-
החיים על פי לן
[B][COLOR="Navy"]תודה על כל העזרה לבטא המדהים שלי ♣Gogeta ssj4♣ מגל!![/COLOR][/B]
פרק א'
[COLOR="RoyalBlue"]13.5.2010
יומני היקר,
עבר שבוע מאז שמצאתי אותך, אך לא כתבתי כלום. היום קמתי כמו כל בוקר, בגלל הטל שהרטיב את קופסאת הקרטון שלי. בהרגלי, הלכתי לחפש קופסא חדשה שהיא עדיין יבשה. אתה לא מאמין מה קרה היום! העירייה החליטה להקדים את שעת אסיפת הזבל והכול, אבל הכול היה ריק ולא היה לי מה לאכול. אני הייתי צריך לחכות עד הערב שאנשים יועילו בטובם לזרוק את הזבל שלהם ולתת לי לגנוב קצת אוכל. עד שסוף סוף זרקו אוכל הייתי צריך להילכם עליו עם כל החתולים... טוב, זה כל מה שאני מוכן לספר לך היום, אז ביי. החלטתי לכתוב עוד השעה. עכשיו הירח באמצע השמיים בערך ואני לא נרדם. הקופסא שלי די מסריחה, נראה לי שמשהו מת פה היום. אני גילתי שזה לא כזה קשה לגנוב עט. הלכתי היום לנהר כדי לשטוף את עצמי, לצערי גם השבוע לא מצאתי סבון אז אני עדיין מסריח. אוי, יומן, אם רק היית יודע מה אני עברתי בחיים שלי... אני בחיים לא דיברתי עם מישהו על מה שעברתי... כל מה שאני מוכן לספר לך עכשיו זה שהייתי בבית יתומים מגיל אחד וחצי עד גיל חמש והיום אני בן ארבע-עשרה. מחר אני צריך לנדוד למקום אחר בגלל שאסור לי להישאר באותו מקום יותר משבוע, אם אני אשאר באותו מקום בסוף ימצאו אותי ויחזירו אותי לבית היתומים. למרות שיש שם אוכל טוב, המקום הזה הוא די גיהנום! כבר כמעט תפסו אותי פעם אחת, אבל ברחתי שוב... אה..! אתה לא תאמין מה מצאתי היום! מצאתי שני גפרורים בקופסא והצלחתי לעשות מדורה! זה היה ממש כיף, כל החתולים באו לאש ואחד כמעט נשרף! זה היה כל כך מצחיק! אוי, זה היה לילה ממש כיפי, מזמן לא היה לי כזה כיף! אכלתי היום מקדונלס, או יותר נכון שאריות של מקדונלס... אתה לא קולט כמה אוכל טוב ושתיה זורקים! זה ממש בית מלון! טוב, זה בית מלון עד שתופסים אותך וזורקים אותך משם... נראה לי שמחר אני אחפש מסעדה עם פסטות ואני אוכל שם. היום, כשהשמש הייתה באמצע השמיים, פתאום התחיל גשם ולא מצאתי קופסא אחת יבשה! רק בחושך הם היו יבשות ועכשיו יש לי קופסא די גדולה.[/COLOR]
לכל רעיון על מה יעבור לן בחייו אפשר לפנות אלי בפרטי
-
תן קרדיט לבטא שלך!
פרק מצוין, להבא תנסה להאריך טיפה (לא ראיתי את האורך בסקייפ...)
-
זה לא צריך להיות ארוך כי מי שכותב את היומן הוא ילד בן 14 שגר ברחוב והוא לא אוהב כל כך לשתף אנשים ברגשות
-
סיפור נהדר, הרווחת קורא קבוע
-
-
[QUOTE=Amitlv;1316006]תודה עוד תגובות?[/QUOTE]
אני מצטער אם זה ספאם אבל אתה זוכר שאני בטא גם , נכון?(שני בטא טובים מן האחד)
-
אני אשמח להבין את הרעיון בסיפור.
כמובן אל תבין אותי לא נכון, יש פה משהו חדש ומרענן. לן הזה מעניין אותי ללא כל ספק.
אך מה מטרת הסיפור, אני מאמין שאגלה רק בהמשך.
כל הכבוד! אני שמח שהתחלת לכתוב!
וליאון אם הוא לא צריך עוד בטא אז אין לו צורך גם בך -_-'
תתרכז בסיפור שלך שפתחת!
-
[quote=מאסטר ליאון;1316010]אני מצטער אם זה ספאם אבל אתה זוכר שאני בטא גם , נכון?(שני בטא טובים מן האחד)[/quote]
זה ספאם יכולת להגיד בה"פ
תודה אדם ואתה תגלה בהמשך שלן יפתך יותר ליומן שלו
-
אני משוכנע, פשוט יש לי חשק לקרוא את זה עוד ועוד!
-
אני אכתוב את הפרק הבא מחר בזמן הלימודים
-
אהבתי את הרעיון, מקורי מאוד.
יש לי רק משהו אחד שהציק לי-
זה יומן, אתה לא אמור לכתוב את הכול בפיסקה אחת אלא בכמה פסקאות, אחת לכל יום (ואולי עם תאריך)ץ אחרת זה דיי מבלבל להבין שעברו כמה ימים.
יש עוד משהו שאולי כדאי לך לשנות, אולי תרשום את צורת הפנייה שלך באופן כללי, ולא ליומן עצמו. לומרות שגם ככה אפשר...
תחשוב על זה.
בסך הכל יופי של רעיון. אני אמשיך לעקוב.
-
את כל זה הוא כתב באותו יום
-
-
זה לא נראה ככה. אתה רושם היום..... ואחרי כמה שורות שוב היום.....
תרשום את הדברים בסדר כרונולוגי, ככה יהיה יותר קל להבין מה לן עושה
-
תודה רבה אם יש לכם רעיונות על מה שלן יכתוב ויעבור בחיים תשלחו לי בפרטי
[QUOTE=r03e;1316057]זה לא נראה ככה. אתה רושם היום..... ואחרי כמה שורות שוב היום.....
תרשום את הדברים בסדר כרונולוגי, ככה יהיה יותר קל להבין מה לן עושה[/QUOTE]
כל מה שכתוב בפרק הזה הוא עשה באותו יום הכול קרא באותו יום הוא שפות הפסיק בעמצה לכתוב ואז הוא המשיך כי הוא לא מצליך להירדם