הי
כרגע אני בדיוק מעבירה את המשחק לds Xd
אני לא ממש מבינה בדור 5
איזה התחלתי כדאי לי לקחת?
Printable View
הי
כרגע אני בדיוק מעבירה את המשחק לds Xd
אני לא ממש מבינה בדור 5
איזה התחלתי כדאי לי לקחת?
לדעתי הכי כדאי לך לקחת טפיג.
אוקיי עוד הצעות?
חשבתי על סנייבי הוא טוב?
בכללי הם אותו דבר... זה תלוי מי את יותר אוהבת... הם כולם גרועים באותה מידה אז תבחרי מי שאת אוהבת. אני בחרתי אושאוט כי אני מעדיף אותו.
לדעתי טפיג הכי טוב משום שברגע שהוא הופך לפיגנייט את תראי כמה הוא יעיל ושילוב הסוגים שלו מעולה סנייבי נחמד אבל אני עדיין ממליץ על טפיג
מילא ההתחלתים גרועים,קחי אחד שיהיה לך קל לתפוס איתו פוקימו ןשאת אוהבת ותתחילי איתו..
אף אחד.
פשוט לבחור מישהו אקראי ולהחליף אותו אחר כך
בשחור 2 ולבן 2 יש מלא אפשרויות לפוקימונים לפני הליגה, אז לא תהיה בעיה להחליף אותו
גם בשחור ולבן לא הייתה בעיה למצוא מישהו במקום ההתחלתי
טפיג הכי כיף.
והמשחק יעבוד על Ds רגיל(nds Lite)?
קחי אושאוט המים הוא הכי תותח מכולם ובמשחק השני תקחי את טפיג האש אל תקחי את סנייבי פוקמוני עשב הם גרועים
לא נכון 0:
תחי פוקימוני העשב(בעיקר צ'יקוריטה, סלבי ושיימין!)
אומ...טוב אז נראה כבר
[QUOTE=ttrrtte;1344122]לא נכון 0:
תחי פוקימוני העשב(בעיקר צ'יקוריטה, סלבי ושיימין!)
אומ...טוב אז נראה כבר[/QUOTE]
זאת דעה אישית...
מבחינת מכונים טפיג הכי כדאי על ההתחלה הוא טוב נגד הוירלפד של רוקסי נגד צ'רן נגד בורג' נייטרלי נגד אלסה
נגד קליי סקיילה יש כבר בעיה אבל עד אז כבר יהיה לך פוקימונים אחרים...
לעומת זאת סניבי נייטרלי נגד צ'רן חלש נגד רוקסי ובורג' רק נגד אלסה,קליי ושיזוי הוא טוב וזה בסוף המשחק ויש כל כך הרבה פוקימוני עשב אחרים..
אושוואט סוג של נייטרלי במכון הראשון הוא נייטרלי בשני גם בשלישי יש לו קצת בעיה.. אבל אין בעיה להשיג פוקימון מעופף עד אז גם בשלישי.. צריך עשב או אש, בחמישי הוא טוב ובשמיני הוא יכול לעזור.
מבחינת סטטים אושאווט הכי חזק ובו בזמן עם פחות חולשות.
[B]אני עם סנייבי והוא ממש טוב,עברתי 4 מכונות ממש בקלות,ובכ''מ בהמשך את תחליפי אותו לפני הליגה או לא,וברמה 16 הוא לומד התקפה שתעזור יחסית בשאר המכונות(Leaf Storm)ממש תותח!אבל מה שתרצי,זה לא כל כך משנה :)[/B]
אושוואט
הוא חזק וחמוד :d
ושאלה
איפה הורדת וזה עובד לך בds?