Steel Life- סיפור חדש ומקורי!
[SIZE="4"][COLOR="Silver"]
Steel Life
[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Orange"]
[B]דברי פתיחה[/B]
לכל מי שהתעניין,הנה סוף סוף סיפור מקורי שיפעל כל שבת שניה(השבת הזאת הפרק הראשון).הסיפור הוא בעצם משהו שרציתי לפתוח מזמן אבל עכשו יש לי זמן,גם אם זה רק בכל שבת שניה.הסיור יפעל בכל שבת שנייה כדי לתת לכם זמן להגיב וכדי שאני אוכל להשקיע בשני הסיפורים שלי.הסיפור בעצם הוא כמו חיים רגילים אבל יש בהם משהו ממש לא רגיל שיוצר את כל הסיפור,אתם תגלו מה זה בהמשך(פרק2).
[/COLOR]
[SIZE="3"]הקדמה: (סליחה שהיא קצרה,אבל אז אתם תגלו יותר מדי על הסיפור)[/SIZE]
[I][U]לפני 160 שנים,מעבדה ממשלתית[/U][/I]
חמישה מדענים נראו בודקים חמישה תאים מוזרים,לכל אחד מהתאים היה צבע שונה: לראשון מהתאים היה צבע כחול, לשני היה צבע ירוק,לשלישי צבע ורוד,לרביעי צבע סגול ולחמישי כתום-זהוב. כל אחד מהמדענים לבש חלוש לבן ועל כל חלוק היה אות אחת מהאותיות האלו " P.A.I.A.L.". אחד מהם בדק חיבורים באזור וחיבר וניתק כל מיני כבלים. כעבור כמה שעות מדען 1 אמר:"אנחנו מוכנים לפרויקט" ומדען 2 ענה לו "אז עוד 3...2...1!". כל התאים זהרו בצבעם והאזור פתאום התפוצץ כשממנוו עפו 5 מטאורים לעבר החלל.
[B][I][U]כעבור 160 שנה,תיכון "אקלוברי"[/U][/I][/B]
ילד בן 16,שיער בלונדיני זהוב שמכסה את עיניו,חולצה תכולה-טורקיז,ג'קט כסוף שמכסה את חולצתו,ג'ינס כחול ונעליי ספורט אדומות,עיניים כחולות-תכולות-טורקיז תמימות ואוזניות שחורות מסביב לצווארו. אותו ילד נקרא טורי מאסאקוטו,הוא הלך לשיעור וראה שהגיע בטעות לכיתת המחשבים. במקום לראות שומרי מסך מוזרים,טורי ראה שעל אחד מהמחשבים הופיעו האותיות "P.A.I.A.L" והמחשב התחיל לגדול ולגדול...
מה דעתכם על הסיפור? והקטע של המחשב יותר קול ממה שהוא נראה.