מדוע הוחזר אבי מבאן לאחר שפרסם פורום אחר? זה אחד מה2 דברים הכי קשים שניתן לעשות, על פי מה ולמה שחררתם אותו?
Printable View
מדוע הוחזר אבי מבאן לאחר שפרסם פורום אחר? זה אחד מה2 דברים הכי קשים שניתן לעשות, על פי מה ולמה שחררתם אותו?
מה רצית... שיביאו לו באן לצמיתות?
.......................כן???????????????
בואנה אנשים הגזמתם. אני זה שנלחמתי בכל הבאנים לכולם בתקופה אחרונה, אבל יש גבול לכל תעלול!
שטויות... אז פרסם, חזר נגמר...
אני באמת לא מבין מה הכעס. הוא סך הכל פירסם פורום מעפן שאפחד לא נכנס אליו גם ככה... רצה לעשות שרירים... זה הכל.
למה באן לצמיתות... אפילו היטמן שוחרר
היטמן זה משהו אחר ואחד מה2 אנשים שהכי תרמו פה בהיסטוריה.
זה לא "רצה לעשות שרירים".
אדוני, הוא קיבל ניהול במקום אחר, פירסם כאן כדי שיעברו אליו? באן לצמיתות. מאיפה לך שלא יעשה זאת שוב? ואם יעברו ובאמת הפורום ייפגע? אתה מוכן לתת לי 'גרנטי' על זה?
זו ממש הגזמה פראית, בואו לא ניתן עונשים לאף אחד, קדימה אנשים תקללו כמה שבא לכם
גם היטמן פרסם את האתר שלו כאן מספיק פעמים.
תעזוב את אבי.
אתה טועה בנוגתראה את ההסבר שלו בנו''ד. מנסיון, אני מאמין לו. זה נשמע כמו רעיון של ליאור חח
אדם הימן היה בגלל זה בבאן לכמה חודשים טובים ונראלי גם שנה ואבי כיבל לממש קצת
היטמן קיבל לצמיתות, לא פעם ראשונה ולא כלום..
אחרי זה אלכס הוריד לו אותו. הוא לא בבאן עכשיו
אבי מקבל עכשיו צ'אנס שני, ואני חושב שהוא היה מנהל בזמן הבאן, או אחריו, אני לא כלכך בטוח.
מוזר לי שדבר כזה קרה ללא ידיעתי....
נו ומזה דחוף לך, לא מכיר את שניהם אבל אם תקבל באן לצמיתות לא תרצה שירד לך?.. שטויות
אם אתה לא מכיר, מה אתה מתערב?
יש דברים שלווים בבן אדם. מדובר על ספק, האם הואאכן עשה את זה כדי לפרסם את הפורום שלו או אולי סתם מתמימות וטיפשות.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1341558]גם היטמן פרסם את האתר שלו כאן מספיק פעמים.
תעזוב את אבי.[/QUOTE]
היטמן אחד האנשים שתרם פה הכי הרבה בפורום
ולפי דעתי אביב צודק הבאן היה צריך להימשך עוד זמן אבל לא לצמיתות לפי דעתי אתה לא יכול לדעת בדיוק מה הניע אותו לעשות את זה לפחות תן לו להסביר P:
[quote=YoRt3m;1341950]מוזר לי שדבר כזה קרה ללא ידיעתי....[/quote]
ת'כלס? הרבה דברים כאלה קורים ללא ידיעתך. אתה מוזמן להסתכל ברשימת משתמשים מושעים ולבדוק, אלא אם כן אתה רוצה שעל כל דבר כזה נרשום לך במנהלים..