יש לי ריאולו ואני לפני מכון הרעל ואני רוצה לפתח אותו מה הדרך הכי מהירה לפתח אותו ללוקריו ?
Printable View
יש לי ריאולו ואני לפני מכון הרעל ואני רוצה לפתח אותו מה הדרך הכי מהירה לפתח אותו ללוקריו ?
הריולו שלי התפתח ברמה 18 אני ממליץ לשלב גם ללכת הרבה שהוא בשישיה לא משנה באיזה מקום וגם לעלות אותו רמות שזה מעלה שמחה זה מה שאתה יכול לעשות
תלך הרבה כשהוא ראשון בשישייה, תילחם איתו הרבה ואז תעלה אותו רמה ביום
אני ינסה תודה
תלך איתו הרבה, לא חשוב מקום בשישיה, תשמור כשאתה חושב שהוא ייתפתח אם הוא יעלה רמה 0כלומר השמחה שלו במקסימום וזה שעות של יום במשחק) תעלה אותו רמה, ואם לא הצליח לך והוא לא התפתח, תחזור לשמירה ותלך עוד.
תעלה אותו הרבה רמות.
תחכה עם הריולו עד שתגיע לרמות גבוהות בשדות ובמאמנים[אפילו בסביבות ה-30] ותשים לו exp share.תיקח פוקימון אחר שאתה רוצה לאמן ותשים אותו ראשון בשישיה וככה גם יצא לך שאתה מפתח את הריולו וגם מאמן עוד מישהו[זה מה שעשיתי עם הריולו ועם הסוואדלון שלי בשחור 1]
[QUOTE=Reborn;1345931]תעלה אותו הרבה רמות.
תחכה עם הריולו עד שתגיע לרמות גבוהות בשדות ובמאמנים[אפילו בסביבות ה-30] ותשים לו exp share.תיקח פוקימון אחר שאתה רוצה לאמן ותשים אותו ראשון בשישיה וככה גם יצא לך שאתה מפתח את הריולו וגם מאמן עוד מישהו[זה מה שעשיתי עם הריולו ועם הסוואדלון שלי בשחור 1][/QUOTE]
אין קשר למיקומו בשישייה והעלאת רמות זה רק מביא נקודה אחת הדרך הטובה ביותר לעלות שמחה היא כאשר יש לך אופניים בשביל הצעדים..
[quote=Ilan;1345935]אין קשר למיקומו בשישייה והעלאת רמות זה רק מביא נקודה אחת הדרך הטובה ביותר לעלות שמחה היא כאשר יש לך אופניים בשביל הצעדים..[/quote]
הוא אמר שכאשר הוא רוצה להלחם עם ריאולו שישים אותו ראשון בשישייה
מן הסתם שהוא צריך להיות ראשון בשישייה בשביל שייצא ישר לקרב
דווקא רמות זו דרך מעולה מבחינת נקודות שמחה
[URL]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Happiness#Generation_V[/URL]
זה ו-ויטמינים
alakazam-הכי טוב זה לעלות רמות, אבל אז אתה מקבל לוקריו ברמה גבוהה (אם זה טוב או רע זו החלטה שלך)
נתינת ויטמינים, שזה שם כולל למעלי סטטוסים כמו Iron, גם מעלים שמחה
אבל צריך הרבה רמות והרבה ויטמינים.
השיטה הכי פשוטה אבל הכי איטית היא הליכה.
כל 256 צעדים מביאים נקודת שמחה אחת.
זה מאוד איטי, אבל אתה יכול להיות על אופניים.
בנוסף נתינת ברים של EV גם מעלה שמחה
אבל אני לא יודע באיזה שלב במשחק ניתן להשיג אותם
הדרך הכי מהירה היא כמובן שילוב של כל הדברים
[COLOR=dimgray]אם תתן לו Soothe Bell, זה יגביר את נקודות השמחה שתקבל מכל דבר[/COLOR]
אחרי שאתה חושב שהוא שמח מקסימלית, תעלה אותו רמה ביום (לא בלילה!)
אם הוא אכן שמח מקסימלית, הוא יתפתח.
אבל כמו שיש דברים שמעלים שמחה, יש כאלה שמורידים
[COLOR=dimgray]התעלפות, החלפה ונתינת חפצים: EnergyPowder, Heal Powder, Energy Root ו-Revival Herb[/COLOR]
רמות זאת לא דרך טובה השמחה עולה ב1 בכל רמה... ורוצים לפתח את ריאולו כמה שיותר מוקדם
עריכה:טוב 2-5 נקודות אבל עדיין הליכה זה נותן יותר היתרונות לפיתוח מוקדם
אה ולא צריך מקסימלית רק 220 שזה 38400 צעדים (זה לא הרבה על אופניים צעד זה כלום..)
19200 עם Soothe Bell
[quote=Ilan;1345989]רמות זאת לא דרך טובה השמחה עולה ב1 בכל רמה... ורוצים לפתח את ריאולו כמה שיותר מוקדם
עריכה:טוב 2-5 נקודות אבל עדיין הליכה זה נותן יותר היתרונות לפיתוח מוקדם
אה ולא צריך מקסימלית רק 220 שזה 38400 צעדים (זה לא הרבה על אופניים צעד זה כלום..)
19200 עם Soothe Bell[/quote]
לפי bulbagarden החפץ הזה מביא פי 1.5 נקודות שמחה בדור 5
אז זה יותר מ-19 אלף צעדים, בערך 25 אלף
אבל כן באופניים זה לא נורא
אולי קצת משעמם
לגביי היתרונות של פיתוח מוקדם
זה מאוד תלוי מה המטרה שלו
אם זה שיהיה לו יותר קל בקרבות, לקבל מתקפות מסוימות (לדעתי יש הבדל בין לוקריו וריאולו אבל לא זוכר מה הוא) וכדומה אז כן, עדיף לפתח מוקדם
אבל לדוגמה אני באחד מהמשחקים רציתי לפתח כמה שיותר מאוחר, סתם כי רציתי עוד קצת להלחם עם ריאולו
כי המטרה היא להנות
לכן רשמתי לו, שהוא יחליט אם זה טוב או רע לפתח מוקדם או מאוחר
אני רוצה לפתח אותו מוקדם בשביל מכון הרעל וגם הוא היה חזק הרבה יותר והמטרה שלי היא לעבור את הליגה לא משנה לי עם איזה פוקימונים
[quote=alakazam;1346001]אני רוצה לפתח אותו מוקדם בשביל מכון הרעל וגם הוא היה חזק הרבה יותר והמטרה שלי היא לעבור את הליגה לא משנה לי עם איזה פוקימונים[/quote]
אז תלך הרבה
לדעתי אין לך אופניים לפני מכון הרעל
אז פשוט תרוץ
תמצא שביל ישר וארוך
כך שלא תצטרך כל שניה להחליף כיוון
ותרוץ שם מלא הלוך וחזור
תספור בערך כמה צעדים יש בכל כיוון שתדע כמה סיבובים אתה צריך
לדעתי גם לא תוכל להשיג Soothe Bell בשלב הזה
[quote=alakazam;1346001]אני רוצה לפתח אותו מוקדם בשביל מכון הרעל וגם הוא היה חזק הרבה יותר והמטרה שלי היא לעבור את הליגה לא משנה לי עם איזה פוקימונים[/quote]
אופניים משיגים בעיר קאסטליה. shoote bell לא כעת
אם אתה רוצה פוקימון מתכת תלכוד פשוט מגנמייט