-
דיון| מי זה באמת טובי?
כל מי שצופה באנימה נארוטו שיפודן או קורא תמנגה.בודאי ניסה לנחש מי זה טובי.מי עומד מאחורי המסכיה שלו.
הרבה חשבו שהוא אוביט אבל האופציה נשללה בעקבות הפרק האחרון ששודר.
הרבה גם חושבים שהו א באמת אוצ'יהא מאדרה כפי שהוא אומר בעצמו.
ספויליר מהנגה-זהירות ספויליר.
[spoiler],הוא לא אוצ'יה מאדרה. [/spoiler]
אז מי אתם באמת חושבים ה טובי? מי עומד מאחורי המסיכה שלו?אולי זה מישהו משבט אוצ'יהא שעוד לא נחשף.
מקווה שזה היה דיון נחמד.מותר לכתוב ספוילירים במנגה אבל לשים בתגית ספויליר או בצבע צהוב כדי לא להרוס לאחרים.
הנה הדעה שלי
אני די חושב שהשם האמיתי של טובי היה אף אחדxd ואין לו צורה ממשית והוא סתם רוח שיכול להתחזות למלא אנשים.
יאלה מה דעתכם?
-
יש ספוקלציה,אבל היא לא שלי.
ההשערה אומרת שטובי הוא בעצם סאסקה מהעתיד.
הסיפור מאחורי זה:
סאסקה נלחם נגד נארוטו בעתיד.לאחר שנארוטו ניצח את סאסקה,הוא חתם את גופתו בעבר,לכן טובי זקן כזה.
רואים גם שטובי כל הזמן ליד סאסקה ושואל אותו:"מה תעשה עכשיו?" וכל האלה,ברגעים החשובים בחיו של סאסקה(חוץ מהבריחה מקונוהא).בנוסף,זה למה הוא ידע איפה גופתו של נאגאטו-כי טובי מהעתיד אז הוא מצא אותה בעתיד,לאחר שסאסקה הוחזר לעבר הוא לקח את הגופה של נאגאטו ומשם את הריננגן.
בנוסף,אם תשימו לב יש לו תסרוקת דומה לזו של סאסקה בקטע שהוא הולך לקיסאמה כשהוא מגייס אותו לאסטסוקי.
-
שמעתי על תיאוריה די מצחיקה לא מזמן, אחד מהחברים במנגה פוקס רשם עמוד שלם של זה.
הוא כתב שם שהוא חושב שקורה משהו בסגנון הארי פוטר, מאדארה והורוקרוסים כביכול, זה היה פשוט קורע.
הרעיון שלו היה שכנראה לפני שהוקאגה הראשון (שכחתי את שמו) הרג את מאדארה, הוא העביר את חלק מעצמו לתוך חפץ, ככה ניתן להסביר למה "טובי" עדיין קיים ולמה *ספויילר* [COLOR="White"]קאבוצ'ימארו הצליח להחזיר את מאדארה (שנראה לגמרי אותו הדבר כמו בפלאשבקים של המוות שלו) חזרה עם האדו טנסי[/COLOR] *סוף ספויילר* (זה בלבן, תסמנו)
במידה ואני אמצא את זה, אני אשתף..
-
רגע, אתם אומרים בעצם, שבמנגה אמרו שזה לא [COLOR="White"]מאדרה[/COLOR], ושזה [COLOR="white"]מישהו אחר? אתם כאילו יודעים מי זה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Cool Nick;1292268]רגע, אתם אומרים בעצם, שבמנגה אמרו שזה לא [COLOR="White"]מאדרה[/COLOR], ושזה [COLOR="white"]מישהו אחר? אתם כאילו יודעים מי זה?[/COLOR][/QUOTE]
במנגה עדין לא יודעים מי זה טובי אבל [SPOILER]הוא לא אוציאה מאדרה[/SPOILER]
עמית אף פעם לא חשבתי שיש סיכוי שזה סאסקה.גרמת לי לחשוב שאתה צודק אולי.
-
[QUOTE=Cool Nick;1292268]רגע, אתם אומרים בעצם, שבמנגה אמרו שזה לא [COLOR="White"]מאדרה[/COLOR], ושזה [COLOR="white"]מישהו אחר? אתם כאילו יודעים מי זה?[/COLOR][/QUOTE]
זהו, זאת מטרת הדיון.. לא ידוע מי זה טובי באמת ויש הרבה תיאוריות מי זה..
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת בספויילר, רוב הסיכויים שזה לא מאדארה
-
[quote=BravePirate;1292255]יש ספוקלציה,אבל היא לא שלי.
ההשערה אומרת שטובי הוא בעצם סאסקה מהעתיד.
