הרבה פה הורידו היום את המשחקים ביפנית אז עשיתי דיון שבו נדבר על באיזה קטע אנחנו במשחק . אני עכשיו במכון השלישי איפה אתם?
Printable View
הרבה פה הורידו היום את המשחקים ביפנית אז עשיתי דיון שבו נדבר על באיזה קטע אנחנו במשחק . אני עכשיו במכון השלישי איפה אתם?
בדרך למכון הרביעי אבל אני בנתיים נלחם נגד מאמנים.
אני עוד מאט מוריד את המשחק (אני צריך לחכות 10 דקות) ואיך אתם מבינים משהו ביפנית ? אני לא אבין כלום .
אני לא מבין... אני פשוט לוחץ על משהו ואז מגלה מה זה D: המשך דיון פורה! עריכה : אני עכשיו בדרך למכון הרביעי.
רוצים שיטה טובה קחו
נכון אתם לא מבינים את המתקפות במשחק?הובכן כתוב לכם במספר את הכוח של ההתקפה ואת הדיוק שלה לפי זה תדעו אם זה מתקפה טובה או לא למשל מתקפת בועות זה 65 כוח אז ככה תדעו לפי זה
עוד שיטה טובה בקשר למתקפות Tm או Hm אתם יכולים להסתכל באתר סרבי את המספר של המתקפה ולפי זה יהיה כתוב לכם את השם של המתקפה באנגלית
בקשר לחפצים מסויימים אותו דבר רק שתסתכלו על הציור של החפץ ואז תסתכלו בסרבי ככה אין שום בעיה לשחק
[QUOTE=Champion;1344006]רוצים שיטה טובה קחו
נכון אתם לא מבינים את המתקפות במשחק?הובכן כתוב לכם במספר את הכוח של ההתקפה ואת הדיוק שלה לפי זה תדעו אם זה מתקפה טובה או לא למשל מתקפת בועות זה 65 כוח אז ככה תדעו לפי זה
עוד שיטה טובה בקשר למתקפות Tm או Hm אתם יכולים להסתכל באתר סרבי את המספר של המתקפה ולפי זה יהיה כתוב לכם את השם של המתקפה באנגלית
בקשר לחפצים מסויימים אותו דבר רק שתסתכלו על הציור של החפץ ואז תסתכלו בסרבי ככה אין שום בעיה לשחק[/QUOTE]
יש לי שיטה יותר טוב , ללמוד לקרוא יפנית :wink:
שיטה טובה , עכשיו אני צריך לחכות שעה עד שזה יגמור להוריד ... מחשב איטי , טוב אז עוד חצי שעה אורזים גם את המחשב של אבא שלי (שדרכו אני מדבר) .
החלק הראשון היה הדבר הכי קצר אשכרה בלי חפירות ח"ח לגיימפריק!
שיניתי הגדרות ל"טקסט מהיר"
וגם בחרתי אושוואט (לא הבחירה הכי טובה לגבי מכונות אבל ... שיהיה)
קראתי לשחקן שלי קיו Kyo קיצור לשמו היפני כן פעם ב50 שנה זה לא אילן וליריב Hue כמו שמו היפני
איזה לארג'ים נתנו לי 10 פוקדורים על ההתחלה!