טופס:
שם:
אופי:
רקע:
כוחות:
כשרונות:
הערות:
אוקיי,יכולות הלוחמה של הדמות מתחלקות לשניים-כוחות וכשרונות. כל דבר על טבעי מוגדר ככוח,למשל טכנופתיה או פיירוקינסיס. יכולות טבעיות,כמו אומניות לחימה,גאונות,,ולחימה בחרב,מוגדרות ככשרונות.
Printable View
טופס:
שם:
אופי:
רקע:
כוחות:
כשרונות:
הערות:
אוקיי,יכולות הלוחמה של הדמות מתחלקות לשניים-כוחות וכשרונות. כל דבר על טבעי מוגדר ככוח,למשל טכנופתיה או פיירוקינסיס. יכולות טבעיות,כמו אומניות לחימה,גאונות,,ולחימה בחרב,מוגדרות ככשרונות.
שם: לוק קאסטלאן. כולם קוראים לו מיסטר-סקסי-מוטאנט
מראה: לוק נער גבוה חזק ושזוף. הוא בלונדיני עם עיניים אפורות שנראות כמו ענני סערה. הוא בעל מלא צלקות באזורים שונים בגוף.
אופי: הוא די עצלן ולוקח הכל באיזי. הוא מזלזל באויבים שלו וחצוף כשרוצה. הוא חבר טוב וזורם בדרך כלל..
רקע: אין לי כוח עכשיו..
כוחות: יכול לקחת איברים בגוף שלו ולפוצץ אותם, כמו כן הוא יכול לירוק או לנשוף ולגרום לפיצוץ אדיר ככה. (פירוט מלא בה"פ ואני עצלן עכשיו)
כשרונות: אסטרטג מעולה- יש לו אסטרטגיות קרביות מושלמות, ומעולה בקיק בוקסינג. הוא גם זריז ומהיר, ויכול להיחלץ מכמעט כל צרה בעקבות זה.
הערות: אל תעשה כישרונות אובר פאוור, תעשה בסיסי כזה כמוני Lol
שם: קווין ג'ונסון. אבל מכירים אותו בשם סייר דיספאייר.
מראה: שיערו שחור, ולובש משקפי שמש בצבע שחור. הוא לובש מכנסי דגמ"ח אפורים כהים,גופייה שחורה,ומעיל עור שחור שמקופל עד למרפק. עורו שזוף והוא שרירי מאוד. מתחת למשקפי השמש יש לו עיניים סגולות כהות,בצבע של אנרגיית ההאקר.
אופי: חכם,אתלטי,יכול להיות לא מוסרי,אדיש, בעל חוש נקם מפותח.
רקע: אין לי כוח לכתבו את הסיפרו שלו בפעם ה100 אלף Lol
כוחות: בעל יכולת להפוך חלקים מגופו למכונות,היכולת לשלוט באנרגיית האקר,ויכולת טכנופתיה. מלבד זאת, כמו כמעט כל המוטאנטים, הוא בעל חסינות יותר גבוהה לפגיעות פיזיות,ובעל זריזות יותר גבוהה.
כשרונות: אינטלקט גבוה מאוד, ולוחם Mma מעולה.
הערות: מיסטר סקסי מוטאנט Lol,ותתחיל אתה :)
"מיסטר-סקסי-מוטאנט בפעולה!" צעקתי במעלה המסדרונות. הגעתי יחסית די מהר לדלת המשרד של צ'ארלס. צ'ארלס הוא מורה שלי פה, אבל בכל זאת הוא גם המייסד של בית הספר לילדים מוטאנטים, אז מן הסתם הדלת הייתה יותר מטופחת ויפה מדלתות העץ המגולפות בעלות הצירים השבורים שהיו לשאר המורים.
ניצבתי לפני הדלת, היא הייתה עשויה מתכת. היא נפתחה מיד, כאילו יש מנגנון חשמלי כמו באלה בסופרמרקטים.
"בוקר טוב!" אמרתי לצ'ארלס, שישב על כיסא הגלגלים שלו, אם אפשר לקרוא לזה בכלל 'כיסא גלגלים'. האמת, אף פעם לא הבנתי מה זה אמור להיות, זה נראה כמו מין כיסא מתכת ענקי.
