Guild Wars – The Clash Of Heroes
[B][U][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Blue"][SIZE="4"]Guild Wars – The Clash Of Heroes[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[COLOR="Red"][SIZE="3"]-אין מקומות פנויים-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]יש אישר מ - LordAbizi:
[QUOTE]
אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל Shikamaru לפתוח את Guild Wars - The Clash of Heroes.[/QUOTE][/COLOR]
[COLOR="Navy"][U]עלילה:[/U]
בגלקסיה שונה קיים כוכב לכת, שמו הוא "טפוריה". באותה הגלקסיה קיימים שני כוכבים נוספים: הכוכב "דומסטאר" והכובב "אשפן". הכוכב טפוריה נשלט על ידי בני האדם אך גרים בו יצורים נוספים (כמו אלפים וגמדים), הכוכב דומסטאר נשלט על ידי שדים והכוכב אשפן נשלט על ידי מלאכים.
לפני אלפי שנים מלך השדים "דיאבלו" פתח שער לכוכב טפוריה.
דיאבלו ונתיניו השדים פלשו לטפוריה והחלו להשמיד כל דבר שעמד בדרכם.
אנשים רבים נהרגו, ערים נהרסו, והכוכב כמעט והושמד כולו.
בני האדם חסרי יכולת הקסם לא יכלו לעשות דבר מול דיאבלו וצבאו האפל.
המלאכים מכוכב אשפן ראו מה השדים עושים לבני האדם והחליטו לעזור לבני האדם.
מלך המלאכים "לאון" פתח שער לכוכב טפוריה והוא יחד עם צבא גדול של מלאכים נכנס לטפוריה והקרב הגדול החל.
לאחר ימים של מלחמה נשארו רק שני לוחמים חיים: לאון מלך המלאכים ודיאבלו מלך השדים.
שני הלוחמים החלו בקרב המכריע, לאון שרכב על הסוס המכונף שלו – פגסוס תקף את דיאבלו שהשיב מלחמה, השניים ניהלו קרב ארוך ומתיש ולבסוף הקרב נגמר בתיקו, דיאבלו ולאון שניהם נהרגו בקרב והשערים מאשפן ודומסטאר נסגרו. לאחר הקרב הארוך ומותם של לאון ודיאבלו כוחות קסם התפזרו ברחבי הכוכב טפוריה ובמשך דורות למדו חלק מבני האדם להשתמש בקסם. בזכות היכולת להשתמש בקסם בני האדם פתחו גילדות, על מנת לעזור לאלו שלא יכולים להגן על עצמם. התושבים בקשו עזרה מהגילדות, הגילדות שלחו את חבריהם לעזור לתושבים, ובתמורה התושבים שילמו לגילדות, כך נוצר המושג "משימה".
לאחר שנים שבהן הגילדות עזרו לתושבים כמות הגילדות גדלה והתושבים לא ידעו באיזו גילדה להעזר, לכן הגילדות החליטו לפתוח תחרות והם קראו לה מלחמת הגילדות.
בתחרות זו כל גילדה צריכה להשלים כמה שיותר משימות, כל משימה לפי דרגת הקושי מביאה מספר נקודות "כבוד" ורק עשר הגילדות עם מספר נקודות הכבוד הגדולות ביותר יוכלו להשתתף בתחרות הסופית. (בתחרות הספירה לכל הגילדות תמיד מתחילה מ-0 כדי שיהיה שוויון, ויהיה הזדמנות לכולם).
בתחרות הסופית כל גילדה שלחה את חבריה החזקים ביותר והם נלחמו בזירה גדולה מול אלפי אנשים.
הלוחמים שניצחו בתחרות הסופית הביאו כבוד רב לגילדה ואת התואר "הגילדה של טפוריה", בנוסף הגילדה מקבלת כסף רב , ותושבים רבים יעדיפו להעזר בה מאשר בגילדות אחרות.
4000 שנים עברו מאז הקרב הגדול בין המלאכים והשדים ואתם נולדתם וגדלתם כאשר בראשכם אתם חושבים על דבר אחד: לפתוח את הגילדה החזקה ביותר ולנצח במלחמת הגילדות.[/COLOR]
[COLOR="Sienna"][U]חוקים:[/U]
*כל חוקי הפורום תקפים גם כאן.
*אין להספים ולשאול "מה איתי?" במידה ושכחתי מישהו שיודיע לי בפרטי ואני אתקן.
*אין לקלל\להעליב משתמשים אחרים בשום דרך שהיא.
*מי שלא יגיב במשך שבוע ללא הודעה מראש יועף מהמשחק.
*במידה ועליכם לתקן משהו בטופס ההרשמה לא להספים ולכתוב עידכנתי אלא להודיע לי בפרטי.
*חובה לצטט את ההמשך המיועד לכם בלבד.
* השתמשו ב- " כאשר אתם מדברים.
*השתמשו ב- ' כאשר אתם חושבים.
*כשחקנים חובה עליכם לכתוב תגובות מושקעות, במידה ולא תכתבו לא תועפו מיד אך אם אני לא אראה השתפרות אאלץ להעיף אתכם מהמשחק.
*להנות .[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][U]הסברים:[/U]
כאן אני אכתוב מושגים שבהם אני אשתמש במשחק ואת פירושם.
גילדה - התאחדות של אנשים בעלי היכולת להילחם, המתפקידים בשיטת המשימות - אנשי הכפר מבקשים עזרה והם עוזרים להם בתמורה לכסף או כל תשלום אחר.
לכל גילדה יש מנהל אחד (או יותר) והוא\הם מחזיקים בבניין שהוא בעצם הבסיס של הגילדה.[/COLOR]
[COLOR="Red"]נא לא להגיב![/COLOR]