-
בעיה בשמירה במשחק
אתמול שיחקתי כמה שעות ושמרתי את המשחק.
היום שפתחתי את האימולטור ונכנסתי למשחק הוא להפתעתי התחיל לי ישר מההתחלה! השמירה נמחקה!
מה יכולה להיות הבעיה?
אני משחק באימולטור WinDS_PRO_14 שאחרי שמתקינים ומופיע התפריט אז אני נכנס בהכי שמאלי ובוחר בהכי עליון.
-
אתה אותו אחד מקודם יש לך פרופיל כפול..
אני אעזור לך בכל זאת לטובת הארכיון.
לא לכולם יש Winds Pro 14... תהיה יותר ספציפי איזה אימולטור... בעיקרון תשתמש בdesmume אם עובד לאט תיגע בהגדרות יש שם משהו כדי להאיץ את זה
השמירה יכולה להימחק מכמה סיבות אבל אתה לא מספק מספיק מידע בשביל לתקן את זה
-
[QUOTE=Ilan;1310122]אתה אותו אחד מקודם יש לך פרופיל כפול..
אני אעזור לך בכל זאת לטובת הארכיון.
לא לכולם יש Winds Pro 14... תהיה יותר ספציפי איזה אימולטור... בעיקרון תשתמש בdesmume אם עובד לאט תיגע בהגדרות יש שם משהו כדי להאיץ את זה
השמירה יכולה להימחק מכמה סיבות אבל אתה לא מספק מספיק מידע בשביל לתקן את זה[/QUOTE]
אני לא ההוא. באתי לפתוח נושא על זה וראיתי את שלו במקרה גם כן.... אני מוכן אפילו שיבוא פקח ויבדוק IP. חוץ מזה אלון מכיר אותי....
ואיזה מידע אתה רוצה שאספק לך? אמרתי לך באיזה אימולטור השתמשתי ואמרתי מה קרה לי...
-
אחי אני משתמש באימולטור dsemume תשתמש בו גם אתה זה אימולטור טוב מאוד כמו שהשני אמר יש שם אפשרות האצה... ולא משנה מה באימולטור הזה אתה לא צריך לגעת בהגדרות השמירה! פשוט תעשה save וזה יקח איזה 5 דקות וזה שמר! תעבור לdsemuME
-
[QUOTE=Apachai;1310233]אני לא ההוא. באתי לפתוח נושא על זה וראיתי את שלו במקרה גם כן.... אני מוכן אפילו שיבוא פקח ויבדוק IP. חוץ מזה אלון מכיר אותי....
ואיזה מידע אתה רוצה שאספק לך? אמרתי לך באיזה אימולטור השתמשתי ואמרתי מה קרה לי...[/QUOTE]
צירוף מקרים DX
המידע שביקשתי זה איזה אימולטור והאם עשית משהו אחר לפני זה
-
[QUOTE=eitan503;1310337]אחי אני משתמש באימולטור dsemume תשתמש בו גם אתה זה אימולטור טוב מאוד כמו שהשני אמר יש שם אפשרות האצה... ולא משנה מה באימולטור הזה אתה לא צריך לגעת בהגדרות השמירה! פשוט תעשה save וזה יקח איזה 5 דקות וזה שמר! תעבור לdsemuME[/QUOTE]
יש דרך להגביר את המהירות של האימולטור הזה?
והתחלתי את המשחק מהתחלה, מזל שהייתי אחרי הקטע של הליצנים והשגת הפוקינאב ולא אחרי כמה מכונים
-
יש מקש של מהירות כמו באמולוטורים של משחקי דור 3
המדריך נמצא בנעוץ של פורום לב זהב ונשמת כסף וגם בפורום שחור ולבן
-
[QUOTE=stm;1310785]יש מקש של מהירות כמו באמולוטורים של משחקי דור 3
המדריך נמצא בנעוץ של פורום לב זהב ונשמת כסף וגם בפורום שחור ולבן[/QUOTE]
יש גם בהגדרות האימולטור
CONFIG-> EMULATOR OPTIONS
משהו BUS שמאט בצורה ניכרת את המשחק ראיתי את זה במדריך ביוטוב
וזה באמת עוזר
או דבאג כתוב שם טקסט ארוך