-
שאלה|נארוטו שיפודן
למי שמשלים פרקים או לא יודע מה אני ישאל תשאלה בספוילר
[spoiler]מישהו יכול להסביר לי מה היה המשך העלילה של נארוטו שיפודן מהפרק שבו נארוטו ניצח את פיין בערך הפסקתי לעקוב אחרי זה ואתמול ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב שרואים שבעצם שטובי הוא לא מאדארה ומאדארה מת וקאבוטו הקים אותו לתחייה בטכניקה שלו. ומה מספר הפרק האחרון ששודר באנימה? אם מישו יכול לשלוח אתר שיש בו את הפרקים הוא יעזור לי[/spoiler]
-
היו הרבה פילרים ואז נארוטו הלך להתאמן אצל קילר בי, היה גם את הישיבה של ה5 קאגות.. ודנזו הפך להוקאגה וסאסקה הרג אותו. אז התכוננו למלחמה ועכשיו יש מלחמה.. זה הכל חח..
יש את שיפודן ישראל עם תרגום עברי אבל זה רק הפרקים החדשים ויש את [url]http://www.narutoget.com/[/url]
הפרק הכי חדש זה 226..
-
תודה אחי
[spoiler]נזכרתי שסאסקה הרג אותו ראיתי אתמול סרטון של הקרב בניהם למה היה לו ביד מלא שארינגן?
רגע אורוצ'ימרו מת לגמרי או שהוא חי בתוך קאבוטו או משו? אני זוכר שהיה תקרב בין סאסקה לאיטאצ'י אורוצ'ימרו יצא מתוך הסמל שעל הצוואר של סאסקה
אז מיזה טובי יש מצב זה תלמיד של ההוקאגה השני קראתי אתזה איפשהו,וממתי יש לו עין אחת שארינגן ועין שנייה הסגולה הזאת של פיין?[/spoiler]
-
[QUOTE=™The Mask;1338705]תודה אחי
[spoiler]נזכרתי שסאסקה הרג אותו ראיתי אתמול סרטון של הקרב בניהם למה היה לו ביד מלא שארינגן?
רגע אורוצ'ימרו מת לגמרי או שהוא חי בתוך קאבוטו או משו? אני זוכר שהיה תקרב בין סאסקה לאיטאצ'י אורוצ'ימרו יצא מתוך הסמל שעל הצוואר של סאסקה
אז מיזה טובי יש מצב זה תלמיד של ההוקאגה השני קראתי אתזה איפשהו,וממתי יש לו עין אחת שארינגן ועין שנייה הסגולה הזאת של פיין?[/spoiler][/QUOTE]
אוקיי סדר:
[SPOILER] הזהות של טובי עדיין לא ידועה, בקשר לעין זה נקרא ריננגן. הוא לקחת את זה לנאגאטו בהמשך.
אורוצ'ימארו מת לגמרי.
בקשר לשרינגן שיש לדנזו על היד, זה שרינגן של אנשים משבט האוצ'יאה כדי לעשות ג'וטסו שגורם לו לא למות.. אתה תבין כשתראה את הקרב..[/SPOILER]
עריכה: הכנסתי לספויילר כדי שלא יהרוס לאחרים.. ^^
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1338698]היו הרבה פילרים ואז נארוטו הלך להתאמן אצל קילר בי, היה גם את הישיבה של ה5 קאגות.. ודנזו הפך להוקאגה וסאסקה הרג אותו. אז התכוננו למלחמה ועכשיו יש מלחמה.. זה הכל חח..
יש את שיפודן ישראל עם תרגום עברי אבל זה רק הפרקים החדשים ויש את [url]http://www.narutoget.com/[/url]
הפרק הכי חדש זה 226..[/QUOTE]
הפרק הכי חדש זה 266.
בקשר לשאלות שלך-
[SPOILER]בקשר לדאנזו-על מנת להשתמש בג'וטסו בלי להזיק לשארינגן שיש לו בעין המכוסה[נראלי שמאל],אורוצ'ימארו הכניס לדאנזו שארינגאנים ביד שיתנו לו להשתמש בטכניקת האיזנאגי, שמזיקה מאוד לשארינגן של המשתמש.
בקשר למה ששאלת עם טובי-לא ידוע בינתיים מיהו.יש כל מני ספקות,כמו הטענה שהוא אחד מחברי הצוות של קאקאשי[אוביטו אוצ'יהא],אך זה לא נכון על פי סיבות שייחשפו בקרב של טובי נגד קונאן.
בקשר לעיניים של טובי-בתחילת המלחמה, טובי לקחת את הריננגן של פיין והשתיל אותו במקום העין השנייה שלו.טובי נלחם נגד קונאן על מנת לגלות את מיקום הגופה של פיין ולקחת לו את הריננגן.
בקשר למה שאמרת על סאסקה-לאחר הקרב של סאסקה עם אורוצ'ימארו, נשמתו של אורוצ'ימארו נחתמה בגופו של סאסקה[סאסקה ניצח] והוא לקח את כל הטכניקות של אורוצ'ימארו,כל הכוחות של אורוצ'ימארו.בקרב עם איטאצ'י, כוחותיו של סאסקה הגיעו לרמה כזאת שנשמתו של אורוצ'ימארו הצליחה לצאת מהחותם המקולל של סאסקה.[/SPOILER]
-
[spoiler]שמעו השלמתי את רוב הפרקים החשובים שהם לא פילרים,ראיתי את הקרב של טובי נגד קונאן,יש איזה פלאשבק/הסבר מורחב על זה שטובי אמר שהוא עודד את יהיקו להקים את אקאטסוקי והוריש לנאגטו את העיניים שלו? ומה הכוונה שהוא דור שני לזה שחתם את עשר הזנבות בירח?[/spoiler]