דק מקורי שלי-על כולם להכנס !!!
[B][U]הקדמה-[/U][/B] לכל חברי הפורום !!! זו פעם ראשונה שבה אני מפרסם דק שלי,חלק ממכם ראיתם אותי משחק בטווילייט אבל כיוון שלדעתי הדק לא יכול לעלות לרמה גבוהה יותר ממה שהוא נמצא כיום החלטתי לבנות דק שכיום הוא כמעט ללא חולשות ומתוך 25 עד 30 משחקים בנטוורק הדק יצא עם 100 אחוזי הצלחה!!!!
[U][B]התפתחות הדק והסבר-[/B][/U]ישבתי לא מעט מול המחשב וצפייה בכל מיני קרבות ביוטיוב,חשבתי לעצמי איזה דק אני יכול לבנות,דק שיגרום לי להנאה ואז עלה לי הרעיון מצפייה במאטץ' של ג'י בי(גלדיאטור ביסט בשמו המלא)ודינו ראביט לקחת את 2 הדקים שאולי הכי שנואים עלי בנוסף לגרייבקיפרס,מלאפיק גרייבקיפרס,דארק וורלד ועוד רבים וטובים ופשוט לשלב את 2 הדקים מה שיצר דק ברמה חדשה.
אמרתי לעצמי היום כמעט כל דק מסתמך על הגרייב שלו אני חייב אס בדק שיכול לעזור לי,הכנסתי 2 דימנשיונל פיישור,אמרתי לעצמי שמפלצות הגלדיאטור שהיום נכנסות לדק קצת מפריעות לזרימה שלו צמצמתי במפלצות כמו סמנייט או הופלומס והנה לכם הדק ליסט שלי.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/vmlmhmmnymnm.jpg[/IMG][/URL]
[B][U]הסבר קצר על קלפי המפתח בדק-[/U][/B]
[U]דימנשיונל פיישור-[/U]האס של הדק בכל מובן המילה פשוט הברקה שלי שהיום רוב הדקים צריכים את הגרייב שלהם בעוד גלדיאטור ביסט לא צריכים את הגרייב שלהם פיישור בא כמו כפפה ליד
[U]פורבידן לאנס-[/U]כיוון שכמעט כל הגלדיאטורים הם ביטסטייקים פורבידן לאנס יכול לשמש אותי מצויין שאני תוקף ישירות וליריב יש רק הפוכים מה שנותן לי גישה למפלצות שבאות מהדק כמו ביסטיארי וכו' מה שגם פורבידן לאנס מאפשר בהמון פעמים נזק ליריב שהוא תוקף אותי.
[U]דימנשיונל פריזון-[/U]אחד מהאסים של הדק ושלי עצמי,הרבה פעמים גם בטורניריים בארץ הוא היה הקלף שליווה אותי בכל דק.
[U]צ'ריוט-[/U]מי לא מכיר את הקלף הזה,קלף שפשוט מתסכל הרבה אנשים.
[U]ראביט-[/U]אחד מקלפי המפתח פה יוצר בקלות לאגיה או דולקה,לא צריך יותר מזה.
[B][U]שייקולים להכנסת קלפים-[/U][/B]למרות שלא יצא לי לחוות את זה יש לי תחושה שחסר לי לפחות עוד מטרה אחד לראביט ולכן חשבתי על גלדיאטור ביסט אנדל,אשמח מאוד לשמוע את דעתכם.
[B][U]לסיכום-[/U][/B]הדק הזה נולד מתוך השנאה שלי לדינו ראביט וגלדיאטור ביסט מאוד מהנה וכיפי בשבילי, 100 אחוזי הצלחה מול דקים מגוונים ושונים מדינו ראביט ועד לאנטי מטה וכאוסים מעצבנים כולל דרקונים לייטסוורנים,דראק וורלד ועוד מגוון של דקים נוספים.
אשמח לשמוע את דעתכם,המלצות,ביקורות ומקווה שתהנו מהדק כמו שאני נהנה ממנו