבעתי על הזנב שלי. "רגע... זנב?!" זעקה הילדה וצעדה צעד אחורה. "לא רק זה! עוצמת הכוח שלו גדולה ב-500 משלי!" המשיך אותה הילד האחר.
"הוא סאייני!" שניהם זעקו והתרחקו ממני. "סאיי-מה?" שאלתי אותם בתמיהה, "אתם כנראה לא שמעתם א-נ-י ג'-יי-ק-ו-ב ו-ז-ה ר-ו-ד-נ-י" חזרתי על שמי ועל שם הזנב שלי והפעם הדגשתי כל הברה.
"את זה שמענו, אבל אתה סאייני! זה הגזע שלך!" הילדה אמרה, "דרך אגב, לי קוראים פאן, וה'בחור' הקטן הזה פה הוא הדוד שלי, שקטן ממני, ג'ייק". "אני רואה שאתה לא ממש מתמצא בזה... אנחנו נסביר לך..." ג'ייק אמר וחיוך קטן עלה על פניו...
-
״אבל לפניי זה..״ אמרתי לו, ״איך קוראים לאבא שלך?״ שאלתי אותו ״לא יודע״ הוא ענה כתשובה לשאלתי נסוגתי עוד צעד לאחור ״צריך לקחת אותו לאבא״ אמרתי לפאן, ״סבא גוקו״ היא תיקנה אותי ״ זה לא משנה קחי אותו ניפגש בבית״ אמרתי ״למה אני?״ שאלה פאן ״את הגדולה״ אמרתי וחייכתי אלייה. התחלתי לעוף לעבר הבית זה לקח כמה דקות עד שמצאתי אותו ונחתתי לידו, דפקתי על הדלת גוהן פתח לי ״היי גוהן״ אמרתי לו מותש מרב תעופה ״היי ג׳ייק איפה פאן?״ שאל גוהן כתגובה לשאלה פאן נחתה ליידי וג׳ייקוב על גבה ״היי אבא״ אמרה פאן והורידה את ג'ייקוטב מגבה ״איפה אבא?״ שאלתי את גוהן ״הוא בפנים״ אמר ופינה לנו דרך להיכנס, נכנסתי פנימה ופאן אחריי מובילה את ג׳ייקוב פנימה ״אבא תכיר זה ג׳ייקוב תסביר לו על הסאיינים״ אמרתי לאבי
-
[QUOTE=Percy Jackson;1290249]״אבל לפניי זה..״ אמרתי לו, ״איך קוראים לאבא שלך?״ שאלתי אותו ״לא יודע״ הוא ענה כתשובה לשאלתי נסוגתי עוד צעד לאחור ״צריך לקחת אותו לאבא״ אמרתי לפאן, ״סבא גוקו״ היא תיקנה אותי ״ זה לא משנה קחי אותו ניפגש בבית״ אמרתי ״למה אני?״ שאלה פאן ״את הגדולה״ אמרתי וחייכתי אלייה. התחלתי לעוף לעבר הבית זה לקח כמה דקות עד שמצאתי אותו ונחתתי לידו, דפקתי על הדלת גוהן פתח לי ״היי גוהן״ אמרתי לו מותש מרב תעופה ״היי ג׳ייק איפה פאן?״ שאל גוהן כתגובה לשאלה פאן נחתה ליידי וג׳ייקוב על גבה ״היי אבא״ אמרה פאן והורידה את ג'ייקוטב מגבה ״איפה אבא?״ שאלתי את גוהן ״הוא בפנים״ אמר ופינה לנו דרך להיכנס, נכנסתי פנימה ופאן אחריי מובילה את ג׳ייקוב פנימה ״אבא תכיר זה ג׳ייקוב תסביר לו על הסאיינים״ אמרתי לאבי[/QUOTE]
מה זה המרכאות המוזרות האלה?!
~~~~~~~~~~
"סאיינים?!" נדהם גוקו ושפך את הקפה שהוא שתה על חולצת האימונים שלו. "ל...ל...למה אתם רוצים לדעת על הסאיינים?" שאל גוקו שגימגם בגלל הקפה החם שהתייבש על חולצתו, אך לאחר שראת את רודני, נראה שהוא הבין טוב מאוד. "טוב אז הסאיינים הם... ~הסבר ארוך [B][U]מאוד[/U][/B] ומשעמם על הסאיינים, תכונותיהם, וכל ההרפתקאות של לוחמי הZ~" סיפר לי גוקו. אני נדהמתי מאוד. כל מה שיכולתי לעשות היה להנהן. אז היהנהנתי. "עכשיו נברר עוד משהו, מי האבא שלך?" שאל אותי גוקו בהתעניינות, "אני לא יודע, גדלתי רק עם אמא שלי, ואני די בטוח שהיא לא אשת-קוף-סופר-חזקה-מחסלת-עולמות...." אמרתי. "טוב... אז, יש משהו שקיבלת מאביך?". "כן, את המקל הזה" אמרתי בתמימות והגשתי לגוקו את המקל שקיבלתי מאבי. "הממ... יש כאן כיתוב: ナパ革, זה אומר נאפה ביפנית, אבא שלך הוא נאפה! ~הסבר על נאפה~".