הסיפור מאחורי זה:
סאסקה נלחם נגד נארוטו בעתיד.לאחר שנארוטו ניצח את סאסקה,הוא חתם את גופתו בעבר,לכן טובי זקן כזה.
רואים גם שטובי כל הזמן ליד סאסקה ושואל אותו:"מה תעשה עכשיו?" וכל האלה,ברגעים החשובים בחיו של סאסקה(חוץ מהבריחה מקונוהא).בנוסף,זה למה הוא ידע איפה גופתו של נאגאטו-כי טובי מהעתיד אז הוא מצא אותה בעתיד,לאחר שסאסקה הוחזר לעבר הוא לקח את הגופה של נאגאטו ומשם את הריננגן.
בנוסף,אם תשימו לב יש לו תסרוקת דומה לזו של סאסקה בקטע שהוא הולך לקיסאמה כשהוא מגייס אותו לאסטסוקי.[/quote]
יש פגם עיקרי בתאוריה הזו: לסאסקה אין מספיק חוש הומור כדי להיות טובי (טובי היה דמות מאוד מבדרת בתקופה שהוא עבד עם דיאדרה).
ורגע, האם במפורש נאמר ש-
[SPOILER]טובי אינו מאדארה[/SPOILER]
או שמא זה מה שאתם מבינים כתוצאה מכך ש-
[SPOILER]קאבוטו החיה אותו?[/SPOILER]
כי אם זה המקרה השני, אז יכול להיות שאין סתירה, ושלמעשה אנחנו פשוט לא יודעים כל כך מה החוקים של Edo Tensei.
אה ו-
[SPOILER]האם מאדארה זה הארון ה"סודי" שקאבוטו השתמש בו כדי לגרום לטובי לשתף איתו פעולה?[/SPOILER]
-
[QUOTE=LordAbizi;1292291]יש פגם עיקרי בתאוריה הזו: לסאסקה אין מספיק חוש הומור כדי להיות טובי (טובי היה דמות מאוד מבדרת בתקופה שהוא עבד עם דיאדרה).
ורגע, האם במפורש נאמר ש-
[SPOILER]טובי אינו מאדארה[/SPOILER]
או שמא זה מה שאתם מבינים כתוצאה מכך ש-
[SPOILER]קאבוטו החיה אותו?[/SPOILER]
כי אם זה המקרה השני, אז יכול להיות שאין סתירה, ושלמעשה אנחנו פשוט לא יודעים כל כך מה החוקים של Edo Tensei.
אה ו-
[SPOILER]האם מאדארה זה הארון ה"סודי" שקאבוטו השתמש בו כדי לגרום לטובי לשתף איתו פעולה?[/SPOILER][/QUOTE]
תשובות לספוילרים שלך-
[SPOILER]כן, טובי לא מדארה כי קאבוטו החיה את מאדארה האמיתי בארון באחרון(כתוב במנגה).[/SPOILER]
יכול להיות שעל מנת להסוות את הזהות שלו הוא עשה שתי שכבות של אישיות:
1)טובי-השכבה הראשונה שראינו שהיא הומוריסטית וטיפשית.
2)מאדארה אוצ'יהא-השכבה הכי קרובה לאישיות שלו.כנראה שבעתיד סאסקה חקר את העבר של מאדארה כדי להיות מאדארה.כנראה שבעתיד לסאסקה יש יכולות הדומות לאלה של מאדרה.
3)סאסקה-כמובן השכבה האחרונה והזהות האמיתית של סאסקה.
-
המממ... טוב בינתיים העליתי עוד סברות:
1. טובי הוא איש מהסוג של זטסו שיכול להעתיק צורות ויכולות. יכול להיות שהוא אפילו חלק "אפור" של זטסו ולמעשה זטסו שולט בכל.
2. טובי הוא השד עם 10 הזנבות, שיכול להיות רק בצורה אנושית בגלל טריק של הSage of the Six Pathes, ואז הדמות של מאדארה או כל דבר אחר זה בלוף, שמטרתו לקדם את המטרה שלו. ואז הוא רוצה לעשות כל מיני דברים מוזרים כדי לחזור לצורה המקורית שלו של שד 10 זנבות ולהשמיד את העולם או משהו כזה. (שאת זה הוא יוכל לעשות בקלות, אם בצורה האנושית מגבילה את הכוחות שלו, וגם כבן אדם הוא די חזק.)
אם יש משהו במנגה שסותר את זה, טוב זה לא אשמתי לא קראתי את המנגה.
-
גם אני חשבתי שזה זטסו, אבל זה נשמע לי טיפשי..
