-
האח הגדול| הדחה 10
[IMG]http://www.tuti-land.com/image/users/172068/detail/big/2468982.jpg[/IMG]
לפני מספר דקות התרחשה ההדחה העשירית במספר מהאח הגדול!
המועמדים להדחה היו: קותי, צבי ושרי
והמודח הוא...
[SPOILER]
[IMG]http://www.nrg.co.il/images/archive/465x349/1/404/528.jpg[/IMG]
[SIZE="2"][B]צבי פורטל בן 34 מתל אביב!
צבי היה אחד משלושת הדיירים החדשים שנכנסו הביתה.
צבי היה במערכת יחסים עם אביבית שכפי שיכולנו לראות הייתה רופפת למדי.[/B][/SIZE]
[/SPOILER]
-
זה השמאלני שלא רצה לשיר את התקווה?
-
לא זה לא הוא אבל לדעתי ה"שמולני" הזה צודק כי זה מדינה חופשית ואם הוא לא מאמין בתקווה הוא לא חייב לשיר אותו
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1293082]לא זה לא הוא אבל לדעתי ה"שמולני" הזה צודק כי זה מדינה חופשית ואם הוא לא מאמין בתקווה הוא לא חייב לשיר אותו[/QUOTE]
מצד שני, הוא יהודי וצריך להיות גאה במורשת שלו ובעם שלו, ולכבד את ההמנון שלה. אחרי הכל, אם תלמד אזרחות, תראה שבראש ובראשונה זה עם היהודים.
-
[QUOTE=Master Po;1293072]זה השמאלני שלא רצה לשיר את התקווה?[/QUOTE]
ממש לא! בדיוק ההפך! וטוב שכך!
[QUOTE=~Len Kagamine~;1293082]לא זה לא הוא אבל לדעתי ה"שמולני" הזה צודק כי זה מדינה חופשית ואם הוא לא מאמין בתקווה הוא לא חייב לשיר אותו[/QUOTE]
אני לא רוצה להשתמש בביטויים שאני משתמש ביומיום אז אנסה לנסח את זה בצורה יותר יפה:
אם הוא לא מאמין במדינת ישראל ובעם היהודי בה, אין לו מה להיות פה, שיהיה עם החברים שבהם הוא תומך. מעניין אותי לדעת מה כל השמאלנים למיניהם חושבים עכשיו שיש הסלמה בדרום, וזה לא צודק לא לשיר את התקווה כי היא השיר הלאומי שלנו! מי שלא מרגיש ישראל ובעד הערבים שילך ויגור איתם.
-
הוא בעד שלום בין העמים והוא צודק כי לפחות שלילש מהארץ זה לא יהודים והתקווה מדבר קר ליהיודים ולדעתו זה לא צודק
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1293086]הוא בעד שלום בין העמים והוא צודק כי לפחות שלילש מהארץ זה לא יהודים והתקווה מדבר קר ליהיודים ולדעתו זה לא צודק[/QUOTE]
אז שילך לארצות הברית. שם יש המנון שנוגע לכולם ואין מלחמות.
-
אני שמאלני ואני לא אהבתי את צבי על דרכי ההתבטאויות שלו .
-
איך פנונה לא הודחה..?
זה לא שאני מתלונן, אבל אני חושב שאני מדבר בשם כולם שאת צבי וקותי יותר אוהבים ממנה.. לפחות מהיחס של הדיירים.
-
[QUOTE=Cool Nick;1293134]איך פנונה לא הודחה..?
זה לא שאני מתלונן, אבל אני חושב שאני מדבר בשם כולם שאת צבי וקותי יותר אוהבים ממנה.. לפחות מהיחס של הדיירים.[/QUOTE]
גם אני חשבתי ככה..
(לא רואה את זה אבל דיברו איתי על זה)..
היא הייתה צריכה להיות מודחת,
למרות שהוא מכוער הוא עדיף..
-
צבי עף בגלל כל הדברים שהוא עשה שהוא ראה איך המתמודדים נתנו מועמדים להדחה,
לא מפתיע למרות שרציתי ששרי תעוף או סער אם הוא היה מועמד.