שלום לכולם,
אני שאול ואני חדש פה..
היייתי מעוניין לדעת אם יש פה מישהו שסיים את ה פוקדקס של אווון בברקת כי יש לי אליו שאלה.
Printable View
שלום לכולם,
אני שאול ואני חדש פה..
היייתי מעוניין לדעת אם יש פה מישהו שסיים את ה פוקדקס של אווון בברקת כי יש לי אליו שאלה.
יש פה מספיק כאלה
פשוט תשאל את השאלה
אגב מי שמספיק מבין גם אם הוא לא עשה את זה בעצמו יוכל לעזור
ותגיד אם אתה משחק במחשב או בגיימבוי אמיתי, זה משפיע על הדרך להשיג פוקימונים מסוימים
אז ככה אני משחק בגיימבוי.
לשאלות:
1. האם אני יכול לשחק נגד אנשים אמיתיים ?
2. המטרה שלי היא להשלים את כל הפוקדקס של קנטו, ג'וטו והואוון, איך אני יכול להשיג את כל ההתחלתיים של ג'וטו, זו הבעיה היחידה שלי. (ובלי קודים כי יש לי גיימבוי).
תודה רבה לעוזרים
עריכה: על מנת להשלים את כל הפוקדקס עליי להשיג איכשהו ליף גרין לגיימבוי, יש לך מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא ליף גרין או לקנות ליף גרין ?
2. את ההתחלתיים של ג'וטו ניתן להשיג בברקת, לאחר שמסיימים את הפוקדע של הואן, ולאחר מכן מדברים עם פרופסור בירץ'. אני לא בטוח אם צריך את הפוקימונים שבהוואן בלבד, או את הפוקדע שאיתו אתה מתחיל את המשחק.
אתה בהחלט יכול לשחק נגד אנשים אחרים בתנאי שגם להם יש גיימבוי אמיתי
ואז בעזרת כבל תוכלו להלחם וגם להחליף פוקימונים
כלומר, תצטרכו להיות פיזית אחד ליד השני
אתה יכול להחליף עם מישהו שיש לו ירוק עלה ואז להשלים את הפוקדע המלא.
שים לב שעל מנת שתוכל להלחם ולהחליף עם אנשים שיש להם אדום אש או ירוק עלה, תצטרך להשלים את הליגה ולקבל את הנשיונלדקס (לתפוס 60 פוקימונים בפוקדע ההתחלתית).
והאיש עם אדום אש או ירוק עלה יצטרך במשחק שלו לסיים את הליגה, להשיג את הנשיונלדקס ולהחזיר את אבן הספיר למדען באי 1.
בהחלפות וקרבות עם רובי או ספיר או ברקת (נוסף) אין את הדרישות האלה וניתן לתקשר איתם בכל שלב של המשחק.
אגב תוכל לבחור רק התחלתי אחד מבין השלושה של ג'וטו.
את השניים האחרים תצטרך להחליף עם מישהו אחר שיש לו ברקת ולקח אחד מהשניים האחרים, ועם עוד אחד שלקח את האחרון.