לכדתי עכשיו טורפיוס מוזהב (אני משחק בגיימבוי.. כלומר בלי קודים) מה זה אומר עליו ?
הוא יותר חזק או משהו ?
ומה היה הסיכוי שלי לפגוש פוקימון מוזהב ?
Printable View
לכדתי עכשיו טורפיוס מוזהב (אני משחק בגיימבוי.. כלומר בלי קודים) מה זה אומר עליו ?
הוא יותר חזק או משהו ?
ומה היה הסיכוי שלי לפגוש פוקימון מוזהב ?
[QUOTE=shaul4554;1336428]לכדתי עכשיו טורפיוס מוזהב (אני משחק בגיימבוי.. כלומר בלי קודים) מה זה אומר עליו ?
הוא יותר חזק או משהו ?
ומה היה הסיכוי שלי לפגוש פוקימון מוזהב ?[/QUOTE]
1) תתחדש :)
2) הוא פשוט טרופיוס זוהר
3) הוא לא יותר חזק רק צבע אחר
יואו איזה מגניב זה חח
זה הביא לי חשק לחפש עוד כאלה [=
הוא כן יותר חזק, האמת.
הוא לא יותר חזק, הוא כמו רגיל, החוזק הוא כמו של טרופיוס רגיל
מה שכן הוא הרבה יותר נדיר
את האמת שזה שהוא יותר חזק זה נכון ולא נכון.
כאן זה לא נכון כי טרופיוס נמצא רק ממשחקי דור 3 והלאה, אבל במשחקי דור שני הפוקימונים הזוהרים אכן יותר חזקים מהרגילים.
בכ"מ הסיכויים הם 1 ל8000 ומשהו אם אני לא טועה
הסיכויים אני לא זוכר אותם, פשוט ראיתי איזה כמה אפשרויות של הסיכויים בגלל זה אני לא יודע
מה שכן, קשה מאוד, וכן במשחקי דור שני זה משפיע על הסטטים שלהם אבל לא משהו קריטי
בכללי פוקימון זוהר הרבה יותר מעניין ונדיר, ואם היית משחק דור 4-5 בds היית יכול להיות בwi-fi ולהחליף עם מישהו על דברים ממש טובים
סיכוי לתפוס פוקמון זהב זה 5 אחוז מתוך 100 אחוז חחח אין בנהם שום דבר הבדל רק הצבע והזוהרות זה הכל
הוא לא יותר חזק.
אבל אנשים רבים אוהבים זוהרים, ולכן יציעו לך סכומים רבים עליו.
תהנה איתו :)
[quote=Champion;1336528]סיכוי לתפוס פוקמון זהב זה 5 אחוז מתוך 100 אחוז חחח אין בנהם שום דבר הבדל רק הצבע והזוהרות זה הכל[/quote]
למען האמת זה 1 מתוך 8000.
[QUOTE=Champion;1336528]סיכוי לתפוס פוקמון זהב זה 5 אחוז מתוך 100 אחוז חחח אין בנהם שום דבר הבדל רק הצבע והזוהרות זה הכל[/QUOTE]
5%? אז אתה אומר שכל פוקימון 1 מתוך 20 הוא זוהר?
אוקיי
ואלון, הוא משחק בגיימבוי, לא בDS. איך הוא יקבל על זה הצעות? XD
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336568]5%? אז אתה אומר שכל פוקימון 1 מתוך 20 הוא זוהר?
אוקיי
ואלון, הוא משחק בגיימבוי, לא בds. איך הוא יקבל על זה הצעות? Xd[/quote]
חחח איזה באסה שאני לא משחק בds חח
ממש לא 5 מתוך 100.
יותר סביר זה 1 מתוך 8000.
5% מתוך 100% זה כמו 400 מתוך 8000, בגלל זה לא הגיוני צ'מפיון
אבל מה שכן כל עוד אתה בגיימבוי (שזה הרבה יותר איטי) יקח לך המון זמן למצוא, בכללי תסתמך על המזל, לא יעזור לך לפי דעתי לחפש פוקימון מסוים שאותו אתה רוצה זוהר, ממילא כל עוד אתה לא בwi-fi כל עוד אתה נצמד לעלילה בטוח תמצא זוהר או יותר בדרך עד לסיום המשחק
אבל יש כאלה שמנסים למצוא אגדיים זוהרים, כמו למשל רייקוואזה, אבל זה די נדיר, לוקח להם איזה 7000 פעם בשביל זה
עושים את זה לרוב בדור 4
עריכה*
התבלבלתי בפורום !