-
דיון |פילרים
כידע לכם בהרבה אנימות יש פילירים כדי שהאנימה תתפוס מרחק מהמנגה.
מי שלא יודע מה זה פילירים אז הגדרה- פשוט פרקים/קטעים שיוצרי האנימה שים כדי האנימה תתפוס מרחק מהמנגה. שלא יווצר מצב שהאנימה תהיה קרובה מאוד למאנגה.
פילירים יכולים להיות גם באנימות שלא מובבסות על המאנגה בתוך קטעים שלא תורמים לעלילה הראשית של האנימה.
אתם אוהבים לראות פילירים? למה?
באיזה אנימות אתם לא אוהבים לראות תפילירם שהם יוצרים ? למה?
באיזה אנימות אתם אוהבים לראות תפילירים שהם יוצרים ? למה?
יש דמות פילירית שאתם אוהבים, שהופיעה בארכ פילרי כולשהוא?
דיון פורה ונעים.
-
לדעתי אין בעיה עם פילרים (לפחות בנארוטו) כל עוד הם מציגים סיפורים חדשים ונחמדים. (למשל, הפילרים על ההיסטוריה של קונוהא אחרי פיין לא היו כל כך גרועים)
מה שמבחינתי גרוע יותר מפילר, זה משהו שכבר ראינו שחופרים עליו אלף פעם, למשל פלשבקים מהילדות של נארוטו וססקה.
בשאר האנימות שאני מכיר אין כל כך פילרים (קוד גיאס, יוגיהו Gx) אז אין מהות לדיון הזה באנימות האלו....
-
[QUOTE=LordAbizi;1309092]לדעתי אין בעיה עם פילרים (לפחות בנארוטו) כל עוד הם מציגים סיפורים חדשים ונחמדים. (למשל, הפילרים על ההיסטוריה של קונוהא אחרי פיין לא היו כל כך גרועים)
מה שמבחינתי גרוע יותר מפילר, זה משהו שכבר ראינו שחופרים עליו אלף פעם, למשל פלשבקים מהילדות של נארוטו וססקה.
בשאר האנימות שאני מכיר אין כל כך פילרים (קוד גיאס, יוגיהו Gx) אז אין מהות לדיון הזה באנימות האלו....[/QUOTE]
אני בדיוק בפילרים האלה, אני בכלל לא אוהב אותם!!
אתם אוהבים לראות פילירים? למה? כן, זה מציג סיפור חדש ומביא דמויות חדשות שמביאות איתן סיפור חדש.
באיזה אנימות אתם לא אוהבים לראות תפילירם שהם יוצרים ? למה? אני אוהב פילרים חוץ ממה שאני נמצא בהם עכשיו שזה זכרונות מקונוהא אחרי מה שהיה עם פיין.. הסיבה היא שאין דמויות חדשות...
באיזה אנימות אתם אוהבים לראות תפילירים שהם יוצרים ? למה? כנ״ל לגבי הסעיף הקודם
יש דמות פילירית שאתם אוהבים, שהופיעה בארכ פילרי כולשהוא? אין לי אחד מיוחד שאני אוהב..