Pokemon- Saving Hoenn again!
[CENTER][quote]אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל ~Donphan~ לפתוח את Pokemon- Saving Hoenn again! [/quote][/CENTER]
[COLOR=darkslateblue][B][SIZE=3][COLOR=green]רקע~[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=green]מחוז הואן.. מחוז קטן ושקט, מקורם של 134 פוקימונים שונים. מאז היעלמותם של צוותי מגמה ואקווה הוא נהיה שקט, והכל התנהל כשורה.. עד שנת 2012.[/COLOR]
[COLOR=green]התחילו להגיע דיווחים על מעשי שוד ברחבי המחוז, ועל היעלמותם של אנשים חשובים כמו המדען ארג' רוסטון, המאמן אנטוניו רוק ועוד. כמו כן, דווח גם על גניבות של פוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=green]שלל המאמנים החזקים ביותר, ומנהיגי המכון יצאו לבדוק זאת, אך הם לא גילו דבר, והמקרים המשיכו להתרחש.. יום אחד, איש מכוסה כובע גרב שודר בטלוויזיה, ברדיו, ובכל מקום כמעט. אתם זוכרים שבאותו הזמן הייתם בטלוויזיה, הבטתם בעיניו של האיש והקשבתם: "אם לא תביאו את הכדור האדום והכדור הכחול, המקרים ימשיכו, עד שלא יהיה לכם דבר לעשות, אתם תהיו חסרי אונים ללא הפוקימונים שלכם, או ללא ההנהגה שלכם, אם תנסו להמשיך לחפש אותנו.. זה יהיה כשלון ותבוסה מצידכם" הוא אמר בטון נמוך וחודר, השידור התחלף והראו משחק כדורגל של קבוצות פוקימוני חשמל נגד פוקימוני מתכת, כמובן שנשארתם לראות..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]המצב המשיך להדרדר, אבל ההנהגה התעקשה להמשיך לגלות עוד ועוד, אך לא היה את מי לשלוח לחפש אחריהם (הצוות הרע).. רובם היו חסרי פוקימונים, פצועים.. או שלא היו. פרופ' בירץ' תכנן עם סטיבן, אלוף הליגה, שכל מאמן שיקבל פוקימון התחלתי יצא למסע במחוז, ולכל אחד גם ילוו את אחד מהמאמנים הבוגרים שעוד לא נפגעו במהלך העימות. [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הגיע היום הגורלי, אתם צריכים לצאת למסע שלכם. [/COLOR]
[COLOR=black][B]בהצלחה.[/B] [/COLOR]
[/COLOR][SIZE=3][B]חוקים:[/B][/SIZE]
[SPOILER]
[SIZE=2]1. כל חוקי חת"ם והגלובאליים חלים פה[/SIZE]
[SIZE=2]2. לא להספים, לקלל, לעשות דאבל פוסט.[/SIZE]
[SIZE=2]3. לא להגיב "התקבלתי?", אתם יכולים לשלוח בהודעה פרטית![/SIZE]
[SIZE=2]4. להגיב לפחות פעם בשבוע.[/SIZE]
5. לא לומר "פיקאצ'ו, מכת ברק עד הסוף!!!!", אני לא אתן לו, ואתם סתם תפסידו, חבל. גם לא "פיקאצ'ו תשתמש בכל המתקפות שלך ותחסל אותו!!!!!!!!!!!!!!", אלה תגובות שגויות. גם "זנב ברזל, ואז מכת ברק, ואז מתקפה מהירה, ואז שוב זנב ברזל" זו תגובה שגויה. [B]מותר ממהלך אחד ועד 3 בתור[/B] (התחמקות נקרא מהלך)
6. לא לעשות יותר מ3 סימני פיסוק ברצף, זה מאוד מעצבן ולא נוח לקריאה.
7. אמירה מסמנים ב"XXXXX"
8. מחשבות מסמנים ב'XXXXX'
9. לא לומר בהמשך שלכם מה אחרים עושים. לדוגמה: אני אתחיל ללכת אל עבר העץ ואשאל את אחותי מה היא רוצה להיות, היא עונה לי "אני רוצה להיות מתאמת!", ואני אומר לך שאני רוצה להיות מאמן.
[B]לא[/B], אני אענה בשמם.
[SIZE=2]10. להנות[/SIZE]
[/SPOILER]
[RIGHT][COLOR=magenta][B][B][SIZE=3][COLOR=purple][U]טופס הרשמה: [/U][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR]
[B]שם מלא:[/B] שמכם במשחק
[B]גיל:[/B] 10-15[/RIGHT]
[B]פוקימונים:[/B] תרשמו איזה התחלתי (טריקו/טורצ'יק/מדקיפ)
[RIGHT][B]הערות/הארות/משהו אחר:[/B] :)[/RIGHT]