-
חברי פורום היקרים
אחרי שעדיין לא הבנתי מה קרה פה בזמן שלא הייתי ,עם כל ההנהלה החלטתי שאני רוצה לקחת את הפורום צעד קדימה
[spoiler]כיום אני מנהל בכל יום את האתגר "דאבל ווינר" - ווינר הימורים שבו אפשר לזכות בווינר ! ומכאן השם דאבל וווינר !
האתגר לא מצליח כל כך ואני רוצה שננסה ביחד להקים לתחייה את פורום ספורט במיוחד בתקופה כה פורה של היורו.
בשבוע הקרוב אמשיך עם פורום טלוויזיה וקולנוע ופורום מוסיקה , אני אצטרך את עזרתכם בכך שתשתפו פעולה ותשתתפו [/spoiler]
[i]הפורום הזה יכול להשתנות במהירות , אני רוצה שהוא ישתנה , עם קצת כוח מההנהלה שקיימת ומשתמשים שאכפת להם אנחנו יכולים לעשות פה מהפכה וכל אלו שעשו קונצים לא יזיזו לנו יותר !
אז קדימה בואו נעשה מהפכה ![/i]
[b]אני מבקש מהמנהלים לא לנעול אלא אם כן יתקיים פה ספאם ,בתור פקח לשעבר ומישהו שבפורום הזה קצת יותר מ3 שנים אני רוצה להשמיע את עמדתי .[/b]
-
[quote=Erwin;1341046]אחרי שעדיין לא הבנתי מה קרה פה בזמן שלא הייתי ,עם כל ההנהלה החלטתי שאני רוצה לקחת את הפורום צעד קדימה
[spoiler]כיום אני מנהל בכל יום את האתגר "דאבל ווינר" - ווינר הימורים שבו אפשר לזכות בווינר ! ומכאן השם דאבל וווינר !
האתגר לא מצליח כל כך ואני רוצה שננסה ביחד להקים לתחייה את פורום ספורט במיוחד בתקופה כה פורה של היורו.
בשבוע הקרוב אמשיך עם פורום טלוויזיה וקולנוע ופורום מוסיקה , אני אצטרך את עזרתכם בכך שתשתפו פעולה ותשתתפו [/spoiler]
[I]הפורום הזה יכול להשתנות במהירות , אני רוצה שהוא ישתנה , עם קצת כוח מההנהלה שקיימת ומשתמשים שאכפת להם אנחנו יכולים לעשות פה מהפכה וכל אלו שעשו קונצים לא יזיזו לנו יותר ! [/I]
[I]אז קדימה בואו נעשה מהפכה ![/I]
[B]אני מבקש מהמנהלים לא לנעול אלא אם כן יתקיים פה ספאם ,בתור פקח לשעבר ומישהו שבפורום הזה קצת יותר מ3 שנים אני רוצה להשמיע את עמדתי .[/B][/quote]
אני די מסכים איתך,
עכשיו התחיל קטע של נאזלוקים זה גם מעיר את הפורום,
וכל הכבוד על היוזמה ארווין!
-
כל הכבוד!
אני מוכן לעשות הכל כדי להחיות את מוזיקה
-
קודם כל זה שאתה כאן משמח אותי. יש אנשים כמו אדם בספרות ואני ביוגיהו שמשקיעים מזה המון זמן, כל אחד ראוי מנסה לתת תחלק שלו. אני אישית לא אוכל לעזור בפורומים שציינת. בהצלחה.