אני היום התחלתי שמירה חדשה בפוקימון שחור 2 ( הקודמת נמחקה :cry: ) תפסתי עכשיו סווידל רמה 2... הוא שווה לי? בינתיים יש לי סניווי רמה 9 עם סט : הצלפת גפן דחיפה ומבט. וסווידל עם חוטי משי ודחיפה... אז סווידל שווה לי? ( הוא רמה 2 להזכירכם )
Printable View
אני היום התחלתי שמירה חדשה בפוקימון שחור 2 ( הקודמת נמחקה :cry: ) תפסתי עכשיו סווידל רמה 2... הוא שווה לי? בינתיים יש לי סניווי רמה 9 עם סט : הצלפת גפן דחיפה ומבט. וסווידל עם חוטי משי ודחיפה... אז סווידל שווה לי? ( הוא רמה 2 להזכירכם )
[QUOTE=omer2012;1344412]אני היום התחלתי שמירה חדשה בפוקימון שחור 2 ( הקודמת נמחקה :cry: ) תפסתי עכשיו סווידל רמה 2... הוא שווה לי? בינתיים יש לי סניווי רמה 9 עם סט : הצלפת גפן דחיפה ומבט. וסווידל עם חוטי משי ודחיפה... אז סווידל שווה לי? ( הוא רמה 2 להזכירכם )[/QUOTE]
אם תמשיך איתו ותעלה איתו לרמה נראה לי 10 הוא ילמד נשיכת חרק והיא המתקפה שאיתה חיסלתי את כל המאמנים כל המנהיג במכון של צ'רן , אז לדעתי כדאי לך להמשיך איתו , אבל תזכור להתאמן איתו הרבה .
טוב אבל אני עכשיו באזור שיש שם מלא פידובים אז יהיה לי יותר קשה...
אם יש לך כבר סנייבי אין טעם בו.
[QUOTE=FIupy;1344427]אם יש לך כבר סנייבי אין טעם בו.[/QUOTE]
פידוב שווה לי? הרמה הכי גבוהה שראיתי שם ממיליון הפידובים שראיתי הוא רמה 4... אז שווה?
קח תזדקק לו למכון של החרקים...
[quote=ホミカ;1344429]קח תזדקק לו למכון של החרקים...[/quote]
איזה מספר מכון זה?
אתה משחק בלבן2? כי אני לא מצאתי ולו פידוב אחד...
סוואדל לא משהו האמת חרא סטטים וחרא התקפות
[QUOTE=omer2012;1344430]איזה מספר מכון זה?[/QUOTE]
שלישי או רביעי :D
בהצלחה!
[QUOTE=Ilan;1344431]אתה משחק בלבן2? כי אני לא מצאתי ולו פידוב אחד...
סוואדל לא משהו האמת חרא סטטים וחרא התקפות[/QUOTE]
אני בשחור 2 גבר :wink: ותודה רבה אפשר לנעול!