אתם מאמינים באלוהים? אתם חושבים שהוא קיים?למה?
בבקשה לא להעליב אף אחד-מאמינים ולא מאמינים.מי שיעשה זאת-אני אדאג אישית שהוא יקבל באן.
דיון מהנה :)
Printable View
אתם מאמינים באלוהים? אתם חושבים שהוא קיים?למה?
בבקשה לא להעליב אף אחד-מאמינים ולא מאמינים.מי שיעשה זאת-אני אדאג אישית שהוא יקבל באן.
דיון מהנה :)
האמונה שלי היא שאין לי אמונה.
זה לא מעניין אותי אם יש או אין, אני חיי את החיים שלי בדרך שלי וזה לא מעניין אותי אם יש אל או לא.
[QUOTE=~prinny;1310843]האמונה שלי היא שאין לי אמונה.
זה לא מעניין אותי אם יש או אין, אני חיי את החיים שלי בדרך שלי וזה לא מעניין אותי אם יש אל או לא.[/QUOTE]
אז אתה אגנוסטיקן.כמו חבר שלי :)
לא ניתקלתי במושג, אני הולך לגלגל עליו עכשיו..
עריכה: מגניב, לא ידעתי שיש למה שאני מאמין בו הגדרה.. אני ללא ספק אגנוסטיקן..*
ככול שהזמן עובר אני בקושי מאמין באלוהים-אני חושב שהוא האל הכי חלש שנברא אי פעם.האלים האחרים של הדתתות האחרות יותר מגניבים ממנו וגם הם קיימים באמונה.
האלוהים היחידי שאני מאמין בו זה אודה Xd.
אני די לא שומר תמצוות של היהדות-המצות של היהדות נמאסו עלי קצת. קצת מחשיב את עצמי אתיאסט,אבל לא כל כך.
אודה הוא האל היחידי של העולם(מענין אם מישהו יודע מי זה.מנמי שכן לא לגלות)-כולם צריכים להאמין או במפלצת הספגטי המעופפת.
[QUOTE=monster;1310846]ככול שהזמן עובר אני בקושי מאמין באלוהים-אני חושב שהוא האל הכי חלש שנברא אי פעם.האלים האחרים של הדתתות האחרות יותר מגניבים ממנו וגם הם קיימים באמונה.
האלוהים היחידי שאני מאמין בו זה אודה Xd.
אני די לא שומר תמצוות של היהדות-המצות של היהדות נמאסו עלי קצת. קצת מחשיב את עצמי אתיאסט,אבל לא כל כך.
אודה הוא האל היחידי של העולם(מענין אם מישהו יודע מי זה.מנמי שכן לא לגלות)-כולם צריכים להאמין או במפלצת הספגטי המעופפת.[/QUOTE]
או בחד הקרן הורוד הבלתי נראה. ובאמת האלים האחרים יותר מגניבים :)
השאלה הזו לא מספיק מעניינת אותי כדי שאני אגבש תשובה חד משמעית בנוגע אליה. לכן בהתאם למצב הרוח שלי אני משנה את האמונה שלי. מה שכן, אני מאמין בסדר ובשלמות שטבועים בעולם.
ועוד דעה די רווחת אצלי היא שאני מאמין באל מאז'ר מפנתיאון האלים של רומח הדרקון.
אני מאמין בה' וזה הכי טוב כי אפשר לעצב אותו מגניב: אפשר להפוך אותו למפלצת יורת לייזר מהעייניים
אה,ושכחתי להגיד מה האמונה שלי-
אני אתאיסט-אגנוסטיקן.זה אומר שאני חושב שאי אפשר לדעת אם אלוהים קיים או לא,אבל חושב שהוא לא קיים.
מאמין. אין לי כלכך מה להרחיב.. מאמין רק בה'.
מועבר לפורום המתאים~ (יהדות והלכה..)
אני מאמין בה' שלנו, האחד והיחידי. אני לא שומר מצוות, אבל אני מאמין בכל אמונתי ומתקשר איתו (עינון ואליה).
[quote=מאסטר ליאון;1310849]אני מאמין בה' וזה הכי טוב כי אפשר לעצב אותו מגניב: אפשר להפוך אותו למפלצת יורת לייזר מהעייניים[/quote]
אוי עשה לי טובה.. שמור את התיאור לעצמך..
אני בא ממשפחה דתיה אבל אני לא מאמין ביצור הרוחני הזה שאנשים מבזבזים שעות ומבצעים תקסים משונים כדי לתקשר איתם אני לא מאמין בזה שיש משהו שבחר בנו ואז מתעלל בנו אני לא שומר שבת אבל ההורים שלי לא יודעים את זה ואני לא שומר שום מצווה כי זה הכל שתויות
[quote=Amitlv;1311042]אני בא ממשפחה דתיה אבל אני לא מאמין ביצור הרוחני הזה שאנשים מבזבזים שעות ומבצעים תקסים משונים כדי לתקשר איתם אני לא מאמין בזה שיש משהו שבחר בנו ואז מתעלל בנו אני לא שומר שבת אבל ההורים שלי לא יודעים את זה ואני לא שומר שום מצווה כי זה הכל שתויות[/quote]
מה זאת אומרת "ואז מתעלל בנו"?
מאמין שיש אלוהים כי אני לא חושב שהעולם נוצר מפיצוץ או מכל חרטה אחרת.
הדברים בנויים בצורה מושלמת מידי ומתוכננת מידי.
אבל אני לא מאמין שה' רוצה שנעשה דברים כמו לא לאכול דווקא חזיר/חיות לא כשרות אחרות.
לא מאמין שאכפת לו אם באמת נשמור את השבת וכו'...
[QUOTE=LordAbizi;1310848]השאלה הזו לא מספיק מעניינת אותי כדי שאני אגבש תשובה חד משמעית בנוגע אליה. לכן בהתאם למצב הרוח שלי אני משנה את האמונה שלי. מה שכן, אני מאמין בסדר ובשלמות שטבועים בעולם.
[B][SIZE="4"]ועוד דעה די רווחת אצלי היא שאני מאמין באל מאז'ר מפנתיאון האלים של רומח הדרקון.[/SIZE][/B][/QUOTE]
You Sir deserve a Medal.
לגבי, אני נע בין אתאיסט לאגנוסטיקן.