-
סיקור| Accel World
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/anime/8/38155.jpg[/IMG]
[COLOR=Blue][B]סוג:אנימה
שם האנימה: אקסל וורד/עולם תאוצה.
ז'אנר: מכות,אקשן,משחק,חיי בית ספר,רומנטיקה
מס' פרקים 24
תאריך התחלה :26.3.12
סטאטוס: עדין משודר.
אורך כל פרק :בערך 25 דקות
גילאים :13+[/B][/COLOR]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=Green][U][B]
עלילה[/B][/U]
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[COLOR=Green][B]האריוקי אריטה הוא ילד נמוך ושמן ובגלל מראו נוהגים להתעלל בו מידי יום. האריוקי אוהב מאוד לשחק משחקי אונלין,זה מה שהוא עושה בעצם רוב זמנו, לשחק במשחק אונין ולשחק בטניס וירטאולי שלו.[/B][/COLOR][RIGHT][COLOR=Green][B][FONT=Arial,Tahoma,Helvetica,FreeSans,sans-serif]וקורויוקיהימה ילדה מקובלת מאוד בבית הספר של האריוקי רואה את כישוריו יוצאי הדופן במשחקי אונליין ומחליטה לתת לו את התוכנה שנקראת "בראין בארסט"- תוכנה שבה שחקנים נלחמים נגד זה כדי לעלות רמות ולהגיע לרמה 10 וכך לגלות מה עומד מאחורי רעיון התוכנה. [/FONT][FONT=Arial,Tahoma,Helvetica,FreeSans,sans-serif]וקורויוקיהימה היא אחת מהם ומנסה שהאריוקי יעזור לה בזה.
האם ארויקוי יצליח לעזור ל[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial, Tahoma, Helvetica, FreeSans, sans-serif][COLOR=Green][B]קורויוקיהימה? ולהגיע לרמה 10? מהו הסוד שמאחורי בראין בארסט".
דמויות
[/B][COLOR=Black][IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/4/163713.jpg[/IMG]
[/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][spoiler][COLOR=#000000][FONT=Arial, Tahoma, Helvetica, FreeSans, sans-serif][COLOR=Green][COLOR=Black]האריוקי אריטה(ארו)- ארו הוא ילד שמן ונמוך שכל הזמן בריונים מציקים לו. הוא לא עושה בקשר לזה כלום.יום אחד הבחורה הפופלארית עוזרת לו להפלליל את אחד הבריונים ואז מכירה לו את התוכנה "בראין בארסט". בעקבות כך מתפתח ביניהם קשר רומנטי שעם הזמן הם מפתחים תקשר שלהם וארו לומד הרבה על [/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Black][FONT=Arial,Tahoma,Helvetica,FreeSans,sans-serif]וקורויוקיהימה[/FONT][/COLOR][FONT=Arial,Tahoma,Helvetica,FreeSans,sans-serif] [COLOR=Black],הוא אפילו מוכן לאבד את חייו בשביל שהיא תחיה או להגשים את מטרתה בתוכנית. ארו מאוד מוכן לנסות להגיע לרמה 10 ולגלות מה עומד מאחורי התוכנה. דמות האווטאר שלו זה "עורב כסוף" בין הדמויות המהירות ביותר במשחק [COLOR=Yellow]והדמות היחידה שיש לה תאופציה לעוף.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/spoiler]
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/11/155625.jpg[/IMG]
[spoiler][COLOR=Green][COLOR=Black][FONT=Arial,Tahoma,Helvetica,FreeSans,sans-serif]וקורויוקיהימה-פירוש השם שלה זה נסיכת השלג השחורה שזה גם הכינוי שלה במשחקי אונליין.[/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Black][FONT=Arial,Tahoma,Helvetica,FreeSans,sans-serif]וקורויוקיהימה היא בחורה מאוד פופלארית בבת הספר של הארו ובגלל זה הרבה רוצים לצאת איתה,אך היא יצאה בסופו של דבר עם ארו. [/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Black][FONT=Arial,Tahoma,Helvetica,FreeSans,sans-serif]קורויוקיהימה ראתה את הפוטנציאל שיש בארו ולכן הביאה אותו לעולם של "בראין בארסט", שיגיע במקומה לרמה 10 מה שהיא לא הצילחה.מתפתח ביניהם קשר די רומנטי בעקבות שהם מבלים הרבה מזמנם הפנוי.[COLOR=Yellow] היא ידועה "בבראין בארסט" כבוגדת מכייון שהיא ניסתה לרצוח את האנשים שברמה 9 כדי להגיע לרמה 10,אך נכשלה בזה.[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/spoiler]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkRed][B][U]דעה אישית[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[COLOR=DarkRed][B]זאת אנימה מאוד נחמדה,שיש לה רעיון מקורי שלא רואים בכל אנימה.לא בכל אנימה יוצרים שהגיבור הוא ילד שמן קטןXD.זאת אנימה מרתקת מאוד ומותחת מאוד.אני די מליץ לכם לראות אותה,הפרקים רק נהים מענינים יותר כשצופים מפרק לפרק.יש לה גם אחלה ציור אנימה .אני מקווה שתצליחו לכתוב תשם[/B][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Black][FONT=Arial,Tahoma,Helvetica,FreeSans,sans-serif][COLOR=DarkRed][B] "קורויוקיהימה" בלי להבתבל,חבל שדפקו לה שם ארוך. לפי דעתי אחת האנימות הטובות שיצאו בחודש אחרון לעונת אביב 2012.
ציון אישי9/10 -בגלל החפירות והשם דפקו לבת.[/B][/COLOR]
[URL="http://www.nwanime.com/video.php?&viewtype=&category=tf&catid=2634&ordertype=DESC&videoold="]צפיה ישירה [/URL]
[/FONT][/COLOR][/COLOR][/RIGHT]
-
עכשו לזה אני קורא אנימה.רעיון מקורי,דמויות מקוריות,אני אוהב את הרעיון של קרבות במשחקים כאלו בכל מקרה,אני יכול לומר את השם בלי להתבלבל:קורויוקיהימה
-
סיקור יפה, חבל שאין לי זמן לראות את זה..