-
מצא את כדור הבדולח!
[=][COLOR="Red"][B]שלום וברוכים הבאים לתחרות "חפש את כדור הבדולח" של פורום מו"ד! אני הוא יוסי, המדריך הבלתי מעורער, ואני אדריך אתכם.[/B][/COLOR]
[COLOR="Black"][B]איך זה הולך??[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"]בתוך הפורום נמצאים להם 10 כדורי בדולח. בכל אחד מהם, מופיע הרמז לשני. מהכדור הראשון עד לחמישי יש דרגה קלה, 6-7 הם דרגה בינונית ו8 9 ועשר ברמה קשה. הראשון שימצא את כדור הבדולח העשירי וישלח לי ה"פ עם המילה הנכונה [COLOR="Orange"]יקבל וינר ל-[B]6[/B]ימים!! כן! ל-[B]6[/B]ימים![/COLOR][/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="Black"][B]חוקים:[/B][/COLOR][/SIZE]
[B]-אין לפרסם אחד לבין השני את הרמזים. אם מישהו יתפס, חס ואגס מה הוא יקבל.
-אין לשאול אותי או אחד מהאנשים שיודעים מה התשובה. הרעיון שתמצאו מה הפואנטה ברמז שניתן לכם ותלכו.
- כל החוקים הגלובאלים של הפורום חלים כאן.
-אין לדבר אם מצאתם רמז או מצאתם את הפתרון של רמז אחר. זה מוריד תקווה לשחקנים אחרים.
-רק יוסי הוא המנחה כאן ולא אחד אחר. מה הקשר? בירה נשר.[/B]
[SIZE="4"][COLOR="DarkOrange"]פרסים[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Orange"]כמו שכבר אמרתי, מי שינצח יקבל כ-[B]6 [/B]ימי ווינר!
המקום השני יקבל כ-[B]3 [/B]ימי ווינר![/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="RoyalBlue"]הערות:[/COLOR][/SIZE]
[B]ככל שיהיו יותר אנשים שישלחו לי את הקוד, ימי הויינר יהיו יותר גבוהיים. התחרות תימשך כ-3 ימים ולאחר מכן אפרסם מי זכה. במקרה ויהיו קצת אנשים, צ'או צ'או ל-6 ו-3 ימי ויינר.[/B]
[SIZE="4"][COLOR="Red"]הרמז הראשון:[/COLOR][/SIZE]
[SPOILER][B]שלום לכם. זה שוב אני, המנחה יוסי. באתי לספר לכם על סיפור. חג הפורים היה מאוד שמח, עליז ומגניב. מתברר שהבוס שלי החליט לשים שם את הרמז הראשון.[/B][/SPOILER]
[SIZE="7"][COLOR="Red"]go!!![/COLOR][/SIZE]
-
שאלה-מקווה שמותר לשאול תשאלה הזאת .אם אסור אז מצטער. כדור הבדולח יכול להיות בכל פורום שקיים בפורום? או רק בפורום מבוכים ודרקונים?
-
מותר מותר.
--
[B]הוא יכול להיות בכל הפורום.[/B]
[SIZE="4"][COLOR="Black"][B]רמז 2 לכדור הראשון:[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SPOILER]היי לכם! שוב אני, יוסי. נאמר לי באוזנייה כי צריך לחשוב מה זה [SIZE="7"][COLOR="Red"][B][B][B]פסח [/B][/B][/B][/COLOR][/SIZE]ומה פתחו לזה[/SPOILER][/B]
[SIZE="4"][COLOR="red"]מצטער שהייתה מפגר![/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=7][COLOR=red]תוצאות:[/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=black][SIZE=4]במקום הראשון:[/SIZE][/COLOR][/B]
[SIZE=5][COLOR=red][spoiler]Chopper !! מזל טוב! הוא זוכה בווינר ל-6 ימים! (במקום ווינר יקבל שינוי כינוי)[/spoiler][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][B][COLOR=black]ובמקום השני זכה:[/COLOR][/B][/SIZE]
[spoiler][SIZE=5][COLOR=red]Skyfall! מזל טוב! [/COLOR][/SIZE][/spoiler]
[SIZE=6][COLOR=red]מקווה שנהינתם לחפש :)[/COLOR][/SIZE]