-
חדשות|12.5
[B][I][U][COLOR=#000000][SIZE=3]חדשות פוקימון-כללי 12.5![/SIZE][/COLOR][/U][/I][/B]
[B][I][U][COLOR=red][SIZE=3]חדשות 1[/SIZE][/COLOR][/U][/I][/B]
[spoiler]
[SIZE=3][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=red]בסריקות ששוחררו לאינטרנט במגזין 'קורו-קורו' אפשר לראות את עיצוב הקלפים החדש של קיורם השחור וקיורם הלבן. פוקימונים אלו יהיו הפוקימונים הראשיים בשני סטים חדשים שיצאו ב13 ליולי. שתי הסטים, שם הסטים [/COLOR][COLOR=red][FONT=Calibri]Cold Flareו [/FONT][/COLOR][FONT=Calibri][COLOR=red]Freeze Bolt [/COLOR][/FONT][COLOR=red]וכל אחד יכיל 59 קלפים, לא כלל קלפים סודיים נדירים (סליחה אם לא תרגמתי טוב). [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][[SIZE=3] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/thumb/b/b3/WhiteKyuremEXColdFlare41.jpg/180px-WhiteKyuremEXColdFlare41.jpg[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/thumb/8/81/BlackKyuremEXFreezeBolt.jpg/180px-BlackKyuremEXFreezeBolt.jpg[/IMG][קרדיט לבאלבאפדיה על המידע והתמונות][/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/spoiler]
[SIZE=3][COLOR=#0070c0][B][I][U]חדשות 2[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[spoiler]
[SIZE=3][COLOR=#0070c0][SIZE=3][COLOR=#0070c0]אחרי ההכרזה על אוונט ווי-פי חדש (קצת באיחור שלי) בשביל משחקי שחור ולבן אנגליים, סוף האוונט נקבע ב10 ליוני. אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה האוונט הזה, באוונט הבא אפשר לקבל דארקרי רמה 50, אשר מחזיק [/COLOR][FONT=Calibri][COLOR=#0070c0]Enigma Berry [/COLOR][/FONT][COLOR=#0070c0],ויודע את המתקפות [/COLOR][FONT=Calibri][COLOR=#0070c0]Dark Void, Ominous Wind, Faint Attack, Nightmare. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0070c0][COLOR=#0070c0][SIZE=3][B][I]בהצלחה בהשגתו![/I][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#0070c0][SIZE=3][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/darkrai2.png[/IMG][קרדיט לסרבי על התמונה והמידע][/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/spoiler]
[COLOR=#0070c0][SIZE=3][COLOR=seagreen][B]עד כאן חדשות פוקימון להיום.[/B] [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#0070c0][SIZE=3][COLOR=seagreen][I]מאחל לכם קריאה נעימה, שלכם עומר~[/I][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
אומרים שני סטים, לא שתי סטים.
ותוסיף שדארקרי בא בעקבות שחרור חפיסת הקלפים Dark Explorrers או משהו כזה.
-
אהה נכון עכשיו אני נזכר,מזה קיבלתי את ההשארה לעשות עדכוני יוגי הו
השקעה יפה,אם הייתי משחק ב-ds כנראה הייתי הולך לקחת את הדארקאי הזה
וח''ח על ההשקעה
-
[quote=~Donphan~;1323297]אומרים שני סטים, לא שתי סטים.
ותוסיף שדארקרי בא בעקבות שחרור חפיסת הקלפים Dark Explorrers או משהו כזה.[/quote]
צודק, תודה תיקנתי. המורה לעברית שלי תהרוג אותי! ואם אתה לא בטוח בשם או במידע אז תגיד לי שאתה בטוח, אני לא רוצה להטעות. זה לא היה רשום בסרבי.
[quote=Death The Kid;1323298]אהה נכון עכשיו אני נזכר,מזה קיבלתי את ההשארה לעשות עדכוני יוגי הו
השקעה יפה,אם הייתי משחק ב-ds כנראה הייתי הולך לקחת את הדארקאי הזה
וח''ח על ההשקעה[/quote]
השראה* תודה חח, ח"ח קובל!
-
תקשיב זה נחמד
אבל אנכנו כבר לא פוקימונס אנכנו כללי אז אנ אומר להפוך את המגזין למשהו כללי להוסיף מדור יוגיהו ומדור תוכנות וכל מיני דברים אבל לא רק פוקימון כי ברגע שהקהילה השתרגה גם המגזין צריך להשתרג
-
לא, כל הקטע של זה זה שהוא של פוקימון וככה הוא צריך להישאר..
כל הכבוד עומר, תמשיך כך!
-
[QUOTE=Amitlv;1323304]תקשיב זה נחמד
אבל אנכנו כבר לא פוקימונס אנכנו כללי אז אנ אומר להפוך את המגזין למשהו כללי להוסיף מדור יוגיהו ומדור תוכנות וכל מיני דברים אבל לא רק פוקימון כי ברגע שהקהילה השתרגה גם המגזין צריך להשתרג[/QUOTE]
בדיוק מה שרציתי לומר.
מגזין כללי יהיה הכי טוב ואני אעשה מדור ספרות(אתן עידכונים וקטעי סיפורים,מי שימצא מאיזה סיפור יקבל פרס).
-
[quote=Amitlv;1323304]תקשיב זה נחמד
אבל אנכנו כבר לא פוקימונס אנכנו כללי אז אנ אומר להפוך את המגזין למשהו כללי להוסיף מדור יוגיהו ומדור תוכנות וכל מיני דברים אבל לא רק פוקימון כי ברגע שהקהילה השתרגה גם המגזין צריך להשתרג[/quote]
החדשות לא קשורים למגזין.. זה למה זה בפוקימון כללי.. בבקשה תערוך את ההודעה וסתכל מה רשמתי בנו"ד.
[quote=מאסטר ליאון;1323306]בדיוק מה שרציתי לומר.
מגזין כללי יהיה הכי טוב ואני אעשה מדור ספרות(אתן עידכונים וקטעי סיפורים,מי שימצא מאיזה סיפור יקבל פרס).[/quote]
סתכל מה רשמתי לו.
תודה עידן! בווי בוויז בוויז בוויזל!