"בוקר טוב, לוק.." הוא אמר בנימה הרגילה שלו, המודאגת. "אני מניח שאתה מכיר את קווין ג'ונסון.." הוא הורה ביד שלו לעבר אדם גדול ושרירי מאוד, שישב לידו בכיסא רגיל. "אה, כן, בטח.." אמרתי לו כשהבחנתי בו "סיר דפייאר משהו.. חברים שלי סיפרו לי עליו.." הוספתי וניסיתי לראות מאחורי המשקפיים של קווין אם טייסון לא עבד עליי בנוגע לעיניי- אנרגיית-ההאקר שלו. טייסון חבר טוב אומנם, אבל די קשה למצוא זמן שהוא רציני.
"מצאנו בך, קווין ואני, מתאים למשימה הזאת." צ'ארלס אמר. אוי לא, הנה זה מתחיל.
~~~~~
אל תחסל אותי אם טעיתי בנוגע לדלת שלו או אני יודע מה Lol
ראיתי רק את הסרטים של אקסמן, ואת הסדרה של אקסמן שיש בהוט וי-או-די יאנג ~.~
[QUOTE=הנואש לווינר;1326961]"מיסטר-סקסי-מוטאנט בפעולה!" צעקתי במעלה המסדרונות. הגעתי יחסית די מהר לדלת המשרד של צ'ארלס. צ'ארלס הוא מורה שלי פה, אבל בכל זאת הוא גם המייסד של בית הספר לילדים מוטאנטים, אז מן הסתם הדלת הייתה יותר מטופחת ויפה מדלתות העץ המגולפות בעלות הצירים השבורים שהיו לשאר המורים.
ניצבתי לפני הדלת, היא הייתה עשויה מתכת. היא נפתחה מיד, כאילו יש מנגנון חשמלי כמו באלה בסופרמרקטים.
"בוקר טוב!" אמרתי לצ'ארלס, שישב על כיסא הגלגלים שלו, אם אפשר לקרוא לזה בכלל 'כיסא גלגלים'. האמת, אף פעם לא הבנתי מה זה אמור להיות, זה נראה כמו מין כיסא מתכת ענקי.
"בוקר טוב, לוק.." הוא אמר בנימה הרגילה שלו, המודאגת. "אני מניח שאתה מכיר את קווין ג'ונסון.." הוא הורה ביד שלו לעבר אדם גדול ושרירי מאוד, שישב לידו בכיסא רגיל. "אה, כן, בטח.." אמרתי לו כשהבחנתי בו "סיר דפייאר משהו.. חברים שלי סיפרו לי עליו.." הוספתי וניסיתי לראות מאחורי המשקפיים של קווין אם טייסון לא עבד עליי בנוגע לעיניי- אנרגיית-ההאקר שלו. טייסון חבר טוב אומנם, אבל די קשה למצוא זמן שהוא רציני.
"מצאנו בך, קווין ואני, מתאים למשימה הזאת." צ'ארלס אמר. אוי לא, הנה זה מתחיל.
~~~~~
אל תחסל אותי אם טעיתי בנוגע לדלת שלו או אני יודע מה Lol
ראיתי רק את הסרטים של אקסמן, ואת הסדרה של אקסמן שיש בהוט וי-או-די יאנג ~.~[/QUOTE]
הבית ספר לילדים מחוננים זה רק כיסוי....זה לא באמת בצפר.אין שם מורים,בעיקרון התלמידים לומדים בבית ספר ציבורי קרוב. וסייר דיספאייר לא כזה שרירי XD
~~~
"למען האמת,לא רק אתה. אנחנו צריכים למשימה הזאת קבוצה של מוטאנטים." אמרתי והבטתי אל אקסבייר,שהנהן ברצינות."אז למה דווקא אנחנו? יש מוטאנטים אחרים באקסמן,אנחנו קבוצה ענקית." שאל לוק.הסרתי את משקפיי,וחייכתי למראה מבטו הנדהם. עיניי הסגולות תמיד משכו מבטים רבים."היחידה השלישית נשלחה למשימה בקריביים. השנייה והראשונה כרגע עוזרים לאוונג'רס עם הסקרול.אני נשלחתי למשימה מיוחדת וחזרתי רק עכשיו,אז זה משאיר את היחידה שלכם,היחידה הרביעית,ואותי כמשגיח שלכם מכיוון שאתם עדיין צעירים." אמרתי בחיוך.
באקסמן,המוטאנטים התחלקו כעיקרון ליחידות-בדרך כלל מוטאנטים מגוייסים לאקסמן בגלים,ומכל גל כזה נוצרת יחידה מוטאנטית. היחידה הגדולה ביותר היא השנייה-היא מונה בערך 30 מוטאנטים. היחידה שלי,יחידה 3,מונה 17 מוטאנטים. למרות שיש לנו צוותים מיוחדים,אנחנו עדיין משתמשים בשיטת היחידות.מתוך הרגל,למרות שחברי יחידות מתערבבים במשימות כל הזמן.
