אם כן באיזו מידה? וגם אם לא באיזו מידה?
אני לא סטרילי, אני יכול לשתות מאנשים וגם לאכול מאוכל של אנשים, זה לא ממש מעניין אותי חיידקים..
אבל אם בן אדם יחטט באף, ירק על הידיים ויגע בחרא ואז יאכל אז אני לא יתקרב אליו חח..
Printable View
אם כן באיזו מידה? וגם אם לא באיזו מידה?
אני לא סטרילי, אני יכול לשתות מאנשים וגם לאכול מאוכל של אנשים, זה לא ממש מעניין אותי חיידקים..
אבל אם בן אדם יחטט באף, ירק על הידיים ויגע בחרא ואז יאכל אז אני לא יתקרב אליו חח..
אני לא אוהב לשתות או לאכול ממשהו אחר אבל אם אין בררה אז אני עושה את זה
וואי, זה די מוזר אצלי...
כאילו ,קורה לפעמים שאני לא רוצה לשתות מפה לפה וכאלה, אבל לא משנה איפה נגעתי עם היידים שלי, לא אכפת לי Lol (חוץ מחרא ודברים שאלה..)
אני בערך, מחברים קרובים זה כנראה רק שתייה (לעתים רחוקות, רק כשאני ממש צמא), אני לא אוכל אוכל שהם אכלו..
עם המשפחה ובני דודים זה שונה, אין לי בעיה לאכול ולשתות.
אני סטרילי,אבל במידה מועטה.
שוטף ידיים אחרי השירותים לפעמים,לא מעביר אוכל מפה לפה ולא מעביר שתייה מפה לפה(נגיד חברים מבקשים ממני מים בבצפר אז אני מבקש רק מהאוויר) ולרוב אני לא לוקח שתייה מחברים,אני הולך לברזייה קרובה ושותה.
כן, אבל זה מתוך הרגל אין לי בעיה נגיד עם לשתות מפה לפה..
אני חולה שטיפת ידיים >< אבל שוב, מתוך הרגל- לא יפריע לי להשתין בלי לשתוף ידיים.
ברור שאני מעדיף להמנע מזה אני לא ממש מגדיר את עצמי בתור סטרילי, כי זה לא מתוך הרגשה אלא כי כבר התרגלתי לשטוף ידיים מדי פעם וכל זה..
כן שוטף ידים וכל זה..אבל לא אכפת לי לשתות באותו בקבוק,לאכול ממשהו או אחר או אפילו ללבוש חולצה מזיעה של מישהו(קרה באימונים כמה פעמים)חח
אבל אני לא ישב על אסלה ציבורית או משהו..יש גבול.
עמית, נראלי שברזייה זה קצת יותר אמור להדאיג אותך.. כי.. אתה יודע.. כל העולם שותה משם ומבקבוק של חבר שותה רק החבר..
ואביב, למה אתה צריך בכלל לשבת? אף אחד לא מחרבן בחוץ.. אלא אם כן אתה משתין בישיבה שזה קצת.. מוזר.. חח..
[quote=~prinny;1314585]עמית, נראלי שברזייה זה קצת יותר אמור להדאיג אותך.. כי.. אתה יודע.. כל העולם שותה משם ומבקבוק של חבר שותה רק החבר..
ואביב, למה אתה צריך בכלל לשבת? אף אחד לא מחרבן בחוץ.. אלא אם כן אתה משתין בישיבה שזה קצת.. מוזר.. חח..[/quote]
:what:
ברור שלא..בגלל ההיגינה..אם היה נקי גם לחרבן הייתי עושה בחוץ
אני סטרילי אבל בצורה רגילה(אין לי כוח לפרט)
[quote=אלבזון;1314574]כן שוטף ידים וכל זה..אבל לא אכפת לי לשתות באותו בקבוק,לאכול ממשהו או אחר או אפילו ללבוש חולצה מזיעה של מישהו(קרה באימונים כמה פעמים)חח
אבל אני לא ישב על אסלה ציבורית או משהו..יש גבול.[/quote]
חחח אני בטוח שאתה מכיר את החולצות חוץ המגעילות האלה...
לנושא:אין לי בעיה לשתות מפה של אחרים,לאכול אחרי שמישהו נתן ביס...
שונא את האובר-סטריליות הזאת...
