-
איך השישיה החדשה שלי ?
1. הרקרוס (חרק+לוחם):
Rock Tomb
Brick Break
Megahorn
Take Down
2. לנטורן (מים+חשמל):
surf
thunder
spark
ice beam
3. סביילי (אופל+רוח):
Night Shade
Faint Attack
Shadow Ball
Confuse Ray/Thief
4. אלטרייה (דרקון+מעופף):
Sky Attack
fly
Iron Tail
Ice Beam
5. גראודון (אדמה):
Earthquake
Ancientpower
Solarbeam (היכולת המיוחדת שלו היא ליצור sunny day כשהוא נכנס לזירה !)
Eruption
מה דעתכם על על השישיה (אני רק אציין שעם הנבחרת הזו אני יכול לנצח כל **סוג** של פוקימון) אם שמתם לב חסר לי פוקימון אחד, אז הייתי רוצה לשאול אתכם איזה עוד פוקימון כדאי לי להוסיף? מה לשנות בין אם מתקפות או
פוקימונים ולאיזה מתקפות/פוקימונים.
אני רק אציין שלא אכפת לי שיש לי אגדי אחד בשישיה למי שמתנגד לדברים האלה, תודה רבה לעונים ! [=
-
תחליף את סביילי, אין לו חולשות אבל הסטאטים שלו נמוכים מאוד
אני לא הייתי לוקח גראודון, אני לא אוהב לשחק עם אגדיים
את אלטריה תחליף בסלאמנס, עם טבע Admant יהיה טוב, סטטים יותר טובים
ובכללי אם תרוצה סט לסלאמנס
Fly
Dragon Claw
Dragon Dance
EQ\BB
לא אוהב את הרקרוס בדורות האלה בגלל שאין לו מתקפות כל כך טובות, ובכללי Rock Tomb+Take Down מתקפות לא משהו
תחליף Thunder בThunderbolt, הכוח מספיק קרוב, והדיוק הרבה יותר גבוה מThunder
אתה יכול לשים במקום Spark משהו כמו Thunder Wave (שימושי)
פוקימון נוסף לשישייה? אמ.. קח את ברילום (עשב\לוחם) פוקימון באמת חזק, לגבי סט אין לי כוח לבדוק
-
[QUOTE=dvirbs;1333475]תחליף את סביילי, אין לו חולשות אבל הסטאטים שלו נמוכים מאוד
אני לא הייתי לוקח גראודון, אני לא אוהב לשחק עם אגדיים[/QUOTE]
אני אוהב את סביילי, כי יש לו סט טוב והוא פוקימון ללא חולשות, אמנם הסטטים שלא נמוכים מאוד אך זה משהו שאפשר לתקן באמצעות תרופות למיניהן.
לגבי סלאמנס אני מתלבט לגביו או לגבי דרגונייט, אלטריה יכול להיות שאני שאני אוריד אותו ואשים את אחד מהפוקימונים הללו.
למען האמת הרקרוס הוא דווקא פוקימון עם שילוב סוגים נהדר, לא סתם בחרתי בו, המתקפה rock tomb נועדה נגד פוקימונים מסוג מעופף שהוא חלש מאוד נגדם וגם נגד פוקימונים מסוג אש, המתקפה take down היא מתקפה ששמתי לו כי לא היה לי מה לשים לו וזו מתקפה סבירה, 75 התקפה ו100 דיוק
-
אתה משחק ברובי ובספיר או בברקת?כי אם בברקת המתקפות האלה לא יעזרו לך בחזית הקרב ששם אתה צריך לנצח 7 מוחות קרב