אני לא כל כך יודע אם זה קשור לפה...
אני רוצה לכתוב דוא"ל לערוץ הילדים כדי לשאול אותם אם הם מדובבים את העונה החדשה של פוקימון.. עונה 14!!
מישהו יודע אולי את הכתובת דוא"ל שלהם?
Printable View
אני לא כל כך יודע אם זה קשור לפה...
אני רוצה לכתוב דוא"ל לערוץ הילדים כדי לשאול אותם אם הם מדובבים את העונה החדשה של פוקימון.. עונה 14!!
מישהו יודע אולי את הכתובת דוא"ל שלהם?
[QUOTE=Zorubi;1337642]אני לא כל כך יודע אם זה קשור לפה...
מישהו יודע אולי את הכתובת דוא"ל שלהם?[/QUOTE]
1) בארץ זו עונה 13.. ואנחנו עוד בסינו!
2) אתה יכול ליצור איתם קשר דרך האתר שלהם....
הם לא ישדרו את זה, שמעתי ממישהו לפני כמה ימים שהכריזו שבישראל לא ישודר פוקימון.
אם אתה רוצה לראות את העונה ה-14 תצטרך לראות בדיבוב אנגלית או ביפנית עם תרגום אנגלית.
עזבו את זה שלא הולכים לשדר את פוקימון בישראל בתקופה הקרובה, עזבו את זה שאנחנו עוד בסאגת סינו בנקודה בה עצרו,
ערוץ הילדים לא משדר פוקימון כבר כמה שנים טובות, מאז סאגת הבאטל פרונטיר של קאנטו
היום הזכויות לשידור התכנית בבעלותה של ערוץ דיסני אם אני לא טועה, ואין להם כוונה לשדר בזמן הקרוב פוקימון. אולי זה יחזור בעתיד אם יהיה ביקוש.
[QUOTE=FIupy;1337650]עזבו את זה שלא הולכים לשדר את פוקימון בישראל בתקופה הקרובה, עזבו את זה שאנחנו עוד בסאגת סינו בנקודה בה עצרו,
ערוץ הילדים לא משדר פוקימון כבר כמה שנים טובות, מאז סאגת הבאטל פרונטיר של קאנטו
היום הזכויות לשידור התכנית בבעלותה של ערוץ דיסני אם אני לא טועה, ואין להם כוונה לשדר בזמן הקרוב פוקימון. אולי זה יחזור בעתיד אם יהיה ביקוש.[/QUOTE]
וואלה צודק זה כבר של ערוץ דיסני אז זורובי תיצור קשר עם ערוץ דיסני והבאטל פרונטיר היה בהואן נדב...
מישהו יודע איך אני יוכל ליצור קשר עם דיסני?
[QUOTE=Zorubi;1337654]מישהו יודע איך אני יוכל ליצור קשר עם דיסני?[/QUOTE]
תיכנס לאתר, שם אתה יכול ללחוץ על כפתור ה"צור קשר" ותכתוב להם מה שאתה רוצה לדעת....
תודה רבה... :)
[QUOTE=עולה אושאוט;1337652]וואלה צודק זה כבר של ערוץ דיסני אז זורובי תיצור קשר עם ערוץ דיסני והבאטל פרונטיר היה בהואן נדב...[/QUOTE]
נופ, אחרי ליגת הואן אש חזר לקאנטו ושם הייתה חזית הקרב.
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pok%C3%A9mon:_Battle_Frontier[/url]
"It follows Ash Ketchum as he continues to collect symbols from the Kanto Battle Frontier while May participates in Pokémon Contests."