שמרתי תמשחק ונכנסתי אחרי חצי שעה וראיתי שזה חזר לי מכון אחורה וזה פעם שנייה שזה קרה לי מישהו יודע למה?
Printable View
שמרתי תמשחק ונכנסתי אחרי חצי שעה וראיתי שזה חזר לי מכון אחורה וזה פעם שנייה שזה קרה לי מישהו יודע למה?
איזה אימולטור?
windows pro
אתה מתכוון win ds pro.
והורדת את זה מהפורום?
כן
זה כותב לך איזשהיא error אחרי שאתה שומר?
זה קרה לך פעם?
לא לא כותב לי ארור
אבל זה קרה לך פעם?
כי יש באגים לפעמי באימולטור אז הוא לא שומר.
לפעם הבאה תשמור פעמיים לפני שאתה יוצא.
אני תמיד שומר פעמיים מאז שהתחלתי לשחק
מה זה אני שאלתי ראשון וענו רק לו ולא ענו לשאלה שאני שאלתי אז אשאל פה למרות שזה אסור מתי יוצא פלאטניום באנגלית מלאה מישהו יודע את התאריך המדויק?
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Nov 9 2008, 12:59 AM
[b] מה זה אני שאלתי ראשון וענו רק לו ולא ענו לשאלה שאני שאלתי אז אשאל פה למרות שזה אסור מתי יוצא פלאטניום באנגלית מלאה מישהו יודע את התאריך המדויק? [/b][/quote]
זה ממש לא קשור לנושא.
אז אני מצטער אני לא יכול לעזור לך.
תוודא שאתה שומר פעמיים כל פעם (ואתה יכול לראות את זה כאשר הזמנים משתנים כשאתה שומר איפה שחלון של השמירה)
אני יודע שזה לא קשור לנושא אבל אני פתחתי את האשכול עוד לפניו ואף אחד לא ענה לי לשאלה אם אתה לא יודע אז אתה לא חייב לעזור והשאלה הזאת היית לכולם לא רק אליך אחי
אז מה?
אתה מודע לזה שאף אחד לא יענה לך אם תעבור על החוקים?
תאמין לי שקראתי את החוקים יותר מפעם אחת מה אתה חושב שזה נחמד שאתה פותח אשכול בבוקר ואחר כך מישהו פותח אשכול אחר ועונים לו ולא לך?STM אמר שמי שלא יודע שלא יענה אבל זה לא שאלה שקשורה למשחקים אלה רק תאריך היציאה של המשחק
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Nov 9 2008, 01:29 AM
[b] תאמין לי שקראתי את החוקים יותר מפעם אחת מה אתה חושב שזה נחמד שאתה פותח אשכול בבוקר ואחר כך מישהו פותח אשכול אחר ועונים לו ולא לך?STM אמר שמי שלא יודע שלא יענה אבל זה לא שאלה שקשורה למשחקים אלה רק תאריך היציאה של המשחק [/b][/quote]
חוייתי את זה מלא פעמים אבל לא התעבצנתי.
בכל מקרה אל תגיב על זה יותר זה נחשב כספאם מה שעשינו.