"לך תבחר לך מוטאנטים שיחברו אלייך במשימה. אנחנו נצטרך בערך...10 מוטאנטים?" אמר אקסבייר בטון שואל והביט עליי.הנהנתי בראשי."לך תביא כמה מוטאנטים." אמרתי בחיוך קל.
"אוקיי.." מילמלתי בשקט. שיצאתי מהחדר שיניתי את המבט שלי למבט מתלהב, והדלת נסגרה באוטומתית כהרגלה. "משימה מיוחדת! פאקינג משימה מיוחדת! אני חייב לספר לחברים שלי!" צעקתי בחלל המסדרון הריק והתחלתי לרוץ אל החדר שלי ושל רובי. רובי, היא בערך הבחורה הכי מגניבה שפגשתי בחיים שלי. היא די קשוחה, אבל חברה טובה, אחרי הכל. הכוחות שלה התגלו שהייתה ילדה קטנה, והיא נחקרה והתחנכה אצל צ'ארלס כבר מגיל 8. יש לה כמה כוחות.. רפלקסים מהירים ומהירות-על, כפפות שיורות חצי לייזר, יש לה עמידות גבוהה בתנאי סבל, בקיצור.. היא די אובר- פאוורית. ידעתי שהיא תהיה מושלמת למשימה.
[quote=הנואש לווינר;1327111]"אוקיי.." מילמלתי בשקט. שיצאתי מהחדר שיניתי את המבט שלי למבט מתלהב, והדלת נסגרה באוטומתית כהרגלה. "משימה מיוחדת! פאקינג משימה מיוחדת! אני חייב לספר לחברים שלי!" צעקתי בחלל המסדרון הריק והתחלתי לרוץ אל החדר שלי ושל רובי. רובי, היא בערך הבחורה הכי מגניבה שפגשתי בחיים שלי. היא די קשוחה, אבל חברה טובה, אחרי הכל. הכוחות שלה התגלו שהייתה ילדה קטנה, והיא נחקרה והתחנכה אצל צ'ארלס כבר מגיל 8. יש לה כמה כוחות.. רפלקסים מהירים ומהירות-על, כפפות שיורות חצי לייזר, יש לה עמידות גבוהה בתנאי סבל, בקיצור.. היא די אובר- פאוורית. ידעתי שהיא תהיה מושלמת למשימה.[/quote]
"אוקיי אקסבייר,אתה בטוח שהוא מתאים?" שאלתי את הפרופסור."אני יודע שאתה רגיל לעבוד עם אנשים מסוימים מאוד. ובאמת,אתם צוות מוצלח במיוחד,וזה היה גם לפני תקופת המהפך." אמר הפרופסור."לוק הוא מעולה למשימה. הוא נלהב מאוד,חוץ מזה שיש לו כוחות גדולים.למען האמת? הוא מאוד מזכיר לי אותך. כשעוד היית מאשינאקס." אמר הפרופסור בחיוך."עוד נראה." אמרתי,והרכבתי את משקפיי השמש.
יצאתי החוצה ממשרדו של הפרופסור,לעבר שדה האימונים מספר שלוש שעמד ביערות ליד האחוזה. השדה היה בעצם מגרש חצץ שהיו בו כל מיני מתקני אימון. הוא יועד לאימוני אומניות לחימה,ולא לאימונים על הכוחות של חברי האקסמן.ניגשתי אל בובת האימונים שעמדה בקצה המגרש הקטן. התחלתי להתאמן על האגרופים שלי-חבטתי בה חמישים אגרופים בכל יד,ולאחר כל עשר אגרופים-הורדתי לראשה של הבובה שלושה מאוואשי-גרי עוצמתיות. הייתי חייב לשפר את היכולות שלי כדי להתמקצע עוד יותר.
"רובי!" צעקתי בשמחה כשנכנסתי לחדר. היא הייתה שם, שוכבת על המיטה ובוהה בשיעמום בתקרה.
"הו, היי, מיסטר-סקסי-מוטאנט" היא אמרה וגלגלה עיניים כשהבחינה בי. ישבתי לצידה במיטה, והיא הזדקפה לשמוע את הסיפור. זה לא לקח זמן רב מדי, בהתחשב בזה שאני בקושי יודע משהו על המשימה הזאת, אבל היא התעניינה מאוד למשמע שסיר דספייאר הולך להנהיג אותנו.
רב הפעמים שהיא שמעה את המילה סיר דספייאר היא התחילה לחלום, לא היה קשה לקלוט על זה שהיא דלוקה עליו. זה אחד הדברים היחידים בעולם שיכולים לגרום לה לחייך.
"אני בפנים, תעדכן אותי שתדע מה זאת המשימה הזאת." היא אמרה וחזרה לבהות בתיקרה.
יצאתי מהחדר בחיוך רחב, והתחלתי לצעוד לעבר הדלת ממול, של החבר שלי טייסון.
"אממ,סייר דיספאייר?" שאל אותי קול מאחורי. באותו שלב כבר הזעתי כולי,והייתי בלי מעיל העור. חבטתי בבובה ללא רחמים כבר שעה."שנייה. מלמלתי,והעפתי בעיטה לראש הבובה. הוא התנתק מהבובה בקול פיצוח,ואני הסתובבתי אל עבר הקול. מולי עמד לוק, הזה שעומד להצטרף אליי,עם עוד שני אנשים שלא זיהיתי. כנראה מוטאנטים מהיחידה שלו."מה קרה?" שאלתי אותו ופניתי אליהם."אממ..אלה שניים מהיחידה שלי שבחרתי להצטרף אלינו." הוא אמר בטון מעט מפוחד. מעניין למה."אוקיי," אמרתי ופניתי אל הבת. הסרתי את משקפי-גיליתי שיש לעיניים שלי השפעה על אנשים."מה הכוחות שלך?" שאלתי אותה."אממ,אני סופר מהירה,אבל לא כמו קוויקסילבר,ויש לי רפלקסי על וסיבולת על. וגם יש לי כפפות שיורות חצי לייזר." היא אמרה בחצי חיוך.הנהנתי בראשי."אתה לוק,עוד לא הבנתי-מה הכוחות שלך?" שאלתי את לוק."יש לי רוק נפיץ." הוא אמר."ואני גם יכול לחתוך את אחד מאיברי הגוף שלי כדי לגרום לפיצוץ גדול. הם גודלים בחזרה. וככל שהאיבר גדול יותר,כך הפיצוץ גדול יותר." הוא אמר. אומנם לא הראיתי את זה,אבל התרשמתי. אני לא זוכר שנתקלתי אי פעם במוטאנט עם כוחות כאלה. כמובן,היה את גמביט,שיכל לשלוט באנרגיה קינטית,והיה את אנקונדה,שהיה לו רוק חומצתי,אבל איברי גוף מתפוצצים? זה כבר היה חידוש."ואתה?" שאלתי את השלישי.
"סוד." הוא אמר וגיחך. כמו שאמרתי קודם, כזה היה טייסון, ציני, ולא מצחיק. הסיבה היחידה שאני חבר שלו זה שהוא שימושי מאוד, עם הכוחות שלו.. זאת גם הסיבה שבחרתי בו למשימה.
"אתה מטומטם." אמרתי ונתתי לו כאפה על הראש. "סיר דספייאר הוא זה שמפקד עלינו במשימה הזאת!" כעסתי עליו. "הסברתי לך את זה 50 פעם!"
"לא אמרת מאשינאקס?"
"סנילי.."
"טוב די!" צעקה עלינו רובי. "כולם יודעים שמאשינאקס הוא בעצם סיר דספייאר.." היא אמרה וגילגלה עיניים כאילו זה חומר כיתה א'.
שלחתי מבט זועם לטייסון ופניתי בחזרה אל קווין. "יש לו את הכוח המושלם שאנחנו צריכים.. הכוחות שלו מתפקדים ככוחות המתמחים בריגול.."
"אני יכול להקליט דברים, להתמזג עם הסביבה, מה שנותן אריבה מצוינת, ואחרון חביב- לאתר כל דבר בטווח 50 ק"מ ולזהות אותו" הוא אמר בחיוך שחצני. "ככה שאם אתם רוצים להגיע לאנשהו ולנווט למקום כלשהו, אני הgps המושלם."
"gps סנילי.." אמרתי בעוקצנות ורובי החטיפה לי כאפה.
[QUOTE=הנואש לווינר;1327961]"סוד." הוא אמר וגיחך. כמו שאמרתי קודם, כזה היה טייסון, ציני, ולא מצחיק. הסיבה היחידה שאני חבר שלו זה שהוא שימושי מאוד, עם הכוחות שלו.. זאת גם הסיבה שבחרתי בו למשימה.
"אתה מטומטם." אמרתי ונתתי לו כאפה על הראש. "סיר דספייאר הוא זה שמפקד עלינו במשימה הזאת!" כעסתי עליו. "הסברתי לך את זה 50 פעם!"
"לא אמרת מאשינאקס?"
"סנילי.."
"טוב די!" צעקה עלינו רובי. "כולם יודעים שמאשינאקס הוא בעצם סיר דספייאר.." היא אמרה וגילגלה עיניים כאילו זה חומר כיתה א'.
שלחתי מבט זועם לטייסון ופניתי בחזרה אל קווין. "יש לו את הכוח המושלם שאנחנו צריכים.. הכוחות שלו מתפקדים ככוחות המתמחים בריגול.."
"אני יכול להקליט דברים, להתמזג עם הסביבה, מה שנותן אריבה מצוינת, ואחרון חביב- לאתר כל דבר בטווח 50 ק"מ ולזהות אותו" הוא אמר בחיוך שחצני. "ככה שאם אתם רוצים להגיע לאנשהו ולנווט למקום כלשהו, אני הgps המושלם."
"gps סנילי.." אמרתי בעוקצנות ורובי החטיפה לי כאפה.[/QUOTE]
הנהנתי."זאת משימה שאמורה להיות יחסית קלה. אני אסביר לכם פרטים אחר כך.אתם יכולים ללכת." אמרתי להם."סייר דיספאייר?" שאל אותי טייסון."כן?" פניתי אליו."סיפרו לנו קצת על דברים שעשית,הקרבות שלך....אבל אני רוצה לדעת משהו. מה בדיוק הכוחות שלך?" הוא שאל. רובי ולקו נראו סקרנים. התחלתי ללכת אל היער וסימנתי להם לבוא אחריי. הובלתי אותם לקרחת יער שהיה בה מעגל של סלעים גדולים."אני פשוט אדגים לכם.יש לי בעיקרון כמה כוחות-בתור התחלה,אני מסוגל להפוך חלקים מהגוף שלי למכונות קרב." כהדגמה,הפכתי את שתי ידי לאגרופים ענקיים,וריסקתי שני סלעים. החזרתי יד אחת למצב רגיל,ואת היד השנייה הפכתי לחרב לייזר עצומה שבעזרתה שיסעתי סלע אחד."הכוח השני שלי הוא טכנופתיה.זה לא בדיוק כישרון קרבי,אבל זה שימושי. אני זה שיצר את רוב המתקנים שבהם אתם מתאמנים." אמרתי בחיוך."והכוח השלישי שלי הוא די מיוחד. אתם מבינים,לפני הרבה זמן,מחשבים פעלו על חשמל. לפני כמה שנים,פרופסור קנדי התחיל לעשות ניסויים בסוג חדש של אנרגיה. הוא הפך אנרגיה למיועדת רק למחשבים,וריכז אותה לעוצמות גבוהות. האנרגיה שנוצרה נקראת קרינת האקריון,או בקיצור האקר. בעקבות...משימה אחת,אני מסוגל לייצר ולשלוט באנרגיה כזאת." אמרתי,וכהדגמה יריתי בשני הסלעים שנותרו קרן האקר חזקה."אבל,אני לא פה כדי להשוויץ. אתם פה כדי להתאמן. לוק,נתחיל איתך." אמרתי בחיוך.
"אפ אפ אפ.." אמרתי והתחלתי לתפוס תחת. "מי אמר שאני רוצה להתאמן כרגע? אני רוצה להביא עוד כמה מוטאנטים.." אמרתח לדספייאר.
"את מי תביא עכשיו? את מייקל? אפשר לחשוב שאי אפשר לדחות את זה.." רובי התעצבנה עליי.
אני לא מאמין שרובי נגדי! ועוד אחרי שבטוב ליבי הצעתי לה להצטרף למשימה הזאת~
"אוקיי.." אפנה אל קווין. "ברינג איט און.."
"אז ככה," הוא התחיל לדבר, "אין פה ממש מתקנים מתאים לכוחות המוטאנטים-"
"לא צריך שום מתקן." השתיק טייסון את דספאייר, "אני מרגיש כוח רע מתקרב אלינו.."
"איך אתה יודע שזה רע?" שאלה אותו רובי.
"כי זה רובוט ענקי.." מלמל טייסון בנימה מודאגת.
"זאת משימה מתאימה, סבבה? תשאיר לי לנצח אותו" אמרתי לקווין.
~~~
מצטער שזה קצר אני חייב ללכת..