אבל אחרי שאני משתין אני שוטף ידיים,לא מחרבן בבית ספר או בשירותים לא נקיים וכו'...
[quote=SexStyle;1314632]חחח אני בטוח שאתה מכיר את החולצות חוץ המגעילות האלה...
לנושא:אין לי בעיה לשתות מפה של אחרים,לאכול אחרי שמישהו נתן ביס...
שונא את האובר-סטריליות הזאת...
אבל אחרי שאני משתין אני שוטף ידיים,לא מחרבן בבית ספר או בשירותים לא נקיים וכו'...[/quote]
חחחחחחחחח פעם קיבלתי אחת כולה חורים בכלל עם ריח של אוי ואבוי :um_face:
[QUOTE=~prinny;1314585]עמית, נראלי שברזייה זה קצת יותר אמור להדאיג אותך.. כי.. אתה יודע.. כל העולם שותה משם ומבקבוק של חבר שותה רק החבר..
ואביב, למה אתה צריך בכלל לשבת? אף אחד לא מחרבן בחוץ.. אלא אם כן אתה משתין בישיבה שזה קצת.. מוזר.. חח..[/QUOTE]
המים יוצאים לכיוון הפה שלי,זה לא כאילו זה בקבוק..
פעם הייתי ממש סטרילית כפייתית, ממש לכל דבר.
היום טיפה התגברתי על זה, אבל אני עדיין קצת שאני חוזרת הביתה-שוטפת יידים, מנקה אבק-שוטפת יידים, נוגעת בי נמלה-שופת יידים, אני מעירה כל הזמן לאחותי הקטנה עם אני רואה שהיא שוכחת לשטןף יידים בזמן מסויים
דבר ראשון, "סטרילי" זאת הגדרה מאוד לא מדוייקת, זה מונח שמשמש באופן כללי לניקיון מחיידקים, ושטיפת ידיים היא לא הפיתרון לחיידקים.
המונח המדוייק הוא "איסטניסט", כלומר, אדם שנדחה מדברים שנחשבים בעיניו מגעילים, לא משנה כמה נקיים הם. לפעמים אפילו מתבטא בדחייה שתתבטא בצורה של חרדה במקרה ש"מאלצים" אותו כביכול לגעת בדברים האלו, בפרט במקומות שהוא מחשיב כ"חדירים" (כרוב לפה, לעיינים, תחתונים וכדו').
אני הייתי (וגם עדיין) איסטניסט, פעם הקאתי כשהשיננית שמה לי בפה את המשחת שיניים המגעילה ומסריחה הזאת ב"טעם קיא של תותים", והקאתי שוב כאשר היא שמה את הפלואור בטעם "קיא וניל", למה לדברים האלה לא יכול להיות באמת טעם וריח נורמליים?
אני תמיד מורח קרם הגנה בעצמי על הפנים כדי שלא יגע לי בעפעפיים, בשפתיים, בשיער או בבגדים (זה לא קשור, זה פשוט לא יורד).
הווזלין שאני שם הוא רק מהסוג הפשוט ביותר, בלי שום תוספת טעם או ריח, וברור שבלי חומרים ממצקים או צבעים מלאכותיים, זה פשוט מחליא אותי עד היום. אני גם שונא ריחות של בשמים ואני לא שם דאורדורנט בכלל, מעדיף ריח של זיעה ושירפה, יש גם ריחות של סבונים שאני פשוט לא מסוגל להשתמש בהם.
מצד שני, אני צופיפניק בנשמתי וזה משפיע עלי בצורה רצינית, לאכול מפה לפה, לרוב כן, לשתות מפה לפה, אולי. לפעמים אני גם מציע לאנשים את השלוקר שלי ובהתחלה די הפתעתי שהם סירבו (אני לא מבין, ברור שהייתי מנקה את הפיה גם לפני וגם אחרי, אחרת אין סיכוי שהייתי נותן להם (זה גם לא הגיוני שהם דווקא הסכימו לשתות מהכיוון שממנו מכניסים את המים, אותו אני לא מנקה אף פעם).
לפעמים אני אוכל חטיף כמו אפרופו ונופל לי לרצפה או לאדמה ואני פשוט מרים ואוכל ורק אז אני שם לב לתגובות של האנשים מסביב שמופתעים.
באופן כללי דברים טבעיים לא מפריעים לי ודברים מלאכותיים מאוד מפריעים לי, זה הכל.