היי לכם אני לא מגיב הרבה בפורום אבל נרשמתי לא מזמן שמי איתמר למי שזוכר אז נעים מאוד:)
מה אתם רוצים לעשות שתהיו גדולים?
אני Dj או משהו שקשור לתחום האופנה ובגדים.
Printable View
היי לכם אני לא מגיב הרבה בפורום אבל נרשמתי לא מזמן שמי איתמר למי שזוכר אז נעים מאוד:)
מה אתם רוצים לעשות שתהיו גדולים?
אני Dj או משהו שקשור לתחום האופנה ובגדים.
או להיות מתאבק, או מוזיקאי, או להפיק אלבומים ולעבד מוזיקה או להפיק מסיבות והופעות.
אני כבר סידרתי הכל אני הולך למגמת פסיכולוגיה ואז אני עושה תואר ראשון בפסיכולוגיה וגם תואר ראשון במוזיקה ואז אני יעבוד בתור תרפיה במוזיקה
מפתח משחקי מחשב
[QUOTE=Amitlv;1323246]אני כבר סידרתי הכל אני הולך למגמת פסיכולוגיה ואז אני עושה תואר ראשון בפסיכולוגיה וגם תואר ראשון במוזיקה ואז אני יעבוד בתור תרפיה במוזיקה[/QUOTE]
אתה באמת חושב שזה כזה קל לעשות תואר ראשון או תואר בכלל?
[QUOTE=עולה אושאוט;1323257]מפתח משחקי מחשב[/QUOTE]
פשש איזה שאיפות...
----------------------------------------------------------------
אני הייתי רוצה לרוצה להיות חשמלאי או משהו כזה אני מאוד אוהב חשמל.
[QUOTE=ACMilaneZi;1323281]אתה באמת חושב שזה כזה קל לעשות תואר ראשון או תואר בכלל.[/QUOTE]
כן אני יודע וני יודע גם כמה זה יעלה אבל אל תדעג הכל יסתדר
אני לא בטוחה
כאילו מי חושב על זה בגילינו?(0-17)
אבל..אני מעדיפה לעבוד בתחום המחשבים שאגדל ואז שכבר אהיה ממש מבוגרת לפתוח גן, צהרון או משהו עם ילדים כי זה מה שאני הכי אוהבת לעשות
שחקן, אני חי תאטרון..
אבל אני בכלל לא בטוח שדווקא שחקן אבל אני בטוח שאני רוצה לעסוק במשהו שקשור לבידור
אני רוצה להיות מתכנת מחשבים/משחקי וידאו.
אני יודע שהקטע של משחקים זה עבודה מאוד קשה ובגלל זה אני רוצה..
רואה חשבון ואם יהיה יצליח לי בעתיד עם האימונים אז באדי בילדר ומתאגרף.
[QUOTE=ACMilaneZi;1323281]
פשש איזה שאיפות...[/QUOTE]
תודה :)
משהו שאני יאהב קודם כל..
[QUOTE=Amitlv;1323246]אני כבר סידרתי הכל אני הולך למגמת פסיכולוגיה ואז אני עושה תואר ראשון בפסיכולוגיה וגם תואר ראשון במוזיקה ואז אני יעבוד בתור תרפיה במוזיקה[/QUOTE]
אתה אומר את זה כאילו זה שיא הפשוט XD
אתה אומר את זה כאילו זה שיא הפשוט XD
מה אני אעשה "כשאהיה גדול"?
דוקטורט לפיצות, אלא מה.