הורדתי את המשחק ואחרי כמה זמן הוא נתקע. התחלתי מחדש והפעם שמרתי וזה נתקע שוב ושוב בדיוק כמו הבעיה בלב זהב ונשמת כסף
מה לעשות?
Printable View
הורדתי את המשחק ואחרי כמה זמן הוא נתקע. התחלתי מחדש והפעם שמרתי וזה נתקע שוב ושוב בדיוק כמו הבעיה בלב זהב ונשמת כסף
מה לעשות?
נסה להוריד את המשחקים מכאן
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50306[/url]
אם עדיין נתקע לך תשמור כל כמה דקות כמו ארט גולד וסול סילבר אין מה לעשות אבל נסה את ההורדות שהבאתי פרסמתי 4 הורדות ב2 אשכולות
לחכות עד שתצא פריצה טובה
[quote=tknud;1344023]לחכות עד שתצא פריצה טובה[/quote]
לארט גולד וסול סילבר עד היום לא יצא פריצה טובה והמשחקים יצאו בשנת 2009 ביפן אז שהבן אדם לא יחיה באשליה
גם לכם זה קורה? או שזה רק לי?
עריכה: אחי ניסיתי את כל ההורדות שלך ובכולן המשחק נתקע
[QUOTE=r03e;1344025]גם לכם זה קורה? או שזה רק לי?[/QUOTE]
גם לי נתקע באמצע הקרב אבל אני שומר כל 10 דקות תעשה כמוני
[quote=Champion;1344024]לארט גולד וסול סילבר עד היום לא יצא פריצה טובה והמשחקים יצאו בשנת 2009 ביפן אז שהבן אדם לא יחיה באשליה[/quote]
אבל סידרו את רוב הבעיות שהיא אז עוד כמה ימים תצא פריצה יותר טובה.אני יכול להגיד לך שעד עכשיו היו לי מלאה בעיות הפוקימונים לא עולים רמות המשחק נתקע שאני נכנס לתיק של השחקן ועוד אז עדיף להיות סבלני עוד יום יומים ושיצא יותר טוב
[quote=tknud;1344027]אבל סידרו את רוב הבעיות שהיא אז עוד כמה ימים תצא פריצה יותר טובה.אני יכול להגיד לך שעד עכשיו היו לי מלאה בעיות הפוקימונים לא עולים רמות המשחק נתקע שאני נכנס לתיק של השחקן ועוד אז עדיף להיות סבלני עוד יום יומים ושיצא יותר טוב[/quote]
בקשר לעליית רמות הבנתי שצריך פאץ לא?
[quote=Champion;1344028]בקשר לעליית רמות הבנתי שצריך פאץ לא?[/quote]
נו אז הפאץ יצא עוד יום יומים שיסדר את הבעיה
תשמור הרבה עם המקשי F דרך האימולטור עצמו כדי שיהיה לך מעין בק-אפ למקרה שיתקע ותצטרך לחזור טיפה אחורה, אם תשמור הרבה זה לא יהיה נורא כל כך לחזור שני צעדים אחורה. ברגע שזה נתקע אתה פותח את השמירה של ה-f ושומר דרך המשחק עצמו, אתה יודע איפה שהתפריט שם, ואז עושה ריסטרט למשחק ופותח את השמירה ששמרת דרך המשחק.
תקשיבו אני שם לב שיש כאלה שעדיין לא יכולים לשחק בגלל עליית רמה משחק איטי משחק נתקע אני מציע שתשחקו בנתיים במשחק ערוך של סול סילבר והארט גולד אני פרסמתי הורדה למשחק בפורום משחקים שונים של פוקימון לפני שעה בערך וזה משחק מדהים חבל על הזמן זה לא המשחק שאתם מכירים זה משחק ערוך זה גם יכול להעביר את הזמן לאלה שמעדיפים לחכות למשחקים שחור 2 לבן 2 באנגלית או בפאץ באנגלית בנתיים יהיה לכם עיסוק עם המשחק הערוך של סול סילבר והארט גולד