והאמת אביזי, שהטיעון של עמית מעלה מחשבה.. זה יכול להיות סאסקה. אני אפילו חושב שהוא צודק. תכלס, זה מאוד הגיוני.
-
[QUOTE=LordAbizi;1292325]המממ... טוב בינתיים העליתי עוד סברות:
1. טובי הוא איש מהסוג של זטסו שיכול להעתיק צורות ויכולות. יכול להיות שהוא אפילו חלק "אפור" של זטסו ולמעשה זטסו שולט בכל.
2. טובי הוא השד עם 10 הזנבות, שיכול להיות רק בצורה אנושית בגלל טריק של הSage of the Six Pathes, ואז הדמות של מאדארה או כל דבר אחר זה בלוף, שמטרתו לקדם את המטרה שלו. ואז הוא רוצה לעשות כל מיני דברים מוזרים כדי לחזור לצורה המקורית שלו של שד 10 זנבות ולהשמיד את העולם או משהו כזה. (שאת זה הוא יוכל לעשות בקלות, אם בצורה האנושית מגבילה את הכוחות שלו, וגם כבן אדם הוא די חזק.)
אם יש משהו במנגה שסותר את זה, טוב זה לא אשמתי לא קראתי את המנגה.[/QUOTE]
1 עוד איכשהו הגיוני, אי אפשר לדעת.
אבל אני לא יכול להסכים עם 2, נאמר בפירוש שהמטרה שלו זה להחזיר את השד של 10, לארח אותו (אם זכור לי נכון) ואז להוציא לפועל את התוכנית עם הירח.. לא דובר על שום דבר מעבר לזה, לא נשמע הגיוני שהוא ינסה ל"השיג" את כל השדים האחרים כדי לשחרר את עצמו..
ורק כדי שיהיה מובן לכולם, העובדה שקאבוטו החיה את מאדארה עם האדו טנסי עדיין לא סותר כלום לגביו בקשר לטובי.
-
אני חושב שטובי זה מישהו שעדיין לא נגלה
-
[quote=Sakurai Tomoki;1292332]1 עוד איכשהו הגיוני, אי אפשר לדעת.
אבל אני לא יכול להסכים עם 2, נאמר בפירוש שהמטרה שלו זה להחזיר את השד של 10, לארח אותו (אם זכור לי נכון) ואז להוציא לפועל את התוכנית עם הירח.. לא דובר על שום דבר מעבר לזה, לא נשמע הגיוני שהוא ינסה ל"השיג" את כל השדים האחרים כדי לשחרר את עצמו..
ורק כדי שיהיה מובן לכולם, העובדה שקאבוטו החיה את מאדארה עם האדו טנסי עדיין לא סותר כלום לגביו בקשר לטובי.[/quote]
אני לא יודע, בנוגע ל-2, אולי גם התכנית שלו היא בלוף. זה בלוף שהוא סיפר בFive Kage Summit כדי ש... אלוהים יודע מה יקרה, אבל איכשהו זה יועיל לו.... כי אז הוא יעשה טריק ויחזור לצורה המקורית שלו... לא אומר שזה הכי הגיוני, אבל גם טובי אמר שהוא מאדארה והתברר כ.ב.מ שהוא לא... אז אני כבר לא יודע מה הגיוני ומה לא, ולכן אין לפסול שום דבר על הסף. (לכן אני גם לא אומר שההסבר ש-BravePirate הציע לא הגיוני, אלא רק מצביע על פגם שיש בו)
-
[quote=פטריק סטאר;1292346]אני חושב שטובי זה מישהו שעדיין לא נגלה[/quote]
אני דווקא בטוח שלא. די ברור לי שזה מישהו מהסדרה, לכן לא היו שומרים אותו כל כך מסתורי..
אבל אולי אתה סוג של צודק.. אולי זאת דמות שלא דיברו עליה הרבה, אבל היא מוזכרת כמה פעמים, אני לא יודע S:
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1292332]1 עוד איכשהו הגיוני, אי אפשר לדעת.
ורק כדי שיהיה מובן לכולם, העובדה שקאבוטו החיה את מאדארה עם האדו טנסי עדיין לא סותר כלום לגביו בקשר לטובי.[/QUOTE]
דווקא כן נראה לי עצם העובדה שאוציאה מדארה חזר לחיים על ידי קאבוטו זה סותר שטובי הוא מאדרה.לא נראה לי הגיוני שיש 2 אנשים אם אותה זהות ואותה גוף(לא נראה לי שזה ג'וסטו כפילי צל ).
התחושה שלי שטובי אמר שהוא מאדרה רק כדי להפחיד את האחרים עד כמה שהוא חזק,שהאחרים יפחדו ממנו.