-
דק קריסטל ביסט
הדק הראשון שבניתי לבד, כל השאר זה דקים של אחרים ששיניתי קצת, ת"ב בבקשה, ואם תוכלו לעזור לי לשפר אותו ולהסביר למה השינוי, (לא סתם לומר פחות אחד צב ועוד פנתר אחד) אני אודה מאוד.
אני גם צריך עזרה לסייד דק, ואם יש עצות לאקסטרה אני גם אודה מאוד ;)
[U]מפלצות (18) :
[/U]2X rainbow dragon
2X emerald tortoise
3X amber mammoth
2X amethyst cat
1X coblat eagle
2X ruby carbuncle
3X sapphire pegasus
3X topaz tiger
[U]קסמים (13) :[/U]
2X crystal abudance
2X crystal beacon
2X crystal promise
2X crystal release
2X crystal tree
1X MST
2X ancient city - rainbow ruins
[U]מלכודות (9) :[/U]
2X crystal pair
2X crystal raigeki
2X rainbow path
1X rainbow gravity
1X mirror force
1X imperial iron wall
[U]סייד דק (9) :[/U]
2X emergency provisions
1X foolish burial
2X rare value
2X lord of thunder
1X malefic rainbow dragon
2X imperial iron wall
בעצם זה דק שמטרתו לזמן את דרקון הקשת בענן (שם אידיוטי בעברית ><) ולהוריד הרבה חיים.
אני שמתי לב שאחת החולשות העיקריות של הדק הזה זה הקלף macro cosmos או כל קלף אחר שמוחק, בעיקר בגלל שיש לי רק נשר אחד.
שוב, תודה על העזרה,
זיו.
-
עוד קלף נחמד לדק הוא המון לורד אוף טנדר,תוסיף לסייד ב-2 עותקים,זה לא חכם במיוחד שהקלף העיקרי הוא ריינבו דרגון ויש לך קריסטל ביסט בעותק אחד,בגלל שבדק ממוצע יש 40 קלפים,והסיכויים שהוא יגיע ליד,זירה או גרייב נמוכים ביותר
בגדול הוא נחמד מאוד
-
אני יודע שאחת הבעיות היא שיש לי רק איגל אחד, אבל בשביל זה יש לי את פגאסוס וקריסטל פייר, ויכול להיות שאני מוסיף פוליש ביוריאל.
-
יותר טוב זה קלף המלכודת המתמשך אימפרל איירון וול
תשים בעותק אחד במיין דק ושניים בסייד
-
אבל במקום מה לשים את אימפריאל איירון וול? או לא לשים במקום משהו? וראיתי עכשיו גם את הקלף לאבאלבאל צ'יין, שיכול לעזור לי להביא את איגל, ועל הדרך להביא לגרייב עוד שני קריסטל ביסטים
-
כן לורד אוף טנדר זה ממש טוב.
ותוכל להוסיף גם מאלפיק ריינבאו דרגון בעותק אחד לפחות.
אתה יכול להוסיף גם rare value בכמה עותקים שבאלך.
והרוב כבר אמרתי לך בנו"ד אם אני אזכר בעוד טכניקות אני אגיד לך (:
-
תוריד אחד ריינבו סיטי,צ'יין יכול להיות נחמד אבל גם חולשה,לפי מה שאני הבנתי,אקסייד מטיריאל לא נחשבים כיצורים בזירה,למשל אם סנגן מושלך לגרייב בתור אקסייד מטיריאל היכולת שלו לא תיפעל,ועד כמה שאני לא זוכר,יש איזה 1-2 בלבל 4 בקריסטל ביסט וצ'יין דורש 3 מרכיבים
-
רגע, עם יש לי את אימפריאל איירון וול, ואני מזמן את מלפיק ריינבוו דרגון, אז ריינבוו דרגון שלי הולך לבית הקברות, נכון?
אני משנה את הדק בהודעה הראשונה, תגידו לי אם להחליף קל]ים בין הסייד למיין דק, או אם יש עוד משהו לשנות.
ד"א, תודה רבה.