-
דיון| עיר או מושב?
[list][*]איפה אתם גרים? עיר? מושב? [/כל דבר אחר שהוא לא עיר][*]איפה אתם מעדיפים לגור? למה?[/list]אני גר במושב, ואני גם מעדיף האמת לגור במושב.
יש יותר שקט (פחות תחבורה), כולם מכירים את כולם, ובבתי הספר אין כלכך שינויים.. כי כולם עוברים לאותו אחד, למרות שגם עיר זה טוב בגלל שפתאום יש לך קניון ליד הבית, או קולנוע והכל.. אבל אני מעדיף מושב :)
לפרוטוקול, מעולם לא גרתי במקום אחר
-
אני גר בעיר, ואני מעדיף עיר. הכל קרוב ונוח יותר, תחבורה, מקומות בילוי וכו', הכל ליד הבית.
לפרוטוקול, גרתי ביישוב, ואני מעדיף את העיר.
-
אני גר בעיר ואני מעדיף עיר
כי הכול קרוב ונגיש.
לפרוטוקול אני סקסי
-
אני גר בעיר... ואני אוהב את שניהם באותה מידה.. אני לא יודע מה להחליט..
-
אני גר בעיר
אבל תמיד רציתי לגור במושב ובמיוחד בישוב אורנית
-
[QUOTE=Amitlv;1327794]אני גר בעיר
אבל תמיד רציתי לגור במושב ובמיוחד בישוב אורנית[/QUOTE]
OMFGGGGGGGGGGGGGGGG
אני גר באורנית D:
לפרוטוקול, אני גר ביישוב, ואני אוהב את זה.
-
אני גר בעיר ו-I like that.
ולפרוטוקול תפסיקו עם הפרוטוקול.
-
אני גר בעיר ואני מעדיף להיות בעיר...בעיר יש לי את כל מה שאני צריך חנויות סופר,קניון כל מה שאני צריך..
-
גר בעיר ולא רע לי..אבל יהיה נחמד לגור ולהתנסות במושב/קיבוץ
-
אני גר בעיר , לפרוטוקול בקריות :d
-
אני גר ביישוב, ולמרות שאני מעדיף לגור ביישוב, רוב הסיכויים שכמו רוב בני המחזור שלי אני אמצא את עצמי בעיר (אהמ תל אביב אהמ).
-
אני גר בעיר, ואני אוהב את זה.יש יותר אטראקציות בעיר ויש מקומות להסתובב.אני ראיתי,לדוג', במושב אחד שאין שם קניונים וצריך לנסוע עד לעיר קרובה בשביל קניון או מקומות בילוי כאלה ואחרים.
-
[quote=הנואש לווינר;1327796]omfgggggggggggggggg
אני גר באורנית D:
לפרוטוקול, אני גר ביישוב, ואני אוהב את זה.[/quote]
מסכן P=
אני לא סובל מושבים >< אבל ערים הם דווקא סבבה.
ולשאלתכם. אני גר בכפר בדואי. סתם,אני גר ביישוב קהילתי בצפון....
-
כל מי שאומר שעיר יותר טוב אז הוא חיי בסרט
אני מת לעבור לגור בישוב
-
אני גר בסוג של שילוב בין עיר למושב. זה מקום קטן שעל פניו נראה כמו מושב (והוא די כזה), אבל יש שמה כל מיני חנויות, וסופר ועוד כל מיני דברים אחרים שבדרך כלל יש בעיר. רק עברתי לשם ואני מעדיף את המקום על זה פני עיר (כמו זו שגרתי בה לפני).