-
כבל לגיימבוי advenceSP
מישהו אולי יודע היכן אפשר לרכוש כבל לגיימבוי על מנת לשחק עם חברים או להחליף פוקימונים.
כלומר באיזה חברה (כמו באג נניח) אני אוכל למצוא את זה ?
בנוסף איפה אפשר לקנות משחקי פוקימון לגיימבוי כי אני חורש על האיזור שלי ואני מצאתי רק אדום אש (וגם לא ניראה לי האמיתי).
אם טעיתי בפורום אני מתנצל מראש ואם תוכלו להפנות אותי לפורום המתאים אני מאוד אודה.
תודה רבה רבה על העזרה מראש, שאול.
נ.ב: אין לי בעיה של כסף או מחירים אבל כן בעיה של זמן ככה שלקנות בebay אני לא ממש מעוניין.
-
* [B]הקפצה[/B]
מישהו אולי יודע היכן אפשר לרכוש כבל לגיימבוי על מנת לשחק עם חברים או להחליף פוקימונים.
בנוסף איפה אפשר לקנות משחקי פוקימון לגיימבוי כי אני חורש על האיזור שלי ואני מצאתי רק אדום אש (וגם לא ניראה לי האמיתי).
אם טעיתי בפורום אני מתנצל מראש ואם תוכלו להפנות אותי לפורום המתאים אני מאוד אודה.
נ.ב: אין לי בעיה של כסף או מחירים אבל כן בעיה של זמן ככה שלקנות בebay אני לא ממש מעוניין.
-
לגבי משחקים חפש באיביי,יש שם את כל המשחקים.
לגבי כבל אני לא בטוח..תחפש גם באיביי ובחנויות מחשבים כמו באג וכאלה
-
תבדוק באתר יד2 יש מלא שמוכרים.
-
נניח אני רוצה לקנות באיביי או ביד2 מה אני רושם כאילו איך קוראים לזה? כבל לגיימבוי?
ותודה על התגובות !
-
בדרך כלל מוכרים רק גיימבוי+משחקים+נרתיק+כבלים
קשה למצוא לבד אני גם מחפש כי מצאתי את הגיימבוי הישן שלי בפסח D:
-
[quote=shaul4554;1324387]* [B]הקפצה[/B]
נ.ב: אין לי בעיה של כסף או מחירים אבל כן בעיה של זמן ככה שלקנות בebay אני לא ממש מעוניין.[/quote]
אסור לעשות הודעות כפולות.
ננעל, קרא